31.3.2009

Rokkimimmi-wannabella on töpsykät

Olin tuossa eräs kaunis päivä tossusankari. Uudet Converse-töpsykät toimivat ihan hienosti keväisessä säässä, siis niinä päivinä, jolloin maa ei ole loskan ja peilikirkkaan jään peitossa. Eivät ole talvikengät nämä! Nimimerkillä tuli sekin jo testattua.

sneaker star1

sneaker star2

sneaker star3

sneaker star4
Kengät - Converse Light Acoustic, nahkatakki - H&M, pipo - WESC, kaulaliina - Pieces, t-paita ja laukku, jota ei näy - American Apparel, farkkuleggingsit - Gina Tricot, aurinkolasit - Global Accessories

Ystäväni kysyi joitakin kuvia katseltuaan, että en kai herrapiesus oikeasti seiso jalkaterät söpösti sisään päin käännettynä. Vastasin, että en toki, se vain näyttää toisinaan niin söpöltä. Rouheikkaimmatkin kengät alkavat näyttää aika suloisilta sillä tavalla mallattuna. (Jokin rokkari-wannaben identiteettikriisi, jossa haluaa näyttää yhtä aikaa rajulta, että ärsyttävän hellyttävältä?) Saisikohan vastaavasti ultrasöpöistä, rusetein ja paljetein koristelluista ballerinoista räyhäkkäät poseeraamalla jalat aggressiivisesti harallaan eri suuntiin määrätietoisesti sojottaen? Siitäpä syntyisikin ovela kontrasti. Miksi ihmeessä en omista ultrasöpöjä, rusetein ja paljetein koristeltuja ballerinoja?

14 kommenttia :

gaalimadu kirjoitti...

mitä kokoa sulla on noi legginsit? mulla on xs ja millin isot ovat, vaikka normaalisti oon xs-s kokoa vaihtelevasti o.o ihme mitoitus

Maria kirjoitti...

Gaalimadu, mulla on XXS - tosiaankin on ihmemitotukset! Mäkin oon normaalisti tosiaan sen S tai joskus tuurilla XS :D

wikke kirjoitti...

Mitä aargh. Mulla on nuo farkkuleggingsit M ja ihan sopivat, vaikka normisti kokoni on oikeastaan S :D Ne S-kokoset kyllä siis mahtuivat muuten, mutta olivat typerän lyhyet..

Maria kirjoitti...

Wikke, siis joo, mäkin sovitin S:ää ja ne oli äkkiseltään ihan saman kokoset ku noi XXS:ät :D Mut kelasin et sovitan alaspäin niin paljon ku vaan alaspäin menee, koska ennakoin, että noi kuitenkin venyy julmetusti - jos sit olis vähemmän venymistä :P Tiedäpä sit :D Mut kumma mitoitus.

patentti kirjoitti...

Mä sovitin noita M:änä, ne oli liian isot, ja olen M/L O_o ei mitään järkeä.

Mutta nyt selkisi miksi ihmiset aina seisoo noin, mun mielestä se on lähinnä näyttänyt idioottimaiselta, en ollu tajunnut että tarkoitus on söpöillä :D (kukahan se idiootti taas..)

Maria kirjoitti...

Patentti, no eikö se nyt ole aika lutusta ;D Lutusta tai ärsyttävää, emt ;P

Emilia kirjoitti...

Minkälaiset koot Tigerin kengissä on, esim. Vagabondiin verrattuna? Noin 80% kengistäni 38 kokoa, myös vagabondit yksiä kenkiä lukuuottamatta. Onko Tigerin kengät pientä vai suurta kokoa?

Mitä kokoa itse käytät ja minkä kokoiset sun Mae-nilkkurit on? Ovatko pienemmät, suuremmat kuin vastaavat muut?

Maria kirjoitti...

Maet on kokoa 38, ja on aika just sopiva kolmekasi mun jalkaan :) Ei ota varpaat päätyyn kiinni, mutta kenkä ei myöskään luista jalassa väljänä. Noi Converset on kans eurooppalaisittain kolmekasit, mutta tosiaan tuntuvat Tigereita paljon niukemmilta nimenomaan varvasosasta - toki aika huono vertailla korkokenkiä ja tennareita :P Hmm, Vagabondiin verrattuna.. Vaikea sanoa, kun joissakin Vagabondin korollisissa kengissä oon saanu jalkaani koon 37 ja joissakin toisissa korollisissa on vaatinut 39:n :D Ballerinat on sopivaa kokoa 38.

Emilia kirjoitti...

No joo, Vagabondin koot heittelee hirveästi! Mulle meni yksistä ballerinoista 37-koko ja Diez-mallista jouduin ottamaan 39-koon. Yleensä 38-koko on ollut sopiva.

Haluisin ostaa huimasti noi Maet, ovat niin huipun näköiset. Tälläkin hetkellä sivuilla on vain 39-kokoa saatavilla, eikä mitään tietoa, että ilmestyisköhän sinne vielä tota 38 kokoa joskus. Toisaalta noi open toe avokkaatkin on aika kivat, mutta kun mä haluisin nilkkurit. Yhyy! :(

Maria kirjoitti...

Emilia, mitä mä hetken sitä sivua kyttäsin, siellä tuntui kokoja vähän tulevan ja menevän, että kannattaa varmaan kytätä niin kauan kun vaan kengät sivuilta löytyy :) Yhdessäkin vaiheessa kun ite ostin oli hetken vain kokoa 41 :P

Anna-Maria kirjoitti...

Jalkojen sisäänpäin kääntäminen hoikentaa myös jalkoja. Siksi tuo asento on kaikenkaikkiaan niin kätevä. ;)

Stazzy kirjoitti...

Piti ihan kysyä, että onko noi converset siis mustaa kangasta, vai jotain nahkamaista materiaalia? En saanut ihan selvää tuosta edellisestä postauksesta (tai sit en vaan osaa lukea)

Maria kirjoitti...

Anna-Maria, hehee, totta tuokin :D

Stazzy, nahkaa ovat, en sitä erikseen tainnut mainitakaan :) Oletin, että pinnan kiilto selittää, mutta en tietysti ottanut huomioon, ettei se ehkä kaikilla näytöillä näy yhtä selvästi :)

Stazzy kirjoitti...

Niin siis, kyllä se pinta kiilsi, mut sitten mä mietin, että "lieneekö ne vai jotain outoa pinnoitettua kangasta?" :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...