19.3.2009

Jos minulla olisi tatuointi

Olen haaveillut tatuoinnista jo parisen vuotta. Aina välillä saan kiinni siitä millaisen kuvan tai tekstin haluaisin ihooni loppuelämäkseni, sitten idea saattaa muuttua tai huomaan, etten enää pidäkään siitä. Hyvä, etten toteuta normaalin spontaania luonnettani, muuten ihossani olisi jo mm. merirosvolippukonseptilla toteutettu apinapääkallo muistuttamassa ja viestimässä muille rakkaudesta merirosvoelokuviin, Monkey Islandiin ja piraatti-ideologiaan.

Yksi idea kuitenkin on sinnikkäästi pitäytynyt mielessäni jo ainakin vuoden verran, siis pitkäikäisin himotus tähän mennessä. Haluaisin käsivarteni sisäpinnalle tekstin "Don't panic.", joka olisi paitsi scifitribuutti, myös konkreettinen ohje itselle silloin, kun vanha tuttu paniikkihäiriö nostaa päätään mitä järjettömimmissä tilanteissa. Onhan se myös pätevä elämänfilosofia. Enää on päätettävä fontista ja tarkasta asettelusta. Mitäköhän Douglas Adamsin kustantaja mahtoi käyttää Linnunrata-eepoksen ensimmäisen teoksen esikoispainoksessa...

Toinen, verrattain uusi idea olisi tatuoida niin ikään käsivarren sisäpinnalle Ranskan vallankumouksen aikoihin muodostunut "vapaus, veljeys, tasa-arvo" -iskulause, joka olisi symboli tärkeäksi katsomilleni arvoille ja sivistyneelle, demokraattiselle yhteiskunnalle. Alkukielinen "liberté, égalité, fraternité" (ranskan osaajat, korjatkaa toki, mikäli jokin väkänen meni nyt väärin) olisi suomalaiskäännöksen sijaan se, jota voisin ajatella kantavani.

if i had tattoos
Kuvamanipulaatiot ftw. Vielä kun osaisi väännellä tekstit oikeasti ihon muotoja myötäileviksi. Idea on tärkein!

Yksi, vieläkin uudempi ajatus olisi tatuoida selkäänsä hartioiden yli kulkevia pieniä pisteitä, olkapäästä olkapäähän niitä tulisi kenties vain ihan muutama. Linja voisi myös jatkua sulavasti etupuolella rintakehän yli muodostaen lopulta kehän. Nopea vilkaisu antaisi ymmärtää ne lähinnä tummiksi luomiksi, jolloin ne eivät olisi kovin huomiota herättäviä, mutta lähempi tarkastelu paljastaisi tarkoituksellisuuden. Sopisi hyvin kreationistitatuoinniksi, mutta ideani oli lähempänä jotakin sellaista, kuin että totuus ei aina heti aukea yhdellä, yhdestä suunnasta tehdyllä vilkaisulla. Olen oikeastaan aika ylpeä tästä visuaalisesta oivalluksestani. En yleensä ole se, jonka pää pursuilee uusia ja tuoreita ideoita (mikä tuli mm. lehtityönkurssilla tuskallisella tavalla huomattua, ja nyt taas vaihteeksi esseen kanssa pyöriskellessä uudelleen).

En ole huolissani siitä, miltä tatuointi näyttää ollessani rusinakorppu yhdeksänkymppinen. Päinvastoin, se, että kuva tai teksti muuttuu myös ihon muodon muuttuessa, on vain kiehtovaa. Lisäksi uskon, että mikäli ehdin elää valintani kanssa 70 vuotta, aika varmasti ehdin tottua sen olemassaoloon. Mikäli aiheet taas käyvät vanhoiksi, kannan silti mukanani muistusta siitä, millainen ihminen olin eräällä tietyllä ajan ja historian hetkellä. Elämässään voi tehdä huomattavasti suurempia virheitä, kuin tatuoida itseensä jotakin, mistä pitää.

