18.2.2009

Tänään televisiossa: Kolme kuningasta

Kriittisen koominen ja koomisen kriittinen kuvaus Kolme kuningasta sijoittuu Persianlahden sodan loppumetreille. George Clooney, Mark Wahlberg ja Ice Cube näyttelevät sotilaita, jotka lähtevät etsimään Kuwaitista varastettua kultaa, mutta kohtaavatkin matkallaan apua tarvitsevia ihmisiä. Vuonna 2000 valmistunut elokuva saa IMDB:ssä 7,3/10 pistettä. Oma muistikuvani elokuvasta on positiivinen: hersyvän hauska ja paikoittain koskettava, miellyttävä katsella ja oivaa viihdettä leffailtaan. Katsotaan, kultaako aika muistot.

Traileri: Kolme KuningastaKolme kuningasta tänään Subilla klo 21.00.

5 kommenttia :

Emmanuelle kirjoitti...

Ei siitä varmaan kauankaan(+-1 vuosi) ole ku katoin ekaa kertaa tän leffan. Tykkäsin. Oli paljon parempi kuin odotin. Ei yhessäkään vaiheessa tuntunu siltä että nyt-riittää-paljonko-kello-menenpä-tässä-välissä-vessaan. :)

Idhren kirjoitti...

Kiva juttu :) Mun viime kerrasta on vuosikausia :D

Sen sijaan kuningas Arthur oli ihan rutiköyhä ja rutikuiva ja rutitylsä ja ruti-kaikkea >_< Siinä tuli kyllä semmonen "teenpä täs kaikkee muuta", ja sit kun teki ja tuli takas, niin samat tappelut vieläki menossa x)

Sss kirjoitti...

Hei, tämäpä hauskaa :) Vietän yksinäistä koti-iltaa ja mietin juuri, että eikö Subilta ruukaa tulla keskiviikkoisin elokuva. Ja taitaa olla vieläpä katsomisen arvoinen :)

Idhren kirjoitti...

Sss, hauskaa, jos tästä oli apua :) Kyllä mä ainakin sen telkkarin avaisin ;)

Anna kirjoitti...

Olen katsonut tuon joskus silloin kun se on videolle aikoinaan ilmestynyt, ja se oli 10-vuotiaana lempileffani syystä x :D Hauska leffa, ei siinä mitään, mutta en vissiin ole voinut arvostaa suurinta osaa huumorista tuossa iässä...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...