1.2.2009

Vaatehaikailua

Jakkurakkaus jatkuu. Tarvitsisin selkeästi bleiserin alle istuvan kauluspaidan, Givenchyn viime syksyn mallisto on alkanut pyöriä päässäni ihan ennätystahtia. Pitkä jakku kelpaisi sekin edelleen kaappiini. Kevät, tule pian (muuallekin kuin vaateliikkeisiin)!

today is my naughty day

today is my naughty day 2
Jakku - second hand, t-paidat - American Apparel ja H&M +DIY, leggingsit - American Apparel, kengät - Tiger of Sweden

Kevään myötä alkaa tehdä hinku vaalentaa vaatekaapin sisältöä - valkoiset paidat siellä ovat jo mukavasti edustettuina, mutta hiuksiini sointuvat harmaat ovat valitettavan vähissä. Myös kevään ajankohtaiset värit, sininen ja oranssi, alkavat oudolla tavalla houkuttaa, mutta luultavasti oranssi ei tule silmääni näyttämään livenä yhtä hyvältä kuin sininen, ja kaappini säästyy räikeältä epäharmonialta.

Hankintalistalle "sitten joskus" on päätynyt myös American Apparelin läpikuultava paita tai mekko, kumpi vain - jos Aurora saa sen toimimaan näin erinomaisesti, miksen minäkin. Muutama muukin vaate houkuttelee jälleen jenkkiputiikissa kutsuvasti... Kulutushysteria, pois se minusta! Keväisin meno tuppaa kohdallani aina yltyä hillittömyyksiin asti. Poikaystävä, voisitko piilottaa Visasi?

Keksin eilen peilin edessä pelleillessäni paljon uusia tapoja käyttää uutta kaulakoruani - tästä luvassa vielä postausta lähipäivinä!

Taistelu kylmää vastaan alkaa jälleen, sukulaisen nimipäiväkestit odottavat.

8 kommenttia :

katja kirjoitti...

Itse etsin jotain tosi kivaa jakkua, ei vaan tunnu löytyvän, vaikka on jo kysyttyä kamaa! :(

Pinja kirjoitti...

Oon kyl ihan samaa mieltä, että kevät saisi jo saapua! Ärsyttää, kun mieli haikailee jo kaikkia keväisiä asuyhdistelmiä, mutta ilmasto ei salli niiden toteuttamista vielä. Voisin jo heivata villakangastakit takaisin komeroon odottamaan seuraavaa talvea ja siirtyä taas nahkatakin ja jakun käyttöön.

Idhren kirjoitti...

Katja, joo, mulla on ongelmia löytää istuvaa sellaista :<

Pinja, niinpä! Tahtoo päästä jo noista villasukista ja paksuista takeista :D

Anonyymi kirjoitti...

etkö enää mitään muita alaosia osaa käyttää, ku aina vaan legginssejä ? alkaa tympimääään. :)
muuten oot kyl ihana

Idhren kirjoitti...

Anonyymi, leggingsit (niitäkin erilaisia tässä käyttänyt) on kivoja ja käteviä, mutta jos vähän selailet taakse päin, niin näet kyllä erilaisia farkkujakin. ;) Tänäänkin yhdet jalassa ;D Säki oot aika lutunen <3

Juliet kirjoitti...

Tosi hieno asu taas kerran. Mulla taas löytyy niitä kauluspaitoja, mutta se jakku puuttuu.

juliet xxx

Vimps kirjoitti...

Tuo uusi tukkasi - ja ne mielettömät Tiikeri-popot - ovat vaikuttaneet kyllä myönteisellä tavalla tyyliisi ja myös asenteesi! Mahtavaa, jatka samaan tapaan!

Idhren kirjoitti...

Kiitti molemmille :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...