Löytyykö muita tatuointikuumeilijoita?

41 kommenttia :

Kanerva kirjoitti...

Joo, mietin koko ajan uutta tatuointia. Luulen, että päädyn johonkin folklore-henkiseen lintuun. Voisi saapastella alaselässä/takapuolessa.
Elämänpuu kuviona kiehtoo kanssa ihan kamalasti. Ja karuselli! :)

Nomppa kirjoitti...

Ou, tuo Don't panic -teksti kuulostaisi ihan oivalta vaihtoehdolta. Hmm, itseasiassa se kuulostaa niinkin mainiolta ajatukselta, että voisin itsekin ottaa jonkun tuon tyylisen kun kumminkin paniikkihäiriön kourissa edelleenkin ollaan.

Saanko udella, että minkä ikäisenä sinulla puhkesi tuo paniikkihäiriö? Ja saitko siihen minkäänlaista lääkitystä, vai pääsitkö omin avuin irti siitä? Ei ole pakko vastailla jos koet liian henkilökohtaiseksi, mielenkiinnosta vaan kyselen :>

bubble kirjoitti...

Mun tatuointikuume on kestänyt jo niin monta vuotta, että ihan hävettää kun en oo saanu aikaseksi ottaa sitä. Mutta vähän sama - aina välillä idea muuttuu. Enimmäkseen esteenä on kuitenkin raha (satasen voisi laittaa johonkin 'järkevämpäänkin') ja urheilu. Koska urheilen monta kertaa viikossa, liikuntakielto tulisi olemaan tuskaa.. Siksi tatskan ottamisen ajankohta tulisi suunnitella tarkasti.

Lentävä lintu on yksi uusimpia ideoita, mutta tuntuu yleistyvän nopeaa tahtia :/ Luultavasti siis päädyn ihan ekaan ideaani - Placebon This Picture -singlen kansissa oleviin siipiin. Kannessa ne on tatuoitu tytön selkään melko isona kuvana, mutta itse haluaisin ihan pienenä, niskan alaosaan tai hartioiden väliin. Ehkä sitä jo ens talvena saisi aikaseks :)

Maria kirjoitti...

Kanerva, vau, karuselli! :) Elämänpuusta olen kyllä nähnyt hienoja maalauksia ja tatskojakin, sellaisesta tulisi varmasti tosi hieno :)

Nomppa, hän on hyvä vain, sehän on oikein mainio lause :) Paniikkihäiriöstä tuli riesa (luulen, että jollain tavalla jollain asteella se oli mukana jo ihan muksusta lähtien) lukion kakkosen ja kolmosen välissä, arveltiin juttelutädin kanssa, että kirjoituksilla olisi voinut olla jotain tekemistä asian kanssa.

Lääkityksestä kävin juttelemassa lääkärin kanssa, mutta koska juttelutuokioista oli ollut jo valtava apu, halusin kokeilla vielä oman mielen kurittamista ja uusien ajattelutapojen löytämistä, ja sitä kautta löytyikin niitä keinoja saada kohtaukset hallintaan ja vähentää niiden ilmaantuvuutta. Ehkä isoin harppaus tuossa oli ihan alkuun se, että se tilanne tuli ikäänkuin tunnistetuksi ja tunnustetuksi. Se helpotti ihan valtavasti oloa. :) Jos haluat (tai joku muu tätä lukeva) jutella aiheesta, mulle saa laittaa meiliä!

Bubble, joo, toi onkin tosiaan vaikeaa, jos oma elämä on sellaista, että pitäisi suunnitella tarkkaan ajankohta, jolloin sen ottaa. No, onneksi on aikaa :) Ideasi kuulostaa tosi kauniilta :)

Lena kirjoitti...

Sain otettua ensimmäisen tatuointini tiistaina. ouroboros:en, kaiken kaikkiaan 5 tatuointia olisi tarkoitus ottaa :) harmi että ne maksaa paljon :S

harMonica kirjoitti...

