15.3.2009

Seksiä hississä

elevator troll 1
elevator troll 2

Ei kai mun tarvitse erikseen sanoa, että pidän uudesta lasistani? Ei meidän hississä ennen olisi kuvaa ilman salamaa saanut! Ja kelatkaa, ISO 400! Anteeksi, jos levittelen orgasminesteeni sinnekin puolelle näyttöä hekumoidessani asiasta, mutta vanha aukkoni vain oli liian tiukka mihinkään vaativampaan toiminnallisuuteen. Kuten sanottua, tulen vielä nussimaan esineitä, itseäni, poikaystävääni ja kavereitani tällä vehkeelläni.

12 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Nyt tullee kyllä roimasti lisää lukijoita sulle google-haun tuloksina;) Sellasia sanoja on nyt kyllä käytetty:D

Joy kirjoitti...

Mimmi on ihan liekeissä!! :) Hyviä kuvia kyllä kieltämättä.

Anonyymi kirjoitti...

Tuotat kyllä karvaan pettymyksen rasvaisille nörteille jotka innoissaan luovivat tiensä tänne google-haulla... Kerro toki sitten millä hakusanoilla blogi on löydetty, kun analyticsiä seuraavan kerran kurkkaat.. :D

Mutta hekumointi sais mun puolesta jo riittää, anna kuvien puhua puolestaan, onhan tuo uus putki ja uudet kuvat varmaan pantu merkille jo kaikkien lukijoiden taholta. Postaat nykyään aika paljon mutta sulla on vähän asiaa.

Sinna kirjoitti...

Häätyy kyllä sanoa, että tuo on aika maukas putki. Hinta-laatusuhde on korkealla! Onnea uudelle perheenjäsenelle :3

Chris kirjoitti...

Heh, mäkin harkitsin joskus ton putken ostamista. Pitkän harkinnan jälkeen päädyin kuitenkin ostamaan Tamronin 17-50mm f/2.8 -putken. Kaipasin tuota laajaa päätä. Ja kittiputkeen verrattuna tuokin on aika valovoimainen.

Mutta hei, kirjoitat aika mielenkiintoisesti ja pidän ottamistasi kuvista.

Ele kirjoitti...

Ihkuu! Mitä maksoit putkesta? Mäkin haluun.

Maria kirjoitti...

Anonyymi, haha, kelasin kans x)

Joy, liekeisssäpä hyvinkin! ^^

Anonyymi, heha, ehkä pienoisen ;D Mut ainahan ne voi kuolata mun nahkahousuja. <3 Älä lue hekumointia, jos se kyllästyttää :)

Sinna, kiitti <3 Se vielä vähän totuttelee uuteen kotiin vieläkin, mutta hyvin on lähtenyt kotiutuminen käyntiin! :)

Chris, joo, mullakin tais toi ihan sama Tamroni olla yhdessä vaiheessa hankintalistalla, kieltämättä toi laaja pää olis ollut kans ihan messevä :) Sit kuitenkin kuvia kun katseli alkoi lopulta viehättää enemmän tää yksilö :) Kiitos!

Ele, Verkkokaupassa vähän reipas 340 euroa. :)

Hanna ja Sofia kirjoitti...

Ääks. Uuh, kuolasin just samaa putkea. Pakko saada, oon jo ihan totally bored ja turhautunut tohon omaan kittiputkeeni hyi. Ton jälki taas on silkkaa hunajaa.

- S

mya kirjoitti...

Rajua tekstiä hei, Lol. :D

Anonyymi kirjoitti...

Hei Maria,

olen blogiasi jonkin aikaa lueskellut ja sinulla on mielestäni hirmuisen hyviä kuvia ja tekstejä :)

Tuli vaan tosin ihan neuvona mieleen että siun kannattaa ehkä miettiä näitä julkisia orgaminestejuttuja jos haluat eduskuntaan pyrkiä, koska arvaa vaan löytääkö joku ilkeä toimittaja nämä ja käyttää väärin jossain :D Suomi on valitettavasti konservatiivinen ja vähän hölmö maa joissakin asioissa.

Tai noh, toisaalta mitä olen piraatteja seurannut niin taidatte olla mukavan suvaitsevaista ja huumorintajuista porukkaa, joten ehkä rajojen rikkominen on hieman itsetarkoituksellistakin :)

Tsemppiä vaaleihin!

Terveisin, eräs lukija

Maria kirjoitti...

Hehe, kyl mä pyrin aina pitämään kaikki juttuni selaisina, että voin niiden takana seisoa. ;) ja eiks kaikki julkisuus ole vaan hyväksi... :D Kiitos paljon! :)

Anonyymi kirjoitti...

Juu, riippunee ihan persoonallisuustyypistä ja henkilökohtasista kokemuksista että mitä mieltä julkisuudesta on :) Toiset tykkää, toiset kaihtaa. Jotkuthan kohauttaa kunnolla eduskunnassakin, esim. Rosa Meriläinen aikanaan.

2000-luvullahan kyllä useat ihmiset ovat melkoisen avoimia sellaisistakin asioista mistä aikaisemmin on vaiettu, esimerkkinä ihan netissä asioista kertominen omilla kasvoillaan, sekä ääriesimerkkinä Elina Tiilikan viime vuonna ilmestynyt omakohtainen prostituutiosta kertova kirja Punainen mekko. Olen kirjan itse lukenut, aika rankkaa tavaraa :o

Riippuu varmaan ihmisen ujoudestakin, mitä haluaa itsestään esille. Toisaalta hieman rohkeammalla asenteella varustetut ihmiset voivat rohkaista niitä hiljaisempiakin. :) Usein mielenkiintoisinta luettavaa on ihmisten omiin henkilökohtaisiin kokemuksiin pohjautuvat tekstit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...