18.2.2009

Rauno Repomiehen sekoiluja

Pasila-sarjassa Rauno Repomies on ehdottomasti suosikkihahmojeni kärkipäässä. On hankalaa päättää kumpi on parempi, Pöysti vai Repomies. Tätä kokoelmaa Repomiehen sekoiluista katsoessa sitä jo melkein tekee valintansa.xD

P.s. Harjoittelen Repomiehen imitoimista. Puherytmi ja "kivasti" -hokeminen on jo hallussa, vielä kun osaisi höpötellä yhtä spontaanisti aiheesta toiseen hypähdellen. No, sarjahan tietysti on käsikirjoitettu...

13 kommenttia :

P kirjoitti...

Pasilat on mahtava sarja:)

Salla kirjoitti...

Pasila on huippu! Lisäsin itseni lukijaksi, vihdoin & viimein :)

Natalia kirjoitti...

Pasila on kyllä niin mahtava sarja! =)

Idhren kirjoitti...

Se on kyllä ^^

Salla, kiva juttu :)

winda kirjoitti...

Oi Pasila :) Yksi niitä harvoja sarjoja jotka vaan paranee mitä useammin niitä katsoo. Osaan ykköskauden jaksot miltein kokonaan ulkoa, ja poikkis ei ikinä tajua kun siteeraan Pasilaa jokaisessa mahdollisessa tilanteessa :)

Anna kirjoitti...

Nero, ihan nero! Loiiiistava sarja. :D Video tästä imitaatiosta olisi paikallaan.

Nana Q. kirjoitti...

Rauno Repomiehen hahmo on ihan loistava kliseiden paraati. Tunnen tuollaisia ihmisiä :D

Idhren kirjoitti...

Winda, hoho, ihan noin pitkällä mä en vielä oo ;D

Anna, pistetään korvan taakse x)

Nana Q, todellakin :D Hah, haluaisin tavata livenä sellaisia ihmisiä ;)

wikke kirjoitti...

Haha, ei oo todellista, löysin repomies-sielunsisaren :D Poikaystävällä meni yhtenä päivänä totaalisesti hermot mun repomies-puhetyyliin. Lol sentään, miitissä voidaan sit yhessä puhua repomiestä? oikein kivasti keskustelemme sitten.

Tai se biisi, "juotit minut känniin, heitit minut seinään, mentiin kesällä naimisiin.." xD xD

Idhren kirjoitti...

Wikke, omg lol, just tänään lauloin innoissani tota biisiä ;DD Saa nähä kyllästyykö tuo mun poikkis vielä tähän mun reposteluun x) Miitissa puhumme repomiestä sitten, höpöttelemme niitä näitä, kaikesta akkamisesti juoruamme, ihmisiä selkään puukotamme, kivasti puukotamme niitä näitä, oikein kivasti akkamaisesti repostelemme Repomiehellä...

Täytyykin postata se hieno biisi jonain sopivan tylsänä hetkenä x)

aba kirjoitti...

Aivan mahtava sarja ja Kari Hietalahti on Repomiehenä PA-RAS-TA.
Vaikka tää animaatio niin hyvä onkin, niin toivon vaan että se osataan lopettaa ajoissa ja jättää katsojat kaipaamaan ja hyvämakusuuhun, ettei koko homma mene lörinäks. : )

Anonyymi kirjoitti...

Ah eikä, itellekin on aikasen kivasti tarttunut tuo.. no, kivasti. :D Repomies-puhe alkaa olla aika kivasti verissä. Ja aina on myös melko spontaanisti tullut juttua ties mistä, että kyllä, sielunsisko täälläkin. Kuule kun päivittäin kattoo niin kyllä se siitä alkaa sujumaan!

Idhren kirjoitti...

Aba, no sanopa muuta x)

Anonyymi, tiedossa siis mitä tulee tehdä sen suhteen :D Päivittäinen annos vaan Pasilaa ;) Pitää kyllä ostaa se eka kausi dvd:llä, kunhan tulee taas vastaan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...