13.2.2009

Ostaako vai eikö ostaa?

Olenpa ollut kaksi päivää erittäin kiireinen tekemättä silti mitään oikeasti hyödyllistä. Olen juossut ympäri kyliä, tunaroinut, sählännyt, pitänyt itseni kiireisenä erilaisilla blogiin liittyvillä aktiviteeteilla ja rohmunnut kaappeihin lisää viikonloppumässyä, poikaystävä kun juuttui taas kerran työmatkallaan äitinsä nurkkiin. Ei se mitään, jos poikaystävä olisi ollut kotona, poikaystävä olisi kieltänyt minua käyttämästä poikaystävän vuodevaatteita (krhm, yhteisiähän ne ON...) Idun oman kotistudion pystyttämiseen...

Eilen otin shoppailumaratonin tällaisessa varustuksessa:
rokin2

rokin1


rokin3

T-paita ja ketjukoru - Gina Tricot, koirariipus - Kaipaus (design Paola Suhonen) farkkuleggingsit - Pieces, villapaita ja nahkatakki - H&M, kengät - Global Essentials, kynnet - Essie: Over the Top

Shoppailukierroksella melkein ostin jo pitkään haaveissa olleen, laadukkaan peruspitkähihaisen paidan. Viime hetkellä 44 euroa alkoi huimata ja peräännyin. Näpertelin mennessäni Vero Modan rutkasti halvempaa vastinetta, mutta maltoin senkin osalta vielä mieleni.

Nyt kun tunnustelen tuota Gina Tricotin viskoositeepparia, alan taas olla sitä mieltä, että joissakin asioissa hinnasta kyllä voi päätellä jotain. Lempipaitani alkaa jo reippaan kuukauden semi-ahkeran käytön ja parin pesun jälkeen näyttää tuskastumisen merkkejä. Vaan mistä löytäisi laadukkaan, valkoisen ja väljän t-paidan, jonka pinta olisi samalla tavalla eläväinen? Yhtäkkiä sen laadukkaan ja käytössä toivon mukaan pitkään kestävän pitkähihaisen hankkiminen tuntuu maailman parhaalta teolta. Marc O'Polo, täältä minä vielä tulen. Vaihtoehtoisesti voisin poistattaa hikirauhaseni ja säästää pesukerroissa.

Eilisen mokasaldo: yksi rikottu, harvinaisen espressokeittimen lasiosa, tsiljoona lasinsirua paljaiden jalkojen vieressä.
Tämän päivän mokasaldo: yksi missattu bussipysäkki, yksi missattu bussi, melkein missattu ompelimo ja melkein missattu hakemani vaate. Ehkä tässä vielä ehtii missaamaan itsensäkin!

Huomenna luvassa lupaamani esittely huikean mahtavasta megalöydöstä. Saa heittää arvauksia!

mystrery

P.s. Muistakaa arvonta!

6 kommenttia :

Rhia kirjoitti...

onneks osa oli vaan "melkein" missattuja =)

Idhren kirjoitti...

Joo, sentään näin :)

Meflen kirjoitti...

Toi sun uus tukkaväri näyttää muuten tosi kivalta, nyt kun näistä uusista kuvista kattelin. Aika jänskä. :)

Idhren kirjoitti...

Kiitti :)

Anna-Maria kirjoitti...

Nahkahame, -housut tai -shortsit!???? ;)

Aurora kirjoitti...

Jos ne on nahkashortsit, niin kuolen kateuteen tähän paikkaan... :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...