1.3.2009

Näin Eeva pukeutuu 2000-luvulla?

Löysinpä sattumalta mielenkiintoisen videon, jossa muotisuunnittelijat 1930-luvulla ovat visioineet, miltä naisten pukeutuminen näyttää 2000-luvulla. Vaikka nopealla vilaisulla ideat eivät ole kovin kaukana lentävistä autoista, löytyy niistä hämmästyttävän paljon ajankohtaista, vai miltä kuulostavat eri käyttötarkoituksiin muunneltavat mekot, läpinäkyvät paidat ja erikoiset korot? Siitä, ovatko nämä ilmiöt tyypillisiä nimenomaan 2000-luvulle, voi toki keskustella.

8 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Hauska video. Joskus "ennustukset" osuvat ihmeen kohdalleen ja vanhasta scifistäkin löytyy tällä hetkellä varsin ajankohtaisia juttuja.:)

Mutta asiasta toiseen, mitä kokoa ne sinun nahkahoususi ovat kokomerkinnältään ja paljonko niissä on vyötärön/lantion ympärys, jos viitsit mitata? asoksen sivuilta ei löydy tarkkoja mittoja ja pienimmän koon ilmoitetaan olevan XS/8 mutta ihmetyttää kun xs tarkoittaa mielestäni yleensä 34:ää mutta 8 36:tta. asiakaspalvelukaan ei osannut auttaa.:(

t:nahkahousuja etsivä XS/34-kokoinen:)

Jenni! kirjoitti...

Hehe miehen asu olisi vaikea kuvitella kenellekkään päälle (hienosto puheinkin rintakehässä kiinni!) mutta tuosta kakkosmekosta tuli vähän Alexander Wang -vibat, sillähän on se mekko joka on ohutta verkkoa ja jossa on jotain kiemuroita rintojen kohdalla?

Joy kirjoitti...

Voi, ihana video!
Siellä taisi vilahtaa rouhea vetskari hameessa, vyölaukku ja peräti haaremihousumaiset pökätkin :)

Heidi kirjoitti...

ei luoja! tukkatyylit ei ihan osuneet kohdalleen, mutta löytyihän tuosta pari tutunoloista elementtiä :D

stellagee kirjoitti...

mahtava video! yleensäkin historialliset tulevaisuuskuvaukset ovat hillittömän mielenkiintoisia, olivat ne sitten utopioita, dystopiaa tai sitten tällaisia semi-neutreja (vai mitä pitäisi ajatella tuosta lopun mieskuvauksesta...).

kiitos, kun jaoit.

Idhren kirjoitti...

Anonyymi, kokoa XS ovat ja yleensä minäkin olen housuista kokoa 34, farkuista 26 tai 27. Ympärysmittaa en valitettavasti voi nyt laskea, koska puuttuu mittaukseen sopiva väline, mutta housujen ollessa litteinä vaakatasolla vyötärön leveys on 34 senttiä ja lantion 41-42 senttiä. Toivottavasti tästä oli nyt edes jotain apua :)

Jenni!, hehe, ei sitä tosiaan helposti näkisi kenenkään päällä - ainakaan vielä! ;D En muista tarkkaan mitä kaikkea AW:lta löytyy mallistostaan, joten uskon sanaasi :)

Joy, joo, nekin vielä ;)

Heidi, hehe, joo, aika jännä juttu :P

Idhren kirjoitti...

Stellagee, ole hyvä :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos, oli kyllä valtavasti apua! ...ja eikun tilaamaan...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...