Mä kuumeilen tatuoinnin perään ja kovaa.
Tahtoisin tahtoisin tahtoisin, mutta sitten taas en tiedä uskallanko. :--DD
Mutta jos saan kesätöitä niin sitten palkallani ostan itselleni tatuoinnin (viimeistään sillon ainakin.)

Maria kirjoitti...

Lena, vautsi, onneksi olkoon! :) Onhan noilla hintaa, mutta toisaalta taidetta, joka säilyy läpi elämän? :) No okeiokei, voi niitä joutua vahvistamaan ja korjailemaan vuosien saatossa, mutta idea... :)

harMonica, tsemppiä siihen tavoitteeseen! :)

Johannna kirjoitti...

itselläni on tatuointi ollut reilun kuukauden, onneksi viimein uskaltauduin toteuttamaan sen:) itselläni on kirjain, eli ihan pieni yksityiskohta vain.. seuraava juttu olisi siipi, mietin siipeä ranteeseen, mutta max paynessahan kaikilla pahiksilla oli semmoset :-D pitää soveltaa;)

Rhia kirjoitti...

Mulla on yksi 6 vuotta vanha tatuointi, jonka olen blogissanikin esitellyt. Kuvion suunnittelin itse ja se on mietitty siten että sitä samaa kuvaa jatketaan suuremmaksi ja suuremmaksi. Kovasti kuumottelisi päästä jatkamaan kuviota eteenpäin. Kuvio ei varsinaisesti esitä tai symboloi mitään, mutta minulle se merkitsee tiettyä elämänvaihetta ja siihen liittyviä tunteita. Kuvio on saanut innoituksensa art decosta joka on yksi rakkaimmista tyylisuunnista.
Aiemmin haaveilin alaselän tribaali-tatuoinnista, mutta olen tainnut kasvaa siitä ulos. Olen suunnitellut myös Space Invader-tatuointia mutta saa nähdä jääkö haaveeksi.

patentti kirjoitti...

Mulla on yksi tatuointi, ja kuume on kova ottaa lisää. Olen minäkin tekstiä harkinnut, mutta siihenkin saattaa kyllästyä.. 42 peilikuvana sisäranteeseen on yksi ajatus joka jostain syystä on jäänyt mieleen. Sinällään jutulla ei ole kiirettä, eikä ole rahaakaan, joten pallottelen rauhassa ideoita.
Saanko kopioida ton apinanpääkallomerirosvolippuidean? Siinä ois ainakin näky :D

Maria kirjoitti...

Johanna, mahtavaa :) Aww, miks en ole pelannut vieläkään Max Paynea, ollut listalla jo varmaan pienen ikuisuuden ;P

Rhia, kuulostaa mielenkiintoiselta :) Mä olen selkeeesti väärää sukupolvea tän Space Invader -jutun kanssa :)

Patentti, vau, aika ovela idea! Ja hei, saa kopioida, sehän oli vasta ajatusaihio muutenkin muutenkin ;)

Maria kirjoitti...

Maria ja itsensä toistaminen. :D

Emma kirjoitti...

Itsekin olen haaveillut jostain pienestä tatuoinnista. Täytyy vain sen verran sanoa, että itseäni inhottaa vapaus, veljeys, tasa-arvossa tuo veljeys kohta, vaikka olihan tuokin jo siihen maailman aikaa radikaalia. :)

Mep kirjoitti...

Aika yleinen tuo "Don't panic" tatuointi. Tai ainakin itse olen monelta kuullut juurikin tuon täysin saman tatuointitoiveen:) Ystävältäni jopa löytyy jo tuollainen kyseenomainen tatuointi nilkastaan.

Aline kirjoitti...

Matthew'n (for H&M) malliston luomuksia jo nähtävillä! Blogistani löytyy linkki. Loves it!

