4.3.2009

Kesämekko sateenkaaren väreissä, tai ainakin melkein

Kipeäksihän sitä sitten pamahdettiin. Kolmas kerta toden sanoo, ehkä tällä kertaa flunssasta selviää aiempia kertoja nopeammin. Miggiä seuranneet ovat luultavasti perillä infernaalisesta valituksestani ja manauksestani siitä, miten ei vain saa keskellä yötä nukuttua kaamealta ololtaan. Onneksi tilanne korjaantui aamulla ja alkupäivästä.

Kuumeessa ja raastinrautamaisessa kurkkukivussa onkin hyvä nettishoppailla ja haaveilla vähän lisää kesästä. Silmäni ovat jo viime syksynä iskeytyneet American Apparelin t-paitamekkoon, jollaisen kelpuuttaisin vaatekaappiini useammassakin eri värissä, erityisesti asfaltissa ja kirkaassa sinisessä... Päälle vain jakku tai nahkatakki, eikä vikaan yksinkertaisesti voi mennä. Voidaan käyttää leggingsien ja sukkahousujen kanssa tai ilman, eivätkä ne huonoilta varmasti farkkujenkaan kanssa pitkän topin roolissa näytä.

Lisäksi t-paitamekko näyttää yhtäaikaa sopivan rennolta, että sopivasti muotoja nuolevalta, että pääsevät nämä vyötärö ja lantio oikeuksiinsa ilman, että vaatteessa tulee liian tukala olo. Lisäksi mekon voi yksinkertaisimmillaan pukea päivälle rannalle ja kaupungille, illan tullen se muuntautuu asusteiden avulla bilevaatteeksi. Mikä täydellinen kesävaate!


Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Kuvat: American Apparel

8 kommenttia :

Heidi kirjoitti...

Mulla on toi mustana! Suosittelen, toimii kyllä kaiken kanssa, tosi helppo myös asustaa esim. vyöllä. Violetti ja asfaltti olisivat myös kivoja värejä. :)

Honey Junkie kirjoitti...

Suosittelen, mulla on sama mustana ja asfalttina! Varoituksen sana, tunika venyy käytössä melkein yhden koon verran, kannattaa ottaa melko piukkana ettei se jää sitten löysäksi. Tykkään suorasta mallista, se istuu napakammin lanteilta ja pepusta mutta jättää vähän väljyyttä vatsan ja vyötärön tienoilla.. siis jos olisi vyötärö, terveisin pötkylä.

heini kirjoitti...

Oot kyllä oikeassa!!! Tuollainen jokaisessa värissä ja NAMM:---) Voi että,KAIKKI ovat kipeänä!!! Onko paljonkin kuumetta:-(? Paranemisia!

heini kirjoitti...

Niin ja P.S. minkähintainen tuommoinen on??

Idhren kirjoitti...

Heidi, aijaa, no kiva, jos on hyviä käyttökokemuksia :)

HJ, okei, hyvä tietää, kiitti vinkistä! :)

Heini, joo tuntuu kans, että just nyt on ihmisiä ahkerasti sairaana. Kuumemittaria ei löydy, mutta jos poikaystävä toteaa ihon olevan tulikuuma, niin eiköhän sitä löydy riittävästi, että selittyy tämä huojuva olo ja jumalaton päänsärky >_< Ja kiitos :) Hintaa tuolla mekolla on 26 euroa.

Pinja kirjoitti...

Mäkin pari päivää sitten AA:n sivuilla surffailin ja pistin merkille ton mekon. Asvaltinharmaa väri houkuttaisi erityisesti.

linda sofia kirjoitti...

onpa kiva mekko! mulle kans tollanen vaikka harmaana <3!

Idhren kirjoitti...

Harmaa on kyllä aika hyvä väri tuollaiselle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...