13.3.2009

Nuori taiteilija herää, vetää maiharit jalkaansa

bootsie1
Nahkatakki ja vyö - H&M, neulemekko - Kostym, koru - Kaipaus, leggingsit - Gina Tricot, buutsit - Vagabond
Tekstuuri - Skeletal Mess

Kun valvoo taas vaihteeksi yön ja käyttää aamun pikkutunnit Flickrin valokuvapoolien selailuun oman visuaalisen inspiraation toivossa, sitä huomaa yhtäkkiä kaipaavansa muinaista piirtopöytäänsä. Kun löysin uudelleen tekstuurit ja Flickrin kätköistä lukuisia, vapaiden tekstuurien jakamiseen omistautuneita ryhmiä, runosuoneni eivät auenneet, mutta jokin väri-iloittelua, aavistuksenomaisia, hentoja pintoja ja valkoisena lasipinnalla hohtavia naarmuja rakastava osaseni palasi eloon pitkästä horroksesta.

Sitten muistinkin, että olin hylännyt taiteellisen puoleni tuskastuneena Gimpin Mac-epänatiiviuteen ja tämän takia aivan käsittämättömiin lageihin piirtopöydän ja ohjelman välillä. Huoh. Vaan onneksi yksinkertaisen tekstuurin heittäminen ei vakaata kättä vaadi ja tarvittavat nyhverrökset voi hoitaa hiirelläkin. Varautukaa, tulen vielä leikkimään runsaasti löytämilläni pinnoilla!

Asun rakensin muuten tällä kertaa noiden Vagabondin maihareiden ympärille - tuli yhtäkkiä sellainen tunne, että pitäisi välillä käyttää niitä muulloinkin kuin syvissä lumihangissa tarpoessa. Lisäksi minua on vaivannut niiden osalta jo hetken inspiraatiopuute - mihin ihmeeseen ne voi yhdistää hauskasti, lopputulos on yleensä aiemmin ollut lähinnä käytännöllisen tylsä. (Olin selkeästi unohtanut tämän postaukseni.) Piti siis toisin sanoen brändätä omat kenkänsä itselleen uudestaan houkutteleviksi kaivamalla maihareiden ympärille mielenkiintoisen asun. Onnistuin ihan nappiin. Haluan taas käyttää buutsejani.

Nyt tästä voisikin yrittää herätellä tuota toista puoliskoa ja kiskoa se mukaan - tämän viikon ruokaostokset tehdään Pirkkalassa. Vinguin myös jo lupauksen tortillaillasta ja marja-limesiidereistä.

11 kommenttia :

linda sofia kirjoitti...

noi maiharit on ihanat <3_<3

Violet kirjoitti...

Tosi kiva asu. Vagabondin maiharit ja noi GT:n leggarit sopii täydellisesti yhteen :)

Maria kirjoitti...

Kiitti teille molemmille :)

Anonyymi kirjoitti...

Vaikutat ihan kaimaltasi siitä nelosen Maria!-ohjelmasta.

wikke kirjoitti...

Hah, oon himassa käymässä ja kirjotin taas vahingossa äitini tunnuksilla. Jee. (poistettu kommentti yläpuolella)

Piti vain sanoa, että mulla ei tullut kyllä maria!-ohjelman Maria tästä mieleen ;) Siitä huolimatta khuul meininki. Tykkään kovasti villamekosta. Muutenkin mahtava asu, maiharit on päheät :)

Anonyymi kirjoitti...

En tarkoittanutkaan, että asusta/tyylistä Mariasta tulisi Maria! mieleen..vaan persoonana vaikuttavat samantyyppisiltä. Yhtä takakireiltä (viitaten eiliseen jaksoon) :-DD

Maria kirjoitti...

Mutsis on takakireä -.-

r kirjoitti...

Itsekin ostelin tänään ruokaa jopa kahdessa Pirkkalan marketissa... Mutta mikä ihme sinne ajaa hervantalaisen?

Maria kirjoitti...

R, selviää huomenna ;)

Anna-Maria kirjoitti...

Ostitko kentis Ipodin Verkkokauppa.comista? ;) Ääh, kerro jo!

Maria kirjoitti...

;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...