11.3.2009

Minun viritykseni

Kuten olen jo aiemmin intoillutkin, minullakin on muutamien muiden blogaajien tavoin käynnissä oma viritykseni. Nyt kun projekti on viimeinkin virallisesti ponkaissut itsensä julki, voinkin kertoa, mikä se on!

Olin jokin aika sitten mukana kansanvälisen tyyliyhteisö Modepassin järjestämässä The Travelling Heimstone Jacket -ringissä, jossa yksi takki (oikeasti kaksi, takki per mantere) kiersi ympäri Eurooppaa ja Yhdysvaltoja blogaajalta toiselle, ja kunkin tehtävä oli sovittaa takki omaan tyyliinsä sopivaksi, kuvata se ja kertoa asustaan lyhyesti Modepassissa ja blogissaan, sitten lähettää takki eteenpäin seuraavalle. Oman versioni ja kuvailuni tapahtuneesta voi katsella ja lukea täältä. Tuon jälkeen Modepassin ylläpidossa on tapahtunut joitakin muutoksia ja yhteisö on kehittynyt edelleen, ja tästä pääsenkin itse asiaan...

Punky B lähetti minulle jokin aika sitten sähköpostia tiedustellen, olisinko kiinnostunut uudesta, hieman samantapaisesta projektista, kuin vaeltava Heimstone. Tässä projektissa mukana olisi useampia, taitavien suunnittelijoiden kokoelmista valikoituja vaatekappaleita, jotka blogaajat kukin omalla tyylillään yhdistävät osaksi omaa asukokonaisuuttaan, kuvaavat tämän ja kirjoittavat siitä lyhyesti blogiinsa ja Modepassiin. Riemastuttavin osa tässä on se, että vastineeksi tästä vaatteet saa ikiomiksi! Kiinnostavia designer-vaatteita, kansainvälistä meininkiä ja juuri minun pukeutumisfilosofiaani (ei se vaatteiden ainutkertaisuus, vaan se tapa ottaa ne osaksi omaa itseä) sopiva systeemi - kuka tähän EI lähtisi mukaan? Blogaaja itse ei maksa edes yhden yhtä postikulua, joten projektiin oli turvallista heittäytyä. Jujuna on luonnollisesti mainostaa Modepassia ja antaa näkyvyyttä valikoiduille merkeille.

Blogaajien asuyhdistelmät paljastetaan taas yksi kerrallaan, blogaaja per päivä. Saan kunnian aloittaa tämän kertaisen kierroksen. Pysykää siis kuulolla, kuvaa ja tekstiä luvassa vielä piakkoin! Enimmäkseen kuvaa. :) Tästä syystä nämä kaksi erillistä postausta. :)

8 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Mahtava juttu, onnea! Tämmöinen designer-vaatejuttu sopii juuri sinulle.

Jenna kirjoitti...

Kuulostaa aivan mahtavalta! Jään odottelemaan asukuvia ;)

Anonyymi kirjoitti...

Toi on niin sun tyylinen juttu! onnea!:)

linda sofia kirjoitti...

kuulostaa tosi kivalta!:)

Inka kirjoitti...

Vautsi, eihän tuohon kukaan täysijärkinen sanoisi ei! :) Kuvia odotellessa...

Honey Junkie kirjoitti...

Oijoi, onnea! Ajattelin juuri samaa kuin Inka, kuka täysjärkinen kieltäytyisi ;) Kuvia odotellessa!

Pinja kirjoitti...

Wau, tosi hieno juttu! Nautihan täysillä uusista designer-vaatteistasi!

Maria kirjoitti...

Kiitti hei kaikille tasapauolisesti ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...