18.3.2009

Breakpoint 2009: Kaikki kunnossa

Heräsin eräs yö siihen, että poikaystävä katseli tätä demoa stereoiden napit kaakossa. "Onpa hyvä biisi", sain mongerretuksi. Kävi myöhemmin ilmi, että kyseessä oli Mfx:n Everything Is Under Control -demo, joka oli samalla Breakpoint 2009 -demotapahtuman kutsudemo. Hyvin ajankohtainen teos, ettenkö sanoisi. Youtuben videonlaatu ei tee oikeutta, milloinkapa se tekisi.Söin eilen elämäni ensimmäistä kertaa pikanuudeleita. Oikeasti. Pirkan yrttikana oli erittäin hyvää, vedin kerralla pari pussia. Kaveri suositteli erästä toista merkkiä, tänään en sitä löytänyt, joten tyydyin Eldoradon kananmakuiseen nuudelisekoitukseen. Ei yhtä hyvää kuin yrttikana. Bleeh, olisi edes täysjyvänuudeleita, niin voisi vetää näitä pika-annoksia hyvällä omatunnolla ;D

7 kommenttia :

Josse kirjoitti...

Voisin lahjoittaa sulle mun yrttikana- ja liha-pussit,ne oli niin pahoi ettei mitään rajaa 8DD kai se on makuasia (varsinkin,kun syön aina pikanuudelit murusina maustepussi sisäänheitettynä ja KUIVANA). Maistoin myös tänään eldoradon versiota kananuudeleista,nekään ei ollut kovin hyviä. Suosittelen lämpimästi Victorian-nuudeleita jossestyle,kannattaa pistää vaan puolet siitä maustepussista jos et oo tulisen ruoan ystävä 8)

Anonyymi kirjoitti...

Mama-nuudeleita ne pitää olla.:)

Anonyymi kirjoitti...

Joo, Maman nuudelit on parhaita! Varsinkin ankka :)

Anna-Maria kirjoitti...

Mamat on parhaita! Niitä saa Tammelan Salesta. :)

Anonyymi kirjoitti...

Santa Marialla on Thailand-sarjassaan täysjyvänuudeleita, kolme levyä yhdessä pakkauksessa. *vinkvink*

Maria kirjoitti...

Josse, heha, tulisuus kyllä kelpaa :D Täytyy pitää mielessä :)

Joo, noita Mamoja ne oli just, mitä se kaveri suositteli :D Että kiitti Anna-Maria vinkistä :)

Anonyymi, hahaa, loistavaa ^^ Kiitti :)

Anonyymi kirjoitti...

Mama nuudelit on kyllä parasta ruokaa, mitä kaupoista saa. Löytyy yleensä kaikista S-kaupoista, eikös näihin kuulu ainakin Prisma ja S-market jos en aivan väärin muista.

Niissä on sitäpaitsi vain 50 kcal/pussi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...