21.3.2009

Se eräs mekko

Etsivä löytää, sanotaan. Kun etsivä kaivelee ympäri kämppää lojuvia vaatekasoja (kaapit kyllä ovat siistinä, mutta eri asia, ovatko kaikki vaatteet aina vaatekaapissa...), voi löytää vaatteita, joita on joskus tuonut pesutuvasta ja unohtanut koskaan siirtää kaappiin asti. Kun päälle kasautuu muita vaatteita, lehtiä, muovipusseja ja vähän lisää vaatteita, ei ole ihme, että yksiö tuntuu toisinaan nielaisevan vaatteita uumeniinsa. Onneksi kaikki löytyy, kun aikansa penkoo, ja välillä löytöjä tekee etsiessään jotain ihan muuta.

Tässä siis lupaamiani kuvia Gina Tricotin viime keväänä ostetusta trikoomekosta, jonka syvä selkämys viehättää tällä hetkellä erittäin paljon. Toivoisin sen vain olevan vieläkin vähän syvempi, samaan tapaan kuin American Apparelin vastaavanmallisissa mekoissa. Olen kehittänyt kuumotuksen avoimiin selkiin. Selät ovat kauniita ja aistillisia.

pose for me on the stairs

pose for me on the stairs2

pose for me on the stairs3

pose for me on the stairs4

pose for me on the stairs5
Mekko - Gina Tricot, saappaat - Ten Points, koru - Snö of Sweden, leggingsit - Norlyn

P.s. Tsek hei kaikki Pnkd:in blogibileviikon eka arvonta!

9 kommenttia :

anskusiili kirjoitti...

Ostin juuri selästä hieman tuotakin avoinaisemman bodyn, jonka käyttäminen jostakin syystä ujostuttaa minua. Ehkä siksi, koska minunkin mielestä selkä on kauhean viehättävä ja intiimi ruumiinosa.

iinap kirjoitti...

Minulla on valkoisena ja harmaana AA:n versiot (ostettu SiSi Stockin Huuto.net-putiikista n.20e/kpl, suosittelen!) ja tykkään kyllä paljon:) avonainen selkä tuottaa tosin vähän ongelmia rintsikoiden suhteen ja mielestäni sitä on vähän hankala yhdistää arkeen. Kesää ja sen suomaa pukeutumisvapautta odotellessa:)

nadjastrange kirjoitti...

mä löysin samanlaisen (mut mustan) mekon kirppikseltä 1,50eurolla :)

ps. mikset oo leikannu tota narua pois tosta? :D

Blod kirjoitti...

Sun nänni näkyy vikassa kuvassa, ihan vaan näin vinkiksi. Oletan ettei se ole tarkoitus. Ja ei, en varta vasten etsinyt sitä, mutta siinäpä se nyt on joka tapauksessa. Bad luck.

KA. kirjoitti...

Oi, selkä. Ihanaa että se on muidenkin mielestä kaunis ja ihana osa kehoa. Luulin olevani outo kun juuri se dekolteen lisäksi on alue josta pidän itsessäni. Ja mitä ylempään tulee, mikäs siinä. Ovathan nännitkin kaunis ja oleellinen osa ihmisen kehoa! Bad luck.. Pyh. Siinäpä se on. Kyllä, eikös sen (tai oikeastaan niiden) siinä pidäkin olla? Vai olenko vallan erehtynyt? :D

Maria kirjoitti...

Anskusiili, onhan se ^^ Jostain syystä mua ujostuttaa enemmän paljaat reidet :D

Iinap, joo, kieltämättä. Siks kelasinkin et varmaan en ehkä pidä rintsikoita alla ollenkaan -.-

Nadja, se on hieno ;o

Antaa nännien näkyä, jos ne ihmisiä häiritsevät, niin se on bad luck se :D

Juliet kirjoitti...

Mulla on tuo just sama paita navynä. Se on ihan puhdasta rakkautta. Toimii täydellisesti niinä päivinä kun ei tiedä mitä laittaisi päälle.

juliet xxx

Nipsu kirjoitti...

sä olet kaunis.

Maria kirjoitti...

Juliet, aika kätsyhän se on :)

Nipsu, aww, kiitti ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...