24.2.2009

Vanha sokeri janottaa, eli löytö vaatekaapista ja sirkustemppuilua Tigerin kengillä

navyblue jacket 1

Miitistä on virallisesti selvitty (ensi viikonloppuna taas tiedossa uusi miitti, tällä kertaa kaveritreffailujen merkeissä Tampereella), ja kun tästä nyt ei ihan salamana oltu Helsingistä Manseen palaamassa, niin tokihan täytyy pyhittää vähintään yksi iltapäivä maaniselle kauppojen kiertelylle edes takaisin Manskua.

Soviteltuani rajoittunutta vaatevalikoimaani, joka mukaan on päätynyt, päädyin siihen lopputulokseen, että ulkona liikkumiseen tarkoittamani vaihtokengät eivät vain näytä hyvältä kuin korkeintaan nahkahousujeni kanssa (ja niitä ei huvittanut heti uudestaan maanantaina pukea), joten pakkoratkaisuna uskaltauduin liukastelemaan kymmenen sentin tappajakoroillani. Mutta oli se sen arvoista! Tsekatka nyt noita kenkiä! Tuossa jo poikaystävälle murehdin, että mitä tulen koskaan tekemään ilman niitä, jos onnistun ne jossain vaiheessa elämänkaartaan (toivottavasti vasta vuosikausien kuluttua, enkä esimerkiksi tällä viikolla) hajottamaan... Päivän jalkatreenikin tuli näppärästi suoritettua, kun yritti tampata jäistä mäkeä ylös. Enkä edes kaatunut kertaakaan. Olenpa aika akrobaatti!

Olen myös rakastunut uudelleen kaksi vuotta sitten H&M:ltä hankkimaani tummansiniseen villakangastakkiin. Väri tuntuu taas ajankohtaiselta (viime talven kärvistelin sen kanssa, sitä edellisenä olin taas innoissani) ja kaksirivinapitus nyt vaan sopii minulle kuin tukka päähän. Leikkauskin miellyttää tänä talvena takissa enemmän kuin aiemmin. Takki on muuten myös positiivinen poikkeus H&M:n tavanomaiseen laatuun - lähes päivittäinen, kolmen talven käyttö ja takki on yhä kuin uusi. Ehkä en sittenkään tarvitse särmikkäämpää talvitakkia - ainakaan enää tänä talvena. Kaikista mahtavimmat löydöt ovat niitä, joita voi tehdä omasta vaatekaapistaan.

Kuvauksesta kiitos poikaystävälle. En ihan ottanut jalustaa ja kaukolaukaisinta mukaan.

navyblue jacket 2
Takki - H&M, boaleggingsit ja laukku - American Apparel, kengät - Tiger of Sweden

P.s. Löysin kaupoilta jotakin. Taas. Calvin Kleinia shoppaileva mummuni hiljaa siellä nyt! ;D

2 kommenttia :

Mirka kirjoitti...

Hieno talvityyli ja taidokkaat kuvat! Nice!

Idhren kirjoitti...

Kiitti! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...