20.3.2009

Murloc-pehmolelu


Iih! Blizzard Storessa on nyt saatavilla ääntelevä pehmomurloc! Iihihhih! Tuollaisen saa hankkia mulle kuukauden päässä häämöttäväksi syntymäpäivälahjaksi, koti löytyisi täältä tuollaiselle elukalle! ^^

Harmillista kyllä World of Warcraft on sitten kuitenkin jäänyt aika lailla hiljaiselle pelaamiselle, pelitilitkin jäädytetty taas vaihteeksi käyttämättöminä. Ei vain nappaa ja lisäksi varsinkin kimppapelaamisella on tuntunut olevan taipumusta aiheuttaa riitoja ja voimakkaita erimielisyyksiä tässä huushollissa. Erikseen pelaaminen toimii oikeastaan paremmin, mutta olen kehno sosialisoitumaan tuossa nimenomaisessa pelissä, joten sitten lähinnä katson vierestä kyrsiintyneenä ja yksinäisenä, kun poikkis seikkailee omien pelikavereidensa kanssa ja viilettää ties missä samalla, kun itse olen jumissa. Sitten kiukuttelen.

Toisaalta vaivaa myös päämäärättömyys pelin sisällä, tähtäimessä kun ei ole himoraidaus (yksi kokeilu aktiivista raidauskautta riitti) ja korkeimman levelin saavuttaneelle satunnaispelaajalle pelillä ei lopulta ole hirvittävän paljoa mielekästä tekemistä näköpiirissä. No, aina on toki se roolipeli. Oma läppärikin vähän on vaikeana peliä pyörittämässä... Vaan tokihan olisi hienoa nähdä viimeisimmän laajennuksen alueet läpi. Katsotaan, josko vielä innostuisi, sitten joskus. Oma death knight oli niin päheä juttu.. Asgaria, sua kaipaan niin!

Kuva: Blizzard Store

5 kommenttia :

Janne Jääskeläinen kirjoitti...

Tuo on pikkusen cooli lelu. :D Ja no, saahan sieltä nyt oman hahmonsakin pienoismallina!

Maria kirjoitti...

:)

Korento kirjoitti...

Mullakin on jäänyt toi pelaaminen täysin just sen takia, että veli ja isä(kyllä..)ovat menneet jo aikoja sitten mun ohi niin paljon mun ohi leveleissä ja taidoissa ettei nillä ole enää järkeä pelailla mun kanssa. Ja kun tosiaan mulla ei ole kiire päästä lvl80, kun vasta julkaisun tullessa pääsin edes 70. Fiilistelen mielummin pelissä ja semmosta. En taida olla ihan peruswowittaja muutenkaan. :D

Anni kirjoitti...

Tuo on kyllä ihan totta, että ellei ole jossain todella hyvässä ja sosiaalisessa killassa tai himoraidaa niin tekemistä ei oikein tahdo enää olla. Mulle riitti yksi aktiivinen raidauskausi (silloin Molten Coren ja Zul'Gurubin aikaan) mutta sitten alkoi kiinnostaa muukin elämä. :D Nyt olen yrittänyt aina lisäosien jälkeen palata wowittamaan, mutta kun en tykkää oikein muusta kuin yksinäisenä sutena levelaamisesta, niin ei minusta ole enää aktiiviwowittajaa saanut.

nadjastrange kirjoitti...

awww murlocvauvat on ihania ku ne jokeltelee silleen söpösti <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...