4.2.2009

Waldo, tuoks mulle ruokaa?

Jostain syystä tämä ikivanha Waldon biisi on soinut päässäni siitä asti, kun sen vahingossa Youtubesta bongasin. Millähän vuosikymmenellä mahdan kyllästyä eurodance-viboihin? Mörisen waldomaisen matalalla äänellä itsekseni "Boom boom, my eyes went zoom" ja "...Me say la-di-da-di..." uudestaan ja uudestaan...Musiikkivideossahan parasta on Waldon ilmehtiminen.

Tänään nukuin kaiken ohi. Ihan kaiken. En olekaan pariin viikkoon herännyt vasta iltapäivällä. Nyt, kun poikaystävän työreissukin venyi päivästä kahteen, voisi hakea jälleen itselleen ylihinnoiteltua mikroruokaa, tällä kertaa ehkä valita oluen suklaalevyn sijasta (oli se hyvä levy sen viisi tuntia, jonka se ehti olla avattuna olemassa!) ja sitten palata taas jumittamaan Galactican parissa. Kyllä maratonit kysyvät kisakuntoa! Saa nähdä milloin vaaka alkaa rekisteröidä tuloksia. Sitten voi angstata vähän lisää aikaansaamattomuudellaan.

Lauantaina tiedossa on kaverimiitti Traconin varjolla - tapa, josta on muodostunut jo vuosikausien (eli kyseessä on nyt kolmas vuosi) perinne. Jos joku muukin eksyy tuolloin Hervannan TTY:lle ihmettelemään anime- ja mangapukuisia hahmoja, saa tulla vetäisemään hihasta!

4 kommenttia :

Salla kirjoitti...

Haha, lauleskelin tota viimeks eilen :D Ihan paras! :D

Emmanuelle kirjoitti...

Eurodance. <3
Pitää varmaan ruveta syynämään kauppojen alelaareja, jos noita Waldon levyjä sieltä löytyisi. :)

Juliet kirjoitti...

Kiitos tästä. Tuli hyvät muistot mieleen :D

juliet xxx

Idhren kirjoitti...

Heha, olkaatten hyvät tästä :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...