22.3.2009

Se siitä ostoslakosta...

Kävinpä eilen sovittelemassa asioita Gina Tricotissa, ja jotain tarttui mukaankin.

Hempeän vaaleanpunainen viskoositeeppari olisi ollut todella kaunis ja herkkä, mutta kokemukseni vastaavanlaisesta, valkoisesta teepparissa ei ole kovin mairitteleva - paita on tuntunut menevän käytössä ihan ihmeelliseksi lötkyläksi. Ehkä se kesäkuumalla vielä löytää paikkansa, mutta perusteepparina se saa epäilemään puolestaan. Näin ollen söpö, ja tarkemmin ajateltuna myös läpikuultava, paituli sai jäädä nyt kauppaan.

gt sovituskoppi 1

...Niin söpöltä kuin se vaaleiden, kivipestyjen farkkuleggareiden kanssa näyttikin. Olenko nyt virallisesti hurahtanut myös pastellisävyihin?

gt sovituskoppi 2

En varsinaisesti odottanut, että ostoslakkoni pirstaloitumisen ensimmäinen merkki olisi heräteostos, mutta niin vain kävi. Kirkas, sähkönsininen ja aitoa mokkanahkaa (GT ja aito nahka, jo on maailmankirjat sekaisin) oleva obi-vyö aiheutti tykytyksiä välittömästi sen nähtyäni.

Sen vaaleanruskea sisar hieman huolestuttavasti aiheutti niin ikään muutaman ylimääräisen sydämenlyönnin, mutten ole vieläkään päässyt eroon syvästä inhostani ruskeaa väriä kohtaan. Pidätän oikeuden muuttaa mieltäni, vaaleanruskea vyö olisi kieltämättä sopivan mukava lisä esimerkiksi kokovalkoiselle asulle. Sen kaveriksi voisi ehkä sopia vaaleanruskea hapsulaukku Pnkd:in tapaan... (Wut, minä ja hapsut?) Mutta toistaiseksi siis kuolaan lähinnä tämän räväkänsinisen vyöyksilön päälle. En oikeastaan vielä tiedä miten aion sitä käyttää, mutta olen ihan varma, että keksin sille paikan vaatekaapissani.

gt sovituskoppi 3

Unohtakaa hetkeksi tuo kaamea solmuviritys. Harmaa, miesten t-paita on muuten tarjouslöytö City Marketista, se päässee vielä tuunatuksi minimekoksi. Mukaan lähti myös tummansininen yksilö niin ikään tuunaukseen ja ruskea versio poikkikselle. Kympillä kolme t-paitaa, ei paha.

En sitten pystynyt vastustamaan näitä farkkuleggingsejäkään. Sopiva, heleä väripilkku - en keksi yhtäkään vaatettani, jonka kanssa nämä eivät sopisi.

gt sovituskoppi 4

LISÄKSI löysin myös mitä uskomattomimman kaulakorun toisesta halpaketjuliikkeestä. Esittelen sen toisessa postauksessa. Nyt lupaan, että seuraavat vaatekappaleeni ostan jostain muualta. Todennäköisesti American Apparelilta. Sitten kun kehtaan ja selviän lakonrikkomismorkkiksistani.

Jes, olen koko aamun ahkeroinut elokuvahistorian esseeni kanssa, ja niin niitä sivuja vain syntyy, kun vain tietää, mistä kirjoittaa. Oma aiheeni käsittelee tällä kertaa propagandaa - ei varmastikaan järin omaperäinen aihe, mutta lieneekö juuri elokuvan ja pelien vertailua kovin moni muu aiemmin tehnyt? Kirjoittaminen on hauskaa, kun saa kirjoittaa lapsuudessaan puhkikulutetusta elokuvasta (Rocky IV, saa hihittää!) ja toisaalta toisesta mielenkiinnonkohteestaan, räiskintäpeleistä!

9 kommenttia :

katja kirjoitti...

Tosi kivoja ostoksia :) Toi sininen vyö on kyllä ihan mahti!

pim kirjoitti...

Heeei, ovatko kaikki American Apparel -kokemuksesi olleet hyviä? Ei kiertäviä saumoja tai nukkaa ensimmäisen pesun jälkeen?

En ole koskaan tilannut merkiltä mitään, mutta nyt tekisi kovasti mieli tehdä vähän isompi tilaus perusvaatteista (=t-paitoja, pitkähihaisia ja rintaliivejä). Toivoisin saavani laatua ja pitkäkestoisuutta... Siitä, edustaako AA niitä, tuntuu vaan olevan liikkeellä kovin jakautuneita mielipiteitä. Jotkut kehuvat maasta taivaisiin ja toiset taas haukkuvat rätit ihan susiksi. Epätietoinen olo. :S

Maria kirjoitti...

Se on kyllä, taisinkin juuri keksiä, mihin sen yhdistän ^^

Maria kirjoitti...

Pim, en ole ainakaan huomannut mitään valitettavaa, jotkut matskut kuulemma venyvät vähän enemmän kuin toiset käytössä, mutta mulla ei ole pahaa sanottavaa :> Niissä tuotteissahan on mukana ihmisten arvosteluja, niitä kannattaa lueskella, niistä löytyy välillä hyviä juttuja just noista venymisistä ja mitotuksesta sun muusta :) Vähän ristiriitasiahan ne on joo ihmisten mielipiteet :D

Aijoo, yksistä kolmiorintsikoista kyllä pitää sanoa se, että kankaan reunassa oleva jämäkämpi kangas hiersi niin inhottavasti, etten voinut pitää niitä. :F Mut mun iho onkin kyllä aika yliherkkä ;o

Maria kirjoitti...

...Mutta esim. se AA:n musta viskoosipaita tuntuu käteen huomattavasti paremmalta ja laadukkaammalta kuin GT:n vastaava, valkoinen viskoosipaita. GT:n versio on tosiaan mennyt vähän ihmeellisen tuntuiseksi, AA:n on pysynyt yhtä ihanana kuin se oli uutena :)

linda sofia kirjoitti...

ihania juttuja <3

Maria kirjoitti...

:)

Nipsu kirjoitti...

voi ei just ylitin itseni enkä tilannut noita farkkuleggareita... auuuuhhh.
minkä kokoset sulla on noi? ei sillä että tilaisin ne, ihan mielenkiinnosta vaan... :P

Maria kirjoitti...

Nipsu, haha, joo ei toki sillä ei :D XXS on mulla. Noissa on kyllä koot ihan ihmeellisesti, kun sovitin aiemmin S:ää, ja se tuntui lähes saman kokoiselta. Välissä tosiaan vielä peräti XS. Ihan mielettömästi venyy ja joustaa noi. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...