5.3.2009

Jumalauta Blogilista!

Minulla on ongelmia Blogilistan kanssa, ilmeisesti parilla muullakin on. Kökkölista ei ole suostunut eilisillan jälkeen päivittämään uusia postauksiani profiilisivulle, mukamas koko ajan on blogi tarkastusjonossa ja mikään ei etene mihinkään. Vihaista postia on pistetty - pistäkää kaikki tekin, joilla ongelma mahdollisesti on.

Tämähän ei tietenkään olisi ongelma, elleivät useimmat lukisi blogeja juurikin Kökkölistan kautta. Käyttäkää vaikka Google Readeria hei pls, ei mene maailma ohi, jos joku Kökkölista menee rikki ;<.

Grrh.

14 kommenttia :

Heidi kirjoitti...

mullakin oli vähän probleemoja, oli viiimeksi päivittynyt eilen aamulla yhdeksän maissa, kunnes äsken se sitten onneksi ryhdistäytyi :)

Rhia kirjoitti...

Mulla kyllä päivittää mutta muita ihme bugeja kuten esim linkit mun blogiin... Nelliinan linkki mun blogiin joka on alunperin ollut jo kuukausi sitten on yhtäkkiä ilmestynyt uusiin linkkeihin parin päivän sisällä jo kahdesti. Sekä toinen linkki joka ei ole linkki ollenkaan, ainakaan mun blogiin. Muutenkaan tää uusi systeemi ei ole minusta yhtä käyttäjäystävällinen kuin se vanha, vai onko vaan taas tottumiskysymys...

Stazzy kirjoitti...

Ei liity.

Löysin sulle sivun! Ilmianna fraasirikolliset

Idhren kirjoitti...

Rhia, mullakin on ollut noiden linkkien kanssa jotain häikkää, ne välillä ei päivity ja välillä päivittyy monta muinaista kerralla. Ihan epämääräistä touhua.

Stazzy, aww! <3

linda sofia kirjoitti...

mulla ainakin toimii? :O

Idhren kirjoitti...

Joillakin toimii, joillakin ei :/

Anna-Maria kirjoitti...

Käyttäkää ihmiset google readeria, bloglovinia tms. :D Blogilista on muinaisjäänne!

Sugar Kane kirjoitti...

Joo eipä näy munkaan päivtykset viime päiviltä Blogilistalla, yksinäinen olo, kun suuri osa lukijoistani tulee nimenomaan sen suosikkien kautta. Heille sellaisia terveisiä, että siirtykää google readeriin tai Blogloviniin, kun mulla on niin pal "asiaa" ja kaipaan keskustelua!

Idhren kirjoitti...

Pitäsköhän tässä pistää pystyyn joku järeämpikin kampanja, tyyliin muotiblogienlaajuinen Blogilista-boikotti ;D Nojaa, ehkä vähän turhan radikaalia, mutta tosiaan ainakin on hyväksi nyt pitää entistä isompaa melua niistä vaihtoehtoisista tavoista seurata blogeja...

Shandi kirjoitti...

Mä lopetin blogilistan kääytön jo aikoja sitten juuri noiden päivitysongelmien takia. Hmm, taisi muuten olla sen edellisen uudistuksen aikoihin. Viat olivat silloin samat; kellä päivittyi, kellä ei. Silloin kuuluin niihin joilla ei päivittynyt ja nyt kun kävin uteliaisuuttani kurkkaamassa, niin kappas. Kaikki toimi mallikkaasti. Eli blogilista boikottiin.

Blogilistan boikotoimisesta suuremman masssan voimalla kyllä voisi seurata mielenkiintoinen ilmiö, sillä milläs sitten mitattaisiin kuka on suurin ja paras kun ei tiedetä kuinka paljon on tilaajia ja kuinka paljon on lukijoita. Sitähän ei kerro blogilista tälläkään hetkellä, mutta monet lukevat sitä kuin raamattua.

Itse käytän readeria, se on toiminut ihan okei, mutta ilmeisesti bloggerissa on jotain häikkää, sillä vaikka reader näyttää päivitystä, ei joiltain sivuilta löydy ollenkaan tekstiä. Tai kuvia. Ei mitään muuta kuin banneri :(

Jahas, olipa taas purkaus...

Idhren kirjoitti...

Shandi, Oindexiä olis joo paljon parempi palvoa, sentään olis kaikki blogien liikenne siellä :/

Joo, Bloggerilla on kans jotain omaa bugitusta... Aina ei kaikissa paikoissa tekstit näy, muutaman reloadin jälkeen ehkä, aina ei silloinkaan. :/

Shandi kirjoitti...

Piti vielä palata se sanomaan bloggerin eduiksi, että se näyttää kaikki postauksen erikseen. Sitten ei jää mikään sunkaan kirjotuksista väliin kun taot niitä välillä kymmeniä, kun oon pois koneelta ;D

Katja Tanskanen kirjoitti...

Mullakaan eivät ole postaukset päivittyneet pariin päivään. Laitoin viestiä Blogilistalle, muttei ainakaan vielä ole vastattu.

Idhren kirjoitti...

Eipä sieltä ole tainnut monikaan vastausta saada :/ Foorumeja myöten asiaa puitu ja pohdittu. Neljäs päivä menossa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...