XOXO

Aline

P.S. Mulle kävis sellainen tatska kun huippumalli Daria Werbowylla on jalkapöydässä!

Maria kirjoitti...

Emma, noo, sen voi tulkita yleiseksi solidaarisuudeksi ihmisten kesken :)

Mep, sietää ollakin yleinen, on se sen verran hyvä toteamus :)

Mirette kirjoitti...

Se on jännä, että olen tässä jo pitkään himoinnut esmes Parikan kenkiä, mutta jättänyt toiveet sikseen huimien hintojen takia. Tatuointiin kyllä helposti pystyn upottamaan 200euroa, ja uusimpaan meni tuplat. Että joo, tatuoosivillitys meneillään... mutta melkein toivoisin kyse olevan vaikka.. eläinkorteista.. on se kuitenkin niin paljon edullisempaa :D Miksi ns. "keräily" on aina kallista.

 Roxy kirjoitti...

Don't panic tatuointi olisi kyllä hyvä! Itse olen haaveillut tatuoinnista jo jonkun vuoden. Tarkoituksena olisi ottaa kylkeen pienen pieni tatuointi. Minullakin on ollut ajatuksena että ottaisin jonkun sanan, lauseen tai sitaatin, en ehkä niinkään kuvaa. On olemassa paljon ajattomia, ihanan kauniita sitaatteja, jotka voisin hyvin tatuoida itseeni. Jos minulla olisi paniikkihäiriö, tatuoisin ehdottomasti itseeni Don't panic tekstin ;)

Maria kirjoitti...

Mirette, hehe, se on välillä yllättävää, miten se oma priorisointi voi joskus tuntua itsestäkin nurinkuriselta :P Mutta eihän siinä mitään :P

Roxy, tekstejä löytyy paljon kauniita :) Siitä vain valikoimaan mikä tai mitkä niistä kolahtavat omaan persoonaan tai elämään parhaiten. ;) Don't panic vaikuttaa koko ajan sen paremmalta, mitä enemmän sitä kelailen ;D

hile kirjoitti...

Oho, en tiennyt että sinulla on ollut paniikkihäiriö. itsekin kärsin siitä, syön lääkkeitä ja käyn terapiassa. Tosin lisänä on nyt lievää masennusta ja jotain syömishäiriöön viittaavaa.. Mutta niin, sen vuoksi ihastuin tuohon Don't panic -tatuointiin :) Haaveilen jostain pienestä, kauniista tekstistä ehkäpä jossain selän puolella mutta omistan järjettömän matalan kipukynnyksen joten ajatus tatuoinnin ottamisesta hieman hermostuttaa. Tekstin tulisi myös olla jollain tavalla todella merkityksellinen itselleni, mitä tuo Don't panic kylläkin olisi :)

winda kirjoitti...

Kuumeilen, ja kovasti :) Olen luvannut itselleni tänä vuonna ottaa sen tatuoinnin josta olen haaveillut 16 kesäisestä saakka :)

Anna kirjoitti...

Don't panic sopisi ainakin blogiminäsi perusteella sinulle hyvin. :) Olen kuumeillut minäkin tatuoinnista pidemmän aikaa, en ole vain saanut tietooni mitä tarkalleen haluan, muuta kuin että sen tulee olla musta teksti. Loppu on yksityiskohtia... :D

papiervampier kirjoitti...

Don't panic on mainio idea. Ja Kanervan karuselli!

Onneksi, onneksi äitee ei olisi ikinä suostunut antamaan 15-vee tyttärelleen lupaa ottaa tatska. Ideani olivat todella paljon kaameampia kuin piraattiapinasi (joka itseasiassa voisi olla aika söpö).

Harkitsen parhaillani pitkään ja hartaasti millä peittäisin/parantelisin pitkään ja hartaasti harkitsemani kuvan (itse suunniteltu ja merkitys ja kaikkee, eiks sen sillon pitäs miellyttää aina?:P). Haaveilen myös edesmenneen pupuni käpälän jäljistä jossain päin kehoani.

r kirjoitti...

Mulla on kaks isoo tatuointia, ekan otin kun täytin 18 ja tokan vuotta myöhemmin. Näin jälkeenpäin voin sanoo että kuvia olisi voinut miettiä hieman kauemmin kuin vain muutaman kuukauden, koska enää en pahemmin samaistu niiden aiheisiin, näin teinivuodet ohittaneena :D Eihän niissä muuten mitään mutta kun on niin isoja ja toinen (pahempi) näkyvällä paikalla... En sinänsä kadu tai häpeä niitä, ei ne rumia tai mitään massatuotantokuvia (=tribaaleja yms) ole, mutta en kyllä enää samanlaisia ottaisi. Toisen tatuoija onnistui vielä kämmimään hieman, jälki on siistiä mutta hakkasi kai liian syvälle kun tatskan pinta on ihan kohollaan ja röpeliäinen nyt, tuntuu tosi ilkeeltä jos koskettaa sitä. Siinä on myös pari juttua mistä en enää tykkää yhtään ja haluaisin peittää ne (ei siks et hävettää vaan siks kun oikeesti vaan kyllästyttää, ja tiän et kuvasta sais kivemman näkösen jos pimppais sitä vähän) mutta on vaikea keksiä millaista kuvaa niiden päälle laittaisi että ne sopisivat kuitenkin kokonaisuuteen ja että ne nyt varmasti olisivat joitain mistä voin pitää muutaman vuodenkin päästä.

Vaikka noi mun nykyiset tatuoinnit ei mua enää kauheesti kiinnostakaan, haluisin silti lisää ja tatuointikuume nostaa päätään aika ajoin. Oon jo monen vuoden ajan suunnitellut monia erilaisia kuvia, mutta kun tarpeeks kauan jotain pyörittelee mielessään niin jossain vaiheessa saattaakin kasvaa siitä yli. Mulla on siis monta edesmennyttä tatskaideaa joita en onneksi ikinä toteuttanut :)

Kuitenkin nyt mulla on muutama kuva ollut jo tosi pitkän aikaa mielessä ja haluisin ihan helvetisti ottaa ne mutta rahaa ei todellakaan ole. Nekin on jotkut isoja ja kaikki monimutkaisia niin millekään halvalle ja huonolle tatskaajalle en ihan aio mennä. Sitten kun on rahaa kasassa hankin ekana ne peittokuvat ja sitten niitä muita jos vielä samat ideat jaksaa innostaa. Ainakin nyt ne tuntuis hyvältä koska ne jatkais mun olemassaolevien tatuointien linjaa tunnelmiltaan vaikka onkin aika erilaista tyyliä ja aihepiiriä jne. En ihan sillisalaatti-ihoa sentään halua, vaikka todennäköisesti kaikista tatuoinneistani tulisi muutaman vuoden kuluessa niitä "no en kyl enää ottais" -kuvia. Ei niitä silti kadu, ne muistuttaa siitä kuka oli ja mikä oli itselle tärkeetä tiettynä ajankohtana, plus jos ne ei oo ihan törkeitä niin on niitä aina joskus kiva ihailla salaa :P

Eli silleen ihan neuvona vaan, kannattaa tosiaan miettiä niitä kuvia ja paljon. Vuodessa voi muuttuu mieli täysin. Oikeesti onneks en oo rikas niin en oo nyt ihan täynnä noloja tatskoja, noi kaks semi-noloo riittää ihan hyvin :D

r kirjoitti...

Lol hirvee raamattu tuli, sori :DDD

Maria kirjoitti...

Hile, joo, on mullakin kyllä neulakammo... :D Mut ehkä siitä selviäis jotenkin.. :) Tai sitten pyörtyisin jossain vaiheessa, samoin kuin joskus verikoetta otettaessa... :o

Winda, vautsi, onnea sen toteutukselle :)


Anna, hehe, onhan se jo hyvä lähtökohta sekin ;)

papiervampier, hehe, nojoo, onhan se niinkin :) Aww, pupun tassun jäljet kuulostaa tosi rakkaalta idealta. Toivottavasti saat kehiteltyä sitä toista ideaasi :)

R, haha, tekstisi oli tosi mielenkiintoinen ja hauska lukea, kyllä saa raamattuja sepustella, jos ne ovat tuota tasoa ;D Joo, hyvä konkreettinen opetus siitä, että kannattaa tosiaan miettiä :) Toivottavasti peitekuvista tulee hyvät, sitten kun niitä jossain vaiheessa otat!

Heidi kirjoitti...

ooo, douglas adams! miksen keksiny tota ite, argh! 42 lienee jo muutamisen miljoonaa ihmistä tatuoinut itseensä, pitänee keksiä jotain muuta... ehkä katkelmia vogonien runoudesta?

mutta ihan loistavia tatskaideoita sulla!

siru kirjoitti...

Olenko minä ainoa, joka ei halua tatuointia? Ei ole koskaan kiinnostanut edes nuorempana. Liian pysyvä.

Maria kirjoitti...

Heidi, heh, kiitos :) Mä oon sitä mieltä, että jos jokin aihe tai sitaatti tai mikä tahansa puhuttelee juuri itseä, niin ei pitäisi luopua siitä, vaikka se puhuttelisi myös tsiljoonaa muuta ihmistä - tärkeintähän on se, että itse pitää :) Tai siis, jos tatuoinnin ottaa itseään varten, onko väliä millaisia muilla on? :) No, toki tatuoinnin saa ottaa muistakin syistä :)

Siru, et varmasti ole ainoa, voin luvata :D Niin, tatuoinnit tuppaa olemaan aika pysyviä ;) Hennatatskat ja siirtotatskat tosin on vähän lyhytkestoisempia :P

Hanski kirjoitti...

Mä en kans oikeen jaksanut miettiä sitä että tykkääkö ihmiset/minä tulevaisuudessa mun tatuoinnista tai vaikeuttaako niiden hankkiminen töiden saamista yms.
Kuitenkin nykyisellä tatuoinnilla on mulle henkilökohtaisesti suurempi merkitys niin en usko kyllästyväni.
Oon tässä miettinyt toisen ottamista ja ideakin on aikalailla selvillä, enää pitäisi suunnitella.
Harmi vaan että se on kovin hankalaa kun ei oikein piirtäminen luonnistu. :-D

Joy kirjoitti...

Don't panic on hyvä idea, simppeli ja kaunis.

Minäkin olen samanmoisesti pallotellut tatskaideoilla teinistä saakka, eli puoli elämää, muttei mikään kuva tunnut tarpeeksi hyvältä. Saattaapi siis jäädä laittamatta.

piraatti-ideologia, hitsi että nauroin!! piratsmia juuh!

Tarzan kirjoitti...

Oon supersuper tatskakuumeessa nyt, kun sain viimeinkin päätettyä kuvasta, lopullisesti tällä kertaa. :D

Varmaan kymmenisen vuotta miettiny silloin tällöin ottamista, ideat vaihdelleet etc., mut nyt oon satavarma siitä, mitä haluan. Teksti pitäis hakkauttaa viimestään toukokuun alussa, että sietää sit kesällä ottaa aurinkoakin. Saa sormet syyhyämään jo pelkkä asian ajatteleminenkin! ;D

Maria kirjoitti...

Joy, mustakin se on :) Mä just mietin, että miten kauan olisi aiheellista tätä ideaa tässä kelailla vielä tuon Don't panicin osalta :P

Tarzan, vau, onneksi olkoon! :) Toukokuu tulee äkkiä... :)

Molly Moll kirjoitti...

Tahtoo kans tatuoinnin. Haave on ollut jo monen monta vuotta, mutta vieläkään ei ole toteutunut, kun en millään keksi mitä ja minne sen laittaisi. Yksi idea oli maadoitusmerkki toisessa jalassa, mutta ehkä haluan jotain muuta kuitenkin. Olisi kuitenkin kiva jos olisi sellaisessa paikassa, että sen saisi tarvittaessa peitettyä.

Rhia kirjoitti...

R, eikös asiantunteva tatskaaja suunnittele sulle peittokuvaksi sellaisen mikä sopii tyyliin? Olen nähnyt tatskalehdissä tosi hienoja peittokuvia joilla on peitetty kaikennäköisiä tatskoja, isojakin. Ja mitä vanhempi tatska, sitä helpompi peittää kun ne kuitenkin vuosien mittaan vaalenee.

Unohdin sanoa edellisessä viestissä että mietin omaa tatskaani ehkä nelisen vuotta ennenkuin sain aikaiseksi sellaisen kuvan johon en kyllästyisi heti. Ja kun kuva ei varsinaisesti esitä mitään niin sitä on helppo muokata ja kasvattaa myöhemmin jos haluaa sitä erilaisen.

Minusta tuo Don't panic on muuten hyvä idea =) joku kiva sun tyyliin sopiva fontti niin avot ...

Maria kirjoitti...

:)

lasikyynel kirjoitti...

Itse olen tässä jo jonkun aikaa miettinyt, että tahdon tatuoinnin jalkapohjaan. Eihän se sieltä kovinkaan usein näy, mutta sillä olisi oma merkityksensä minulle. Jokin teksti olisi kiva, kuvaa en halua. Mitään en ole vielä päättänyt, koska ikäkään ei vielä vuosiin tule tatuointiin riittämään :P

Ja tosiaan, tuo Don't panic on loistava!

r kirjoitti...

Rhia, joo kyllä varmaan taitavat tatuoijat osais suunnitella jonkun hyvän peittokuvan. Mulla on yks omasta mielestäni ihan hyvä idea jo (jos en ehdi kyllästyyn siihen, keksin vasta n. kk sitten) mutta en tiedä sopiiko se peittokuvaksi. Joskus oon katsonu Miami Inkiä ja siinä aika usein asiakkaiden omat peittokuvaideat ei sovellukaan siihen tarkoitukseen, niin kyllä munkin pitää käydä tatuoijalta kyselemässä siitä etukäteen että onnistuuko ja sopiiko sellainen vanhan kuvan tyyliin, siis siihen osaan mitä en peittäisi. Jos se ei kelpaa niin tatuoijalta saa varmaan parempia ehdotuksia.

Pinja kirjoitti...

Hah, don't panic kuvaisi kyllä myös mua!

Tatuoinnin ottaminen on himottanut jo vuosia. En kuitenkaan ole varma, millaisen kuvan tai tekstin tahtoisin. Tahtoisin, että se kuvaisi mua ja mulle tärkeitä asioita.

KA. kirjoitti...

Voi ei. Nyt alkoi minulla aivan järkyttävä tatuointikuumotus. Jokin teksti olisi minunkin mielestäni kiva. Paikankin keksin jo. Voi kistus.. :D

Anonyymi kirjoitti...

Hei hyviä ideoita! Vapaus, veljeys ja tasa-arvo tosin oli aikanaan tarkoitettu nimenomaan miehille, mutta onhan ajatuksesta muodostunut toki nykysivistyksen ja demokratian yksi kulmakivi. Hyvin kuvaa tämän maailman menoa ;)

Tuon Don't Panicin voisi pihistääkin, ja samoista syistä kuin sullakin sen itseeni hakkaisin. Olen myös vuosia haaveillut valtavista, koko selän peittävistä joutsensiivistä mutta projekti on ikuisesti jäissä kunnes löytyy pokkaa ja rahoitusta...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...