1.3.2009

Miittifinaalissa

Tänään on olotila ainakin näin iltapäivällä heikosti nukuttujen öiden ja kahden ja puolen päivän aktiivisen touhuamisen jäljiltä aika finaalissa.

Raahauduin miittipaikalta Kalevasta kotiin iltapäivällä (bussikuskiakin ehkä väsytti päätellen siitä, että bussi poikkesi vahingossa normaalilta reitiltään - harvoin näkee kakskolmosta ujuttautumassa kapeiden sivukujien läpi kohti alkuperäistä kohdetta), purin kamppeita, imuroin supertehokkaasti koko kämpän, luin Google Readeriin ilmestyneet blogipostaukset läpi, selasin Miggiä, muokkasin miittikuvia ja nyt tuntuu siltä, että voisi nukkua puolen päivän mittaiset päikkärit. Onneksi on vielä sunnuntai. Onneksi on ollut aurinkoinen ja kevään mieleen tuova päivä.

Jätän teidät siis ihailemaan Marjutin ottamia ja minun muokkaamiani söpöily- ja hymynaamakuvia ja kömmin itse peiton alle tuhisemaan. Palataan tähän asuun myöhemmin.

iduposingblack

iduposingblackc2
Villatakki solmittuna Sugar Kanen innoittamana - Filippa K, t-paita - American Apparel, nahkaranneke - H&M Men, haaremihousut - Vila, vyö - second hand, ketjukoru - Snö of Sweden, koirariipus - Kaipaus, design Paola Suhonen (En osannut valita kumman korun yhdistäisin asuun, joten valitsin molemmat. Joskus voi saada kaiken haluamansa.)

P.s. Halutaan ostaa tolkuttoman valovoimainen ja älyttömän laadukas, ehjä putki Canonin kroppirunkoon naurettavan halvalla.

Tupla-P.s. Minua on myös pyydetty tekemään postaus arkimeikistäni ja juhlameikistäni. Voin sen toki tehdä, mutta huomattavaa on, että 1) arkimeikkini = juhlameikkini 2) meikkini = silmänrajaus, ripsiväri, peiteväri ja poskipuna. Päivinä, jolloin jaksan nähdä vaivaa, meikkiin lisätään valkoinen luomiväri ja valokynää silmäpusseihin, huuliinkin saattaa päätyä väriä. Ehkä. Tämä kaikki johtuu sekä laiskuudestani, että osaamattomuudestani meikata. En ole koskaan saanut tehtyä itselleni hyvännäköistä (=huomaamatonta) ja kestävää meikkipohjaa tummasta tai monimutkaisesta silmämeikistä puhumattakaan. Sori hei!

6 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

voih, olisin niin halunnut ostaa kanssa ton kaipauskorun, mutta sokoksella oli kaikki mennyt ihan rikki liiallisen kopeloinnin takia :(

eikös muuten sunnuntaisin bussit yleensäkin mee vähän eri reittejä? :o

Kiiltis kirjoitti...

Tuo Kaipaus taitaa olla suurikin rakkaus.. En ihan heti muista kovin montaa asua, joissa sitä ei näkyis. ;P

poster kirjoitti...

Tuo Snön koru on ihanaihanaihana! Tuon voisin adoptoida itselleni vaikka heti. Joten jos ikinä kyllästyt siihen, ilmoittele! ;)

Idhren kirjoitti...

Anonyymi, aww :/ Hmm, ei ainakaan kakskolmonen ole koskaan mennyt :D En sitten muista tiedä.

Kiiltis, se on rakkaus ^^ Se on paitsi todella hieno ja rouhea, yksinkertainen ja sopii oikeastaan mihin tahanasa, se on myös peräisin poikkikselta :)

Poster, oolrait, pidetään mielessä ;D

Juliet kirjoitti...

Ihanat korut!

juliet xxx

Idhren kirjoitti...

Kiitti :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...