4.2.2009

Vaihtoehto totutuille korutavoille

Lupasin aiemmin esittelyä erilaisista tavoista pitää Gina Tricotista löytämääni kaulakorua. Irroitin ketjuryppäästä siitä killuneen kaksoisrenkulan. Ketjuryppääsä on yhteensä kuusi ohutta ketjua, jotka on tarkoitus laittaa kaksinkerroin kaulan ympärille lukon ja kiinnitysrenkaan avulla - luonnollisesti säännöistä ja odotuksista voi ja on hyvin suotavaa joustaa. Mennä laatikon ulkopuolelle. Rikkoa ennakkoluuloja. Avata korulukko ja kiinnittää se aivan muualle kuin on tarkoitus, tai jättää kiinnittämättä. Unohtaa sanasta kaulakoru käyttötarkoitusta tiukasti rajaavan määreen. Luopua käsityksistä siitä, mikä käsillä oleva esine on ja miten sitä kaikkien opittujen normien mukaisesti pitäisi käyttää.

Millään sellaisella ei ole nyt väliä. Vanhasta voi keksiä uutta, vaan ei sitä uutta toisaalta tyhjästä keksitä. Toisaalta myös ihan tavallinen kaulakoru kaikista perinteisimmällä tavalla voi olla erittäin kaunis asia.

Kaikki on luvallista: kaksinkerroin, yksinkerroin, nelinkerroin kaulan ympärillä köyttäminen, olkapään yli heittäminen, ristiin kietominen, valjaiksi pukeminen ja kuka sanoo, että kaulakorun paikka on vain kaulan ympärillä? Ketjukasan saa helposti myös ranteen ympärille, rohkea kokeilee myös nilkkaa tai säärtä. Fiksu virittää ketjukasasta jopa koristeellisen lantiovyön.

Olkoot nämä esimerkkikuvat inspiraatioksi korukokeiluille:

IMG_1114-pola

IMG_1118-pola

IMG_1106-pola

IMG_1110-pola

IMG_1117-pola

shyly pose
Ketjukoru - Gina Tricot, t-paita ja boaleggingsit - American Apparel

Loppuun vielä varoitusteksti normaalin kokoisella präntillä: Ketjut on hyvin helppo saada solmuun, joten langat kannattaa pitää käsissä ja murot suurimmaksi osaksi kupissa. Tämä on kokemuksen syvä rintaääni.

14 kommenttia :

Honey Junkie kirjoitti...

gTien ketjuröykkiöstä pitikin just kommentoimani, että muutaman alustavan kokeen perusteella sen saa kiedottua todella ROUHEASTI ympäri yläkroppaa! Raportti seuraa. Kaikenlaiset bodychain/harness yms -osasto on kiehtonut jo pidempään.. Enää tarvitaan jotain samanhenkistä kapeista nahkaremmeistä.

Rhia kirjoitti...

Noi kaksi alimmaista kuvaa on mahtavia. Ihana ilme sulla tuossa viimeisessä =)

Salla kirjoitti...

Ei liity nyt millään aiheeseen, mutta tajusin just kuinka rakastunut oon sun hiusten väriin! Millä sävyllä nuo raidat on tehty? Haluun kans!

Aurora kirjoitti...

Oi voi, pitäisköhän tän loputtoman edullisen ja kauniin vartalokorun metsästämisen sijaan marssia Ginaan ja ottaa sinusta mallia? Sen verran hyvältä näyttää! :)

Idhren kirjoitti...

Honey Junkie, odotan innolla! Sit voin puhkua taas kateudesta vihreenä ;)

Rhia, tänks!

Salla, öö, en muista, mutta jotain harmaata se oli :D

Aurora, kiitti :) ...Jos löytyy 160 egee pistää ketjuihin, niin sitten voisit myös marssia tuohon gTien liikkeeseen ja ostaa tuon mikä HJ:llakin on :)

winda kirjoitti...

Aivan mahtavia viritelmiä :) Mä kyllä niin asun siellä laatikossa, pitäis varmaan joskun pyrkiä pihalle ja miettiä vaihtoehtoja itsestäänselvyyksien tilalle. Kiitos mieltäavartavasta postauksesta :)

Idhren kirjoitti...

Winda, kannattaa uskaltaa kokeilla vähän kaikkea kaiken kanssa - kotona peilin edessä voi tehdä mitä vaan, eikä kukaan tuomitse :) Sit voi vahingossa tai tarkotuksella onnistua virittämään jotain uutta ja mielenkiintoista :)

stellagee kirjoitti...

kolmas ylhäältä on lempparini: se nostaa korun osaksi asua tavalla, jossa tuntuu mahdottomalta ajatella paitaa ilman sitä. siinä onnistuminen on mielestäni ultimateasustamista.

seuraavassa kuvassa on taas ehkä vähän riettaampi meininki...

Idhren kirjoitti...

Stellagee, repesin riettaalle :DD Just tänään luin foorumilta ;)

Mutta vau, en tullut ajatelleeksi tuota asusteen ja vaatteen yhdistymistä tuolla tasolla - vahingosta viisastuu! :)

noora kirjoitti...

AH pidän tosta tokavikan kuvan koruasettelusta eniten! tosi kivasti oot saanu taiteiltuu. :)

Idhren kirjoitti...

:)

Sugar Kane kirjoitti...

Hienoja kokeiluja! Toi tokavika on ihan mahtava.

Juliet kirjoitti...

Ihanan inspiroivaa taas kerran!

juliet xxx

Idhren kirjoitti...

Kiitti molemmille :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...