12.3.2009

Parisuhdekysely

Otinpa minäkin täyttääkseni tämän joissakin blogeissa kiertäneen parisuhdekyselyn. Yllättävän hauskahan tätä oli pohdiskella! Napatkoon tämän omaan blogiinsa jokainen, joka tuntee tähän vetoa.

Mitkä ovat toiset nimenne?
- Eveliina ja Juhani.

Miten kauan tunsitte toisenne ennen kuin aloititte seurustelun?
- Puolisentoista vuotta.

Kuka pyysi ketä ulos?
- Ei niin mitään hajua.

Kuinka vanhoja olette?
- Tänä vuonna mittarit näyttävät lukuja 22 ja 27.

Kumman sisaruksia näette enemmän?
- Hänen.

Onko teillä yhteisiä lapsia?
- Ei, eikä kyllä ollut suunnitelmissakaan. Pidätetään oikeudet muuttaa suunnitelmia.

Entä lemmikkejä?
- Lasketaanko suurta, ilmalla täytettävää Mammuttia?

Mikä tilanne on teille vaikein pariskuntana?
- Riidat - keillepä eivät.

Kävittekö samaa koulua?
- Noup.

Oletteko kotoisin samasta kylästä?
- Ei olla.

Kumpi on älykkäämpi?
- Hän on meistä älykkäämpi ja analyyttisempi, joskin minä osaan vääntää parempaa ja tarkempaa rautalankaa.

Kumpi on herkempi?
- Uskoisin, että minä. Ollaan kuitenkin molemmat sekä herkkänahkaisia, että helposti asioista liikuttuvia ja tuntevia.

Missä käytte yhdessä eniten syömässä ulkona?
- Ly's Garden, kiinalainen ravintola Tullintorin nurkalla. Ylipäätään itämaiset ravintolat ovat niitä, joihin useimmiten päädytään, jos ulkona syödään.

Mikä on kauimmaisin paikka, jonne olette yhdessä matkustaneet?
- Riika! Roadtrip Baltia ftw.

Kummalla on hullummat eksät?
- Se on mysteeri.

Kummalla on pahempi temperamentti?
- Tarviiko edes sanoa :D

Kumpi laittaa ruoan?
- Minä teen normaalisti aina ruuat. Vastavuoroisesti poikaystävä tiskaa. Tai siis, oikeastaan tämä menee niin päin, että minä olen ehdottoman laiska ja tiskausrajoitteinen, joten siitä hyvästä teen sitten jotain muuta.

Kumpi on sosiaalisempi?
- Tämä onkin kiintoisa pohdinnanaihe. Noin äkkiseltään voisi ajatella, että minä - olen luonnossa se luontevampi ja small talk -taitoisempi, myös innokkaampi lähtemään paikkoihin ja tapahtumiin, mutta toisaalta poikaystävä osaa tulla netissä minua paremmin ihmisten kanssa toimeen. Sitten taas toisaalta minä osaan meistä karistaa puhelinkammoni nopeammin, toisaalta taas poikaystävä ei pelkää omaa sähköpostiaan... Tässä sekoittuvat nyt iloisesti sosiaalisuus ja sosiaaliset taidot!

Kumpi on siisteysintoilija?
- Asiasta riippuen osapuoli vaihtelee. Olen vaatteiden ja vaatekaapin suhteen siisteilijä, mutta sotken, murustelen ja olen paikoitellen laiska imuroimaan. Toisaalta taas poikaystävä on välillä menettänyt hermonsa epäsiisteyteen ja siihen, että asia kiinnostaa minua niin vähän. Mutta miten voi alkaa järjestää paikkaa kuntoon, kun sekasotku on edennyt kaaostilaan, eikä edes tiedä mistä aloittaa!

Kumpi on itsepäisempi?
- Itsepäisiä ollaan kyllä aika tasapuolisesti molemmat.

Kumpi vie suuremman osan sängystä?
- Pakanallinen tasajako toteutuu aika tehokkaasti.

Kumpi herää aikaisemmin?
- Useimmiten hän.

Missä ensimmäiset treffinne olivat?
- Tampereen rautatieasemalla. Siitä tapahtumakulku eteni kaupungilla shoppailun kautta Koskikeskuksen Spice Iceen, jossa poikaystävä sai syödä sekä omansa, että minun jäätelöt. Onnistun valitettavan usein valkkaamaan itselleni jäätelön, josta en sitten pidäkään. Treffit jatkuivat Hervannassa Blade Runnerin seurassa. Ihan meidän näköinen alku!

Kummalla on suurempi perhe?
- Aika tasaiseksi menee, mutta hänellä.

Saatko usein kukkia?
- En, mutta ei ole niin väliksikään. Kärpäsiä ja maatuvia kasvinruhoja - otan mieluummin timantteja ja kaupunkilomia Tukholmaan, kiitos ;).

Kumpi on mustasukkaisempi?
- Meillä ei ole mustasukkaisuutta. "Mustasukkaisuus on merkki hyvästä suhteesta" on fraasi, jonka sisältöä en ole koskaan ymmärtänyt. Eihän siinä ole mitään järkeä! Se, että suhteen osapuolet ovat itsestään ja/tai suhteestaan niin epävarmoja, että ainakin vähäsen pelkäävät koko ajan toisen pettävän, kertoo jollain kieroutuneella tavalla hyvästä suhteesta? Not. Se, ettei ota toista itsestäänselvyytenä, ei vaadi epävarmuutta toisen uskollisuudesta tai omasta kelpaavuudesta. Hyvässä suhteessa ei tarvitse koko ajan pelätä ja olla epävarma.

Kuinka kauan kesti, ennen kuin suhteesta tuli vakava?
- Kesti mistä lähtien? Meidän tapauksessa tilanne oli varmaan vakava jo ennen koko suhteen alkamista :D.

Kumpi syö enemmän?
- Hän. Minä näytän paitsi syövän meistä huomattavasti vähemmän, myös tulevan toimeen pitempiä aikoja syömättä yhtään mitään. Toisaalta minä haluaisin syödä meistä enemmän aivan tarpeettomiakin herkkuja. Poikaystävä on ikuisessa kiusaustilassa ehdotellessani kauppareissuilla jos minkämoisia sokerilitkuja, rasvaplättyjä, energianokareita ja kaikenlaista muuta epäterveellistä syötävää, jota ilmankin tulisi vallan mainiosti toimeen. Onneksi periksi annetaan vain harvoin. Hän on gastronominen omatuntoni.

Kumpi pesee pyykit?
- Hän, koska pelkään edelleen rikkovani talomme pesukoneen. Autan kyllä pyykin lajittelussa ja kanniskelussa ympäriinsä! Vaadittaessa myös hoidan meidän molempien nyrkkipyykit.

Kumpi on parempi tietokoneiden kanssa?
- Eiköhän se tämä meidän dippainssiksi opiskeleva puolisko ole se. :P

Kuka ajaa autoa, kun olette yhdessä?
-
Siinä hypoteettisessa tilanteessa, että auton ajaminen tulisi ajankohtaiseksi, se aika varmasti olisin minä, koska hänellä ei ole ajokorttia siihen tarkoitukseen. Jos taas puhuttaisiin moottoripyöristä, hän ajaisi.

6 kommenttia :

Mr.Curwen kirjoitti...

Kuinka kauan kesti, ennen kuin suhteesta tuli vakava?
- Kesti mistä lähtien? Meidän tapauksessa tilanne oli varmaan vakava jo ennen koko suhteen alkamista :D.


Why so serial?

Maria kirjoitti...

Okei, you got me, olen ihan sanaton O_O

L-M kirjoitti...

Olen niiiin samaa mieltä tuosta mustasukkaisuusasiasta. En ole koskaan käsittänyt, miksi mustasukkaisuus on korotettu jollekin ihmeelliselle jalustalle parisuhdeasioissa: mustasukkaisuus on muka "söpöä" tai "merkki välittämisestä" tai ties mitä. En tajua, mitä söpöä tai välittämistä on siinä että kielletään tapaamasta exiä tai, tai murjotetaan ja syyllistetään aina kun toinen lähtee viettämään iltaa kaveriporukassa. (Esimerkit elävästä elämästä.)

Maria kirjoitti...

L-M, samiksia siis :/ Tuossahan vaarallista on erityisesti se, että kun mustasukkaisuus selitetään normaaliksi ja suhdetta suorastaan vahvistavaksi asiaksi, ei varmaan heti tule mieleen yrittää päästä eroon niistä toista rajoittavista asenteista ja tavoista... Ja sit ei oo kivaa.

L-M kirjoitti...

Juurikin noin.

Anonyymi kirjoitti...

Toisaalta taas mustasukkainen voi olla syystäkin. Sitten on kyllä jokin pielessä.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...