21.2.2009

Suoraa ja kiharaa hiusta kampauksessa

Eilen illalla järjestelin luonnonkiharaa tukkaani optimaalisempaan tilaan suoristamalla ne strategistista kohdista. Käytännössä se tarkoittaa otsatukkaa ja alimmaisia hiuskerroksia. Alimmat hiukset saa suoristettua, kun ensin siirtää hiusklipseillä päällimmäiset kerrokset sivuun. Tällaisen operaation teen siis siksi, että päällimmäiset kerrokset kiharoineen laskeutuisivat paremmin, ja että tukassa olisi paremmin muotoa. Kuvasarja demonstroi:

hairdo2

hairdo7

hairdo3

hairdo4

hairdo5

hairdo6
Minulla ei ole silmiä ilman rajauskynää.

Kiharat siis ovat omani, tuollaisiksi ne kuivuvat, kun antaa rauhassa kuivua. Toki aion niitä vielä pöyhiä ja möyhiä selkeämmiksi Tigin Frisky-geeli apunani, myös karanneet villikarvat täytyy vielä pistää kuriin. En tiedä toimisiko tähänkin ihan tavallinenkin hiusgeeli (en keksi miksi ei), mutta suihkiminen on tietysti kätevä tapa levittää ainetta kiehkuroihin. (Aina minua onnistutaan huijaamaan.) Vaan ei siinä mitään, sentään aine toimii niitä kiharoita muotoonsa puristellessa, toisin kuin se parjaamani Smoothing Stuff...

Jos jonkun hiuslaatu ei käherry yhtä käkkärälle kuin omani, päällimmäiset hiukset voi kihartaa - se onnistuu muuten samalla vehkeellä kuin suoristaminenkin. Miten? Lue tämä Heijastuspinnan postaus.

Iiks iiks, tätä lukiessanne olen jo toivon mukaan Helsingissä (tai ainakin junassa Helsinkiin!) valmistautumassa blogaajamiittiin, eli lähinnä vaihtamassa vaatteita ja pöyhimässä tuota tukkaani sekä meikkaamassa. Kuuden kieppeillä se kollektiivinen järjestäytyminen! Asuksihan valikoitu lopulta tämä.

4 kommenttia :

katja kirjoitti...

oon jo pitkään halunnut kiharat hiukset, oo onnellinen, että sulla on! :)

neito kirjoitti...

Sä oot kyllä todella persoonallisen näköinen, ootko ihan suomalainen? :)

Anonyymi kirjoitti...

sulla on kyllä kiva tuo tukka nyt!

Idhren kirjoitti...

Katja, pikkuhiljaa sitä oppii olemaan niihin ihan tyytyväinen :)

Neito, tietääkseni kyllä :D

Anonyymi, kiitti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...