3.3.2009

Metallihaaveita ranteessa ja sormessa

Vautsi.

On jo ihan selvää, että useimmiten kannattaa tarkastaa miesten korumallistot, mikäli naisten puolelta löytyy liian söpöä ja liian imelää tavaraa - niin on nytkin. Ellen olisi juuri löytänyt H&M:n miestenosastolta haluni tyydyttävää nahkaranneketta, voisin kuolata hyvinkin tehokkaasti tämän Pilgrimin miesten malliston korun perään. Nahkaa ja metallia - täydellisyyttä.

Kannattaa muuten tsekata merkin webstore, alennukset sen kuin jatkuvat kautta rantain.

Kuva: Pilgrim

Tämä Alex & Chloen tummaksi hapetettu Bauhaus-hopeasormus taas kelpaisi minulle mitä täydellisimmäksi kihla-/vihkisormukseksi, tai ainakin avioituminen olisi mainio tekosyy hankkia 260 euron arvoinen metallimötikkä. Tämän sormuksen kanssa tosin on aika vaikeaa kilpailla särmikkyydessä. Omannäköisistä hääratkaisuista puheenollen, kuka sanoo, että morsiamella on pakko olla kukkakimppu? Nelliina tarjoaa vaihtoehdon.


Kuva: Alex & Chloe

Tästähän voisikin joskus tehdä postauksen siitä, millaiset pippalot pitäisin, mikäli hääkellojen kilauttelu olisi ajankohtaista. Tosin minun häissäni ei soitettaisi kelloja.

7 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

en ole kauaa tätä blogias seurannu, mutta kovin tykkään :> joo siis tarkotuksena olis kysyä tota pituuttasi?

moonfish kirjoitti...

Moi! Onko mitään selvinnyt siitä aikaisemmin mainitsemastani sivusi latautumisongelmasta? Mulle tulee tuo ongelma edelleen päivän-parin välein.

Tässä jotain poikaystävän vinkkaamaa selvitystä command promptista:
tracert www.heijastuspinta.fi
Unable to resolve target system name www.heijastuspinta.fi

Käytän sivustosi "Ahkerimmin kytätyt blogit" -palkkia myös muiden blogien seuraamiseen, joten jos Heijastuspinta ei toimi, niin jää kaikki muutkin selaamatta!! :(

Ei kai tuo error voi tulla VAAN mun kohdalla, eihän? Jos se on joku yleisempi virhe, niin kai jonkun muunkin on pitänyt se huomata?

linda sofia kirjoitti...

uihitto kuin siisti toi ranneke!
miesten puolelta löytää oikeesti paljon kivempia juttuja, mulla on kans kaks nahkaranneketta mitkä oon ostanu hennesin miestenpuolelt. :)

Idhren kirjoitti...

Anonyymi, kiva juttu :) Pituuteni on 158 senttiä.

Moonfish, samaa mietin minäkin. Pitänee kysellä tuolta puolikkaalta huomisissa ja mahdollisesti täälläkin julkisesti, ja jos joku lukee tätä, niin saa ilmoittautua nyt tässä heti, mikäli ongelmia on ollut!

Linda Sofia, joo, tosiaankin :)

Idhren kirjoitti...

Moonfish, ongelma vaikuttaisi ilmeisestikin olevan tuolla nimipalvelimen puolella. Mikä on Internet-yhteytesi palveluntarjoaja? Suurimpien tarjoajien ei pitäisi tuottaa tuollaista ongelmaa, pienten kohdalla voi olla mahdollista, että siellä on jotain tehty systeemeissä väärin, eikä osoitetta saada selvitetyksi. Vaikeahan sille on oikein mitään tehdä :/ *koittaa kääntää oman poikaystävänsä teknohöpinää muotoon, jota itsekin ymmärtäisi :D*

moonfish kirjoitti...

Hei no sehän voi olla se syy. Meillä on täällä joku 24online, joka ei siis ilmeisesti ole kuitenkaan 24h online..
Ilmeisesti kuitenkin nimipalvelinta on mahdollista vaihtaa (poikaystävän höpinöitä :)), mutta ei olla nyt päästy testaamaan, koska viime aikoina sivusi on toiminut moitteettomasti.

Idhren kirjoitti...

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...