27.2.2009

Näin pääsi käymään

Bongasin tässä tänä aamuna tällaisen yllättävän tilanteen:

Ensiksikin hehkutus: OMG top kymppi Blogilistalla, omgomgomgomg!

Normalisoidaanpa sitten tilanne. Olen yllättynyt tuosta korkeasta sijoituksesta paitsi vähintään muodollisesti nöyrän blogaajan tavoin siksi, etten aloittaessani luonnollisestikaan odottanut mitään tämän tasoista suosiota, mutta myös siksi, että Google Analyticsiäni Blogilistan tilastoihin verratten näytti siltä, että merkittävä osa lukijoistani lukee blogiani jonkin muun kuin Blogilistan kautta. Olen yllättynyt tilaajamäärien huimasta noususta viime päivien aikana, ja hei, onhan se nyt komeaa killua top-10:ssä, tai vähintään nyt sen takamuksen lähituntumassa, vaikka Blogilistan tilastointi nyt perustuukin vain osatotuuteen. Oindexin muoti ja tyyli -kategorian blogien top-10:ssä oleminen ei vaan siltikään ole yhtä hohdokasta, eihän siellä edes ole kaikkia, joiden kanssa ottaa mittaa virtuaalipeniksistä.

Olen iloinen ja tyytyväinen. On mahtavaa, että kaikki te luette blogiani, kuka mistäkin syystä ja kuka milläkin mielellä. On hauskaa voida tavoittaa niin paljon ihmisiä, ja erityisen iloiseksi olen tullut niistä ihmisistä, jotka ovat kertoneet minun jollain tavalla vaikuttaneen heihin, oli se sitten rohkaisunpoikanen kokeilla jotakin uutta vaatekaapin saralla, tiedonpalanen jostakin, mitä ei aiemmin tiennyt tai jopa kokonaan uusi näkökulma johonkin asiaan. On todella hienoa voida tarjota ihmisille jotakin heidän mielestään arvokasta. Sitä tuntee jopa tekevänsä jotakin merkityksellistä. (Älkääs tyrskähdelkö, olen suoranaisen liikutuksen vallassa tässä!)

Näen suosiossa toki myös minua itseäni palvelevan puolen. Suosio avaa uusia mahdollisuuksia ja näkymiä, tai ainakin lähietäisyyden näköaloja niistä. Suosiolla voi tehdä kaikenlaista ja sitä voi hyödyntää monenlaisissa asioissa, aina ihmisten poliittisesta aivopesusta (heh heh, tajusivatko nyt kaikki) mainostuloihin, joilla voi syödä melkein puolitoista viikkoa, toivottavasti vielä tulevaisuudessa kauemminkin. Myös jatkuva kehittyminen elämän eri osa-alueilla on minulle tärkeää, vaikka henkinen kasvu onkin välillä aikamoista levitointiharjoitusta. Toki pyrin myös toimimaan vastuuntuntoisesti ja avoimesti, enkä halua ajatella lukijoitani välineinä omaan menestykseeni. Sieluani en myy, mutta joistakin asioista olen toki valmis käymään kauppaa.

Tähän köykäisesti liittyen, muutaman muun blogaajan tavoin, minullakin on oma, mielenkiintoinen viritykseni käynnissä, ja olen siitä erittäin innoissani. Palataan asiaan siis lähitulevaisuudessa homman polkaistessa itsensä käyntiin! ;)

Kiitos siis kaikille lukijoilleni, jotka olette vaatteistani ja ajatuksistani kiinnostuneita! Tehdään hei yhdessä loistavan hehkuva tulevaisuus!

Terveisin taivaanrannanmaalari.

P.s. Blogini pääsee lisäämään Blogilistan suosikkeihin tästä. :)

7 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

onnea paikasta top 10 -listassa, sen olet ansainnut ihanalla blogillasi :)

Anonyymi kirjoitti...

Blogilistan top kymppi määräytyy tilaajien ja lukijoiden perusteella. ei pelkästään luetuimmat listan =)

Idhren kirjoitti...

Anonyymi, aijaa, no hyvä tietää :) Mistä tuollainen tieto löytyy, vai olenko ollut ihan vaan sokea? :)

Salla kirjoitti...

Nää on kyllä jännittäviä aikoja, kun jokaisella tuntuu olevan jotain säädöksiä jonnekin suuntaan. Kerro sit heti kun mahdollista tuosta projektistasi ;)

Ja toi anonyymi varmaan viittaa siihen, kun blogilistalla klikkaa hakemistosta "muoti, tyyli, vaatteet" nappulaa niin siellä saa haettua blogeja myös suosion mukaan. Tai en mä tiedä :D

kaleidoscope kirjoitti...

oo, onnittelut hienosta sijoituksesta minunkin puolestani!

anskusiili kirjoitti...

Onnittelut, varmasti kovalla panostuksellasi on ollut vaikutusta asiaan. : )

Idhren kirjoitti...

Kiitti kaikille :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...