7.3.2009

Homejuustoa, punkkua ja siideriä

Meillä oli herkkuja. Paino imperfektissä. Valkosipulibrieta Cittarin valikoimista (Lempijuustoni - vielä vuosi sitten en pitänyt juurikaan edes tavallisesta leipäjuustosta, tästä muutoksesta on kiittäminen anoppikokelastani ja muutamia juuston- ja viininmaistajaisiltoja.) ja halpaa, argentiinalaista viiniä. Lisäksi villinä korttina uusi suosikkisiiderini, siis edesmenneen karpalo-sellaisen sijaan. Keskimäärin en pidä siidereistä lainkaan.

Punaviinit tulee valikoitua lähinnä eteläamerikkalaisista yksilöistä - niissä on sopivasti voimakkuutta. Viinihifistelijät kavahtanevat arviotani italialaisten ja ranskalaisten viinien laimeasta mausta. Itselläni on taipumus valita chileläinen viini (koska pidän chilistä, ja sehän on melkein niinkuin sama sana, ihhih), poikaystävä suosii Che Guevaran synnyinmaata, Argentiinaa. Huhun mukaan hyvän viinin voi tunnistaa tylsästä etiketistä, joten pyrimmekin valikoimaan mahdollisimman mielenkiinnottomia pulloja. Vielä ei ole mennyt vikaan.

tasty night 3

tasty night 4

tasty night 1

tasty night 2

tasty night 5

tasty night 6

Bahh, jos ei elettäisi Uudella ja Terveellisellä tavalla jo ties kuinka monetta kuukautta niin makoisasti, että siitä on aidosti muodostunut uusi elämäntapa, raahaisin kaupasta täsmälleen samat eväät vielä toiseksikin illaksi. Mutta se olisi jo mässäilyä. Ei sitä varmasti arvostaisi myöskään mikään netitse tavoitettavissa oleva taho, kuten Miggi, pikaviestintoverini ja muutama valikoitu irkkikannu. Ei se hiprakka, vaan se auttamattoman hauska ja elämääsyleilevä fiilis!

7 kommenttia :

Tuhlaus kirjoitti...

hah! täällä myös punkkua, mansikka-lime siideriä ja brietä! Hyvät on eväät. :D

Idhren kirjoitti...

Eväät on hyvät juu ^^ Ei pitäisi tuijotella tuon juuston kuvaa, kuolaan pian rinnukseni märiksi.

Rhia kirjoitti...

Toi mansikka-lime siideri on munkin suosikki, koska sitä UpCiderin Frozen-karpaloa (vai mikä se nyt oli) ei enää saa =/
En ole brie-juustoa osanut aikoihin, ehkä taas pitäisi. Punkkua, juustoja ja voileipäkeksejä, muuta ei rento ilta vaadi =)

Idhren kirjoitti...

Mun suosikkia oli se Fizzin karpaloversio :P

Tollaset illat on kyllä parhaita koti-iltoja :)

annika kirjoitti...

Itsekin olen suuri karpalosiiderin ystävä ja voin iloksesi kertoa, että Kopparbergillä on valikoimissa karpalo-limesiideriä :) Namia on!

ps. Koukuttava blogi!

Idhren kirjoitti...

Annika, oikeesti! :O Omg, miten on voinut mennä multa ohi! Kiitos, kiitos! <3 :D Heti huomenna siideriostoksille ;D

Kiitti :)

annika kirjoitti...

Idhren, eipä kestä :) Toivottavasti maistuu ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...