25.2.2009

Ratkaisu arvoitukseen

Nyt seuraavat oikeat vastaukset kisaan "Arvaa mitä ostin".

Batiikkivärjätyt leggingsit Gina Tricotista. Helpot tehdä itsekin, mutta minulla on taipumus rakastua juuri tiettyihin yksilöihin. "Ei, minä en halua leggingsejä minkäänlaisella muulla kuvioinnilla kuin juuri tasan tällä, sen pitää näyttää tasan tältä!" Itse asiassa kävin läpi kaikki saman koon leggingsit telineestä ja tein valintani niiden joukosta.

Viime päivinä tämä mentaliteetti on myös tullut tutuksi poikaystävälleni muodossa "Ei, minulle ei kelpaa meeeelkein identtinen versio haaveilemastani ylihinnoitellusta nahkatakista, tässä muka-halpaversiossa ei ole nappia oikeassa kohdassa! Sen pitää näyttää juuri tasan tältä! *osoittaa ylihinnoiteltua nahkatakkia näytöltä*"

acidlegging

Vilan haaremihousut, aka pappahousut, aka vaippahousut, aka kakkahousuhousut. Minua ei häiritse, vaikka ihmiset tuijottelisivatkin haaroväliäni. Warrior queen tulee, pois alta kaikki ne, joiden mielenterveys ei muiden vaatevalintoja kestä! Jos onnistun yhtä aikaa nauramaan peilikuvalleni niin, että päässä humisee JA yhä näyttämään omasta mielestäni ultrakhuulilta, ei se voi olla kovin paha asia.

Alla demonstroitu wannabe-cool -ekspressio.

pantaloupe2
Paita - American Apparel, kengät - Tiger of Sweden, koru - Kaipaus, haaremihousut - Vila

Liivi jäi kauppaan, koska se ei vain istunut riittävän hyvin. Olisi ehkä pitänyt kokeilla vielä pienempää kokoa, mutta veikkaanpa, että silloin olisi tullut jo ongelmia kainaloiden kanssa. Ja kuten monet veikkauksissaan arvelivat, eihän sitä epäistuvaa vaatetta vain ole järkevää ostaa.

Esittelyä näistä vielä luvassa!

Papukaijamerkit siis kaikille oikein veikanneille! ;)

13 kommenttia :

Nina kirjoitti...

ÄÖÄ, haluun kans tollaset leggarit, mut lähin Gina Tricot taitaa olla n. 200 kilometrin päässä? Ainakin toistaiseksi. Enkä kyllä rupea ite yrittämään, kauhistuttaa ajatuskin.
Haaremihousuille en lämpene. Sitäpaitsi mua naurattaa jo ajatuski, että MUN päällä olis tollaset. :D Huoh, toisten päälle vaan sopii kaikki...

Salla kirjoitti...

Tosi nätit noi leggarit. Aluksi yököttelin, kun näin batiikkivärjättyjä vaatteita. Enpä pukisi päälle vieläkään, mutta täytyy myöntää, että hyvältä ne näyttää ;)

Idhren kirjoitti...

Nina, GT:llä on myös nettikauppa... ;)

Salla, mullekin herättää vielä jotkut tietyt kuviot ja väriyhdistelmät epäilyksiä, sellaisia rinkulakuvioita esimerkiksi EN kelpuuta :D Mutta jotkut, hyvin valikoidut asiat miellyttää silmää :P

kaleidoscope kirjoitti...

ei pahempia ostoksia! leggarit on aika päheet.

Riika kirjoitti...

Jes, arvasin oikein :D

Näin tollaset legginssit Ginassa tänään, ne näyttää päällä paljon paremmalta kun siinä rekissä roikkumassa.

Idhren kirjoitti...

kaleidoscope, on ne joo :D

Riika, totta! Melkein jo luovuin ideasta sovittaa niitä, mutta mielessä kummitteli se miten kivoilta ne näytti Ginan netissä ja Lauran päällä :P Onneksi menin sovituskoppiin asti :D

Styledrop kirjoitti...

jep, tiesin etttä oot kuitenkin niin fiksu, että et osta huonosti istuvaa liiviä. Äh, noi legginssit on ihan ylikivat.

linda sofia kirjoitti...

äää oon kans kuolannu noita batiikkivärjättyjä leggareita!

haaremihousut on mun mielestä aiva mahtavat <3_<3

Emma kirjoitti...

Mullekin on tulossa samanlaiset leggarit, jos on jäljellä, kunhan jaksaisin raahautua Stadiin asti. :D

poster kirjoitti...

Jia, oikein arvasin minäkin! :D Jännää nähdä, millaisia idhrenmaisia asukokonaisuuksia varsinkin noiden haaremihousujen ympärille onnistut rakentamaan!

Stazzy kirjoitti...

hei, salapoliisitehtävä sullekin:
kuinka monta typoa löydät lauseesta "kelpaa meeelkein identtinen veriso" ?
;D

Stazzy kirjoitti...

Nimim. "Saat kostaa joku päivä, koska minähän en typoitta kirjoita kahtakaan lausetta."

Idhren kirjoitti...

Stazzy, haha :D Siinä on yksi typo! Oliko ratkaisu oikea :F

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...