7.2.2009

Mitä ystävänpäivälahjaksi?

Taas yksi kaupallisuuden kulutusjuhla, ystävänpäivä, on tuloillaan. Kyllähän meistä jokainen ymmärtää, että kaikista arvokkain tapa muistaa ystäväänsä on itse tehty kortti, puhelinsoitto tai kunnon rutistus. Vaan entäs jos kuitenkin haluaa syystä tai toisesta muistaa ystäväänsä myös lahjan muodossa? Tässä muutama idea.

Iittala on varustautunut hyvin tulevaan kaverijuhlaan, tarjolla on monenlaista, hempeän vaaleanpunaista tai muuten lämminhenkistä esinettä. Lisäksi monien tuotteiden hinnat ovat alennettuja. Vaaleanpunainen Mariskooli on syötävän suloinen, Nipsu-muki saa haluamaan halausta ja Toikan lintujen ystävää varmasti ilahduttaa aiheelle omistettu kuvakirja.

Kuvat: Iittala

Tutustu Iittalan valikoimaan tästä!

Heittäkää ehdotuksia: Mitä ystävälle lahjaksi?

14 kommenttia :

Ssu- kirjoitti...

Itse ajattelin tänävuonna jättää kortit väliin ja antaa niiden sijaan jotakin käytännölisempää, kuten jotakin syötävää herkkua, kunhan vaan keksisin vielä että mitä. Jos en onnistu mitään sopivaa keksimään, niin pitää varmaan ne kortit väsätä. Inhoan vaan sitä, miten kaupallinen ja myyjien lempparipäivä ystävänpäivästä on tullut. Kaikkea mahdollista krääsää, voi huoh.

Idhren kirjoitti...

Ssu-, syötävät ovat hyvä, jos vain sattuu olemaan kätevästi ystävä riittävä lähellä noin maantieteellisesti :) Posti ei ehkä ilahtuisi erikoisista, ruokaisista paketeista :D Nimimerkillä kaikki läheisimmät tyypit huolellisesti sikin sokin Suomea :P

Rhia kirjoitti...

Isäntä ei koskaan lakkaa ihmettelemästä sitä miten kansainvälisestä rakastavaisten päivästä (Valentine's day) on Suomessa väännetty ystävän päivä. Esim Englannissa Valentine's on yksi suurimpia kukkamyyntisesonkeja. Lahjaksi annetaan omalle rakkaalle kukkien lisäksi suklaata, alusasuja jne. Silloin myös mennään kihloihin tai naimisiin tai vietetään romanttista iltaa kullan kanssa. En ole oikein koskaan pitänyt itsekään tätä suomalaista ystävänpäivää minään erityisenä päivänä. ystäviä voi/pitää mun mielestä muistaa muulloinkin.

Crislia kirjoitti...

Sovitaan sitten, että mielummin olen ystävätön, jos ystävyyden edellytyksenä on jotkut ihmeelliset lahjat... :)

katja kirjoitti...

Itse en anna mitään materialistista, uskoakseni. :)

Idhren kirjoitti...

Rhia, hyvin totta, vaikka minusta olikin kouluaikana aina hauskaa taiteilla erityisen söpöjä kortteja kavereille - jotenkin sitä ei tullut muulloin tehtyä ;D Vaan ystävänpäivänhän voisi noin muuten rinnastaa äitienpäivään tai isänpäivään, tai vaikka veteraanien muistopäivään - eikö näitäkin voi ja pidä muistaa muulloinkin ;)

Crislia, no no, eihän kukaan nyt toki niin ole väittänyt ;)

Katja, jahas, jahas.. ;)

poster kirjoitti...

En oo koskaan innostunut lahjomaan ystäviäni ystävänpäivänä. Kortteja oli kiva väsäillä silloin, kun olin vaahtosammuttimen kokoinen, mutta nykyään ei sitäkään oikein jaksa tehdä. Varsinkin, kun on paljon ystäviä, eikä juurikaan aikaa. Voi olla, että leivon jotain nannaa ystäville lauantaiksi, mutten siitäkään ole varma vielä.

Poikkiksen kanssa todettiin, ettei mitään lällylahjoja ruveta ystävänpäiväksi etsimään toisillemme. Kaukosuhteilijan arki kun on lahjojen suhteen helppoa: yhteinen viikonloppukin on jo varsin onnistunut "lahja".

teenageninjamutant-95 kirjoitti...

Mistä yhtäkkinen kiinnostus Iittalaan? Toikan linnut ei kauheasti tuo särmää mihinkään ;)

Anonyymi kirjoitti...

Miten tässä postauksessa oli mielestäni mainostamisen makua?

Anonyymi kirjoitti...

Mainostuksen makua?

Idhren kirjoitti...

teenageninjamutant-95, olen aina ollut kiinnostunut Iittalasta, kaappi on astioita täynnä ja hyllyistä löytyy pariin Mariskoolia :P Ei kauniiden esineiden tarvitse olla särmikkäitä päästäkseen suosiooni ;)

Anonyymit, miksi juuri tässä? Mä löytäisin jokaisesta postauksestani mainostamisen makua.

Saraseeeni kirjoitti...

Voi jee, miten ihania kommentteja anonyymit heittää, näkee palaneen käryä siellä, missä minä en haista mitään.. Saati sitten näe. Iittala tuskin on Idhrenille maksanut tähtitieteellisiä summia mainostuksesta..

Jos itse lähtisin ystävänpäivänä lahjalinjalle, niin leipoisen rasioihin sydämenmuotoisia pikkuleipiä ja laittaisin ne menemään, tai lahjoittaisin kukkia.. kun ei nykyajan miehet muista muistaa naisiaan kukilla, niin muistakoot naiset toinen toisiaan ; )

Mietin myös, että mahdolliseti virkkaisin pikkuisia kukkasia tms. kavereille, ne on helppo posittaakkin toiselle puolelle Suomea!

Idhren kirjoitti...

Saraseeeni, kaikki logiikka ja epälogiikka ei aina aukene ;> Linkistä huomaa selkeästi, että kyseessä on affiliate-ohjelmalinkki, kuten kaikista muistakin käyttämistäni a-linkeistä. Vaan joka ikistä merkkimainintaa muotiblogeissahan voi pitää mainontana, jos nyt sille linjalle lähdetään.

Aww, söpöt pikkuleivät kuulostavat herttaisilta ^^ Itsevirkatut kukat ovatkin hyvä idea, pitäsköhän tässä kädentaitoja alkaa hioa... :P

Stazzy kirjoitti...

Mulle kelpais piparisuklaa :/
Mutjoo, täälläkään ei juuri ystäviä muistella, rakastavaisten juhlahan se on. Ravintolat ovat tupaten täynnä ja menut ylihinnoiteltuja.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...