2.2.2009

Päällä H&M:ää ja Tiger of Swedeniä, jälkimmäistä vähemmän kuin haluaisin

Eilen varustauduin jälleen paksuilla välihousukerroksilla ja farkuilla, jotka eivät aivan nuole ihoa. Kaksi lämmintä villapaitaa pitivät huolen siitä, että en paleltunut vyötäröstä ylöspäin. Paloin halusta lähteä nimipäiväkahville uudet Tigerit jalassani, mutta koska ulkomaailman realismi on vieläkin minua vastaan, vedin suosiolla jalkaan luottomaiharini. Jopa niiden kanssa matkan taittaminen tuntui liukkaalta. En kannata nilkkojensa taittamista vain ihanien kenkien takia.

Mitä olisin halunnut vetää jalkaani:

didntwearthis

...Ja mitkä lopulta töppösiini päätyivät:

didntwearthis2

didntwearthis3
Villapaita - H&M: Comme des Garcons, riipus - Kaipaus, farkut ja nilkkurit - Tiger of Sweden, vyö - second hand, maiharit - Vagabond Muscat, takki - JDY (8. luokalla Jim&Jillistä, hyvin on pitänyt melkein kymmenen vuotta vanha takki kutinsa! Jopa sitä alkaa tuntua ikälopulta, kun voi sanoa omistaneensa käyttämänsä vaatteen lähemmäs vuosikymmenen... Haluaisin silti kaappiini hieman särmäisemmän talvitakin, kuin nämä pari geneeristä villakangassellaista.)

Sain jälleen runsaasti kehuja uusista hiuksistani, mummu siinä totesi, jotteipa ole koskaan ennen nähnyt samanmoisia kenelläkään. Sain jälleen nauttia taideteosmaisesta huomiosta. Voisikin sukulaiskahvitella useammin!

Lisäksi sain reissulla vihdoin käsiini (kirjaimellisesti!) minulle jo viime syksynä luvatut nahkahansikkaat sekä jotain muutakin... Esittelyä luvassa!

Mutta nyt, gaah, hammaskiven ronkintaan... Haluaisitteko nähdä illalla kuvia verisistä ikenistä? En ajatellutkaan. Käyttäkää hammaslankaa. Ikeniäni on kolottanut ennakolta eilisestä asti. Käyttäkää hammaslankaa, se on muotia!

6 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

epäloogisuus häiritsi hieman: töppösethän on tossut, ei jalat.

Idhren kirjoitti...

Ai, meillä töppösiksi on kutsuttu myös jalkoja ;o

linda sofia kirjoitti...

on kyllä kiva asu jälleen! harmittaa ky edelleen et missasin koko CdG:n ;__;

Idhren kirjoitti...

Linda Sofia, kiitos :) Se on kyllä harmi, mäkin suurimmaksi osaksi, kun Treella oli sillon, kun menin katsomaan enää vain tuo paita x)

Juliet kirjoitti...

Mä hammaslankaan aina maanantaisin (maanantaisin pitää tehdä kaikkea muutakin kamalaa). En tiedä onko se tarpeeksi usein. Onko se?

juliet xxx

Idhren kirjoitti...

Juliet, mua käski nainen lankaamaan joka ilta, mutta toisaalta mulla onkin ne superahtaat hammasvälit, joihin kerääntyy mukavasti plakkia, eikä se lähde minkäänlaisella harjalla veks :/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...