28.2.2009

Tigi Catwalk Headshot: shampoo ja hoitoaine testissä

Tigin Catwalk-sarjan Headshot-shampoo ja -hoitoaine pääsivät käyttötestiin. Myös MouMou on testannut sarjaa, hänen arvionsa voi lukea täältä.

Tehokkaasti hiusta korjaavan ja kosteuttavan, kaikille hiuslaaduille sopivaksi luvatun tökötin tuoksu on erikoinen: makeaa ruusua sekoitettuna kirpeään minttuun. Olin suorastaan tyrmääntynyt tuoksusta, enkä siis suinkaan positiivisessa mielessä - vaihteeksi.

miittilahjat3


Headshot Heavenly Hydrating -shampoo vaahtosi tigimäisen erinomaisesti, ja hieman yllättäen jopa kihelmöi päänahassa. Tuntui raikkaalta ja hyvin viileältä - minttua. Ensin säikähdin ja ajattelin saaneeni allergisen reaktion, mutta tuoksu paljasti vihulaisen. Tigillähän on myös piparminttuhiusnaamio, jonka efekti on ilmeisesti kutakuinkin sama. Kuka tykkää, kuka ei, minua raikas kihelmöinti päänahassa ei viehättänyt.

Shampoo oli aikamoinen pettymys - hiukset jäivät sen jäljiltä tuskaisen ja kuivan tuntuiseksi, jopa takkuisiksi, runsaan vaahdotuksen ja huuhtelun jäljiltä, mutta tämä kaikki saattaa myös johtua kuivan ja runsaasti käsitellyn luonnonkiharan huokoisesta hiusrakenteesta. Se yksinkertaisesti kaipaa tätä hoitavampaa tuotetta, ja käyttämäni Dumb Blonde -sarjan shampoo toimii hiukseeni huomattavasti paremmin. Se myös tuoksuu nenääni tätä paremmalta.

Headshot Reconstructive Intense Conditioner -hoitoaine sen sijaan oli shampoon rinnalla positiivinen yllätys. Tuoksu oli sama, omalla kohdallani luotaantyöntävä sekoitus. Hoitoaine ei vaikuttanut järin riittoisalta verrattuna esimerkiksi Dumb Blonde -hoitoaineen koostumukseen, ja Headshottia saikin levittää lähes kämmenittäin, jotta hiukset sai selväksi shampoon jättämistä takuista. Vaan kun hiuksensa oli vihdoin saanut käsiteltyä ja antanut hoidon vaikuttaa joitakin minuutteja, alkoi jo elämä vähän hymyilläkin. Hoitoaineen huuhtouduttua pois hiukset jäivät yllättävän hyvän ja sileän tuntuisiksi, pehmeiksi, kuten luvattu olikin. En kuitenkaan vaihtaisi Dumb Blondea tähän tavaraan, joskin voisin hyvin käyttää hätävarana.

Shampoo oli siis suuri pettymys, mutta hoitoaine pelasti paljon. Tuoksu ei miellyttänyt nenääni, enkä liiemmin välitä mintunraikkaasta päänahastakaan. Tuotteet toimivat varmaan ihan hyvin omia hiuksiani vähemmän kiharassa ja kuivassa alustassa. Anoppikokelas kertokoot, tuotteet jäivät Pasilaan testaukseen.

Tuotteet peräisin SKT-Groupin sponsoripussukasta.

6 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Kampaajani on kertonut, että shampoota on liikaa jos se vaahtoaa! Kokeile ensikerralla vähemmällä tuotetta.. Sama jos pesis lattiaa ilman vettä :D

Anonyymi kirjoitti...

En ole juuri tuohon shampooseen tutustunut enkä mikään Tigi-fani noin muutenkaan ole, mutta hiusten rakennetta korjaavat tuotteethan jättävät usein hiukset nimenomaan tuollaisiksi kuivan tuntuisiksi. Tämän vuoksi niiden kanssa tulisikin käyttää kosteuttavaa hoitista joka palauttaa hiusten sileyden. Useimmmiten käsitellyt hiukset tarvitsevat kosteutuksen lisäksi rakennepaikkausta! Arviosi perusteella pitäydyn tosin Joicoissani, tuo tuoksujen sekamelska ei yksinkertaisesti voi tehdä hyvää...

Kiitos muuten rehellisestä arviosta, on kiva lukea tuotearvosteluja kun tietää, että ne hehkutetut tuotteet ovat oikeasti kirjoittajan mieleen eivätkä maksettuja mainoksia! :)

Idhren kirjoitti...

Enpä ole kyllä moiseen ilmiöön törmännyt. Dumb Blonde ei ainakaan nirhaa hiuksia, vaikka vaahtoaa vielä tuotakin enemmän.

Idhren kirjoitti...

...Ja toiselle anonyymi, ahaa, kuulostaa oudolta, mutta uskotaan ;D Mikähän juju sitten on tuossa käyttämässäni DB:ssä, joka myös on olevinaan vahingoittuneelle hiukselle, muttei kuitenkaan jätä hiusta ollenkaan tuon tuntuiseksi O_O

Anonyymi kirjoitti...

Olen itse huomannut selvän eron Bed Head- ja Catwalk-tuotteiden välillä. Bed Headid toimivat minulle kuin unelma, Catwalkit jättävät hiukset juuri tuon tuntuisiksi kuin sinäkin kuvailit. Ehkä se johtuu juuri siitä luonnonkiharasta ja huokoisesta hiusrakenteesta, mene ja tiedä.

Noora kirjoitti...

Mä olisin niin kauhesti halunnu tota minttusysteemiä, tai sitten Llaura sai kerrottua siitä aika hienosti krapula-aamuna :D Tosin olikoha se ees toi sama, no minttu kuin minttu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...