17.2.2009

Löytörekistä InWearia

Olenko jonkinlaisessa ostomaniassa? Onko minulla ostodepressiokausia? Siltä välillä tuntuu - toisinaan mopo pysyy käsissä erinomaisen hyvin, ei suorastaan edes huvita ajatella tarjonnan tutkimista, toisinaan taas sitä ostaa viikon sisään aivan liikaa tavaraa. Vaan ainakin olen pitäytynyt edes jollain tavalla perusteltavissa olevilla tarpeilla!

Olin aikeissa hankkia kesäksi laadukkaan viskoosipaidan. Suunnitelmani oli mahdollisesti tilata mustasta American Apparel -paidastani valkoinen yksilö, mutta säästyin tilaukselta bongatessani Stockmannin löytörekistä InWearin viskoosista ja elastaanista tehdyn paidan. Jostakin silmää tavoittamattomasta syystä hintaa oli alennettu reippaalla kädellä, liekö syynä muutama pölytahra paidan helmassa. Sehän sitten lähti mukaan ilman epäröintejä sovituskopin kautta. Tuleepa tämänkin merkin maine testattua. Kiinnostuneille tiedoksi, tangolle jäi vielä useampikin paita, kokoja M ja L. Suunnatkaa Espritin osastolle, sovituskoppien viereiselle seinälle.

bargain1

bargain3

bargain2
Paita - InWear, kynsissä Essie - Over the Top

Jos et ole vielä osallistunut Heijastuspinnan ensimmäiseen arvontaan, niin nyt alkavat viimeiset päivät olla käsillä! Mars mars, aikaa on torstaiaamuun saakka!:)

Muistakaa myös Mintun synttäriarvonta, aikaa osallistua sunnuntaihin asti!

Nyt taidankin perehtyä jälleen kloriittikokeilujen ihmeelliseen maailmaan, tarkoituksena tuunailla itselleni jokin bilepaidasta menevä viikonloppuna häämöttävään tapahtumaan Helsingissä. Koska siitä on jo vihjailtu Mungolifen puolella, niin