8.2.2009

Tracon 2009

Tracon oli jälleen kerran elämyksellinen sekoitus palelua (aamulla busseihin ahtautuminen rautatieaseman tuntumasta on aina yhtä arvontaa siitä kuka pääsee ensimmäiseen ja kuka neljänteen bussiin), hikoilua (TTY:n tiloissa tulee satojen kävijöiden ansiosta aika kuuma...), mieletöntä tungosta, hassuja ja hauskoja hahmoja sekä yleistä hengailua ja lopulta ruuasta unelmointia. Kuvat puhukoot enimmäkseen puolestaan.

IMG_1358-pola

IMG_1349-pola

IMG_1354-pola

IMG_1353-pola

IMG_1364-pola

piraattiständi tracon09-pola01
Ostin näiltä piraattiveljiltä kannatuspaidan ja kangasmerkin. Hauskoja tyyppejä!

IMG_1359-pola01

IMG_1370-pola

IMG_1375_1-pola

IMG_1376-pola

Näinpä muuten myös taidokkaasti tehdyn Alien-asun, kammottavaa ulkoavaruuden hyönteistä talutti suloinen keijukainen. Raukka ei oikein nähnyt eteensä. Harmi, etten ehtinyt ottamaan tapauksesta kuvaa, enkä enää koskaan törmännyt samaiseen eliöön. No, ehkä ensi vuonna.

6 kommenttia :

Lotta kirjoitti...

Heh, itse olin viime vuonna Traconissa ja tänä vuonna ristiäisissä (kiva juttu joo) ja se tungos on tosiaan jotain ihan törkeää, varsinkin jos on kolme metriä potterviittaa päällä t. kokemuksen syvä rintaääni. :D

Eikä asiaa paranna yhtään joka toisen pöydän suloiset ylihinnoitellut ostaminut-animepehmohahmot...okei, ehkä oli vaan ihan hyvä etten lähtenyt tänä vuonna.

Idhren kirjoitti...

Lotta, hehe, onni onnettomuudessa siis :P Varmasti on muuten tuskallista olla jossain paksuissa vermeissä tuollaisessa ihmisjoukossa, pohdin niitä jättiläismäisiksi pehmoeläimiksi ja muiksi söpöiksi otuksiksi pukeutuneiden fiiliksiä... :F

Noora kirjoitti...

Mä näin pikatsun!

Idhren kirjoitti...

Aww, mäkin!

Lotta R kirjoitti...

Aww. Mulla on rd2d pehmis jota päästä painamalla saa tutusti äännähtämään. Toimii mun magic 8 pallona...onneksi aina sama kun kysyn "Mitä äskaksdeetoo tähän vastaisi?"...viihtyisän oloista.

Idhren kirjoitti...

Lotta R, kuulostaa ylihyvältä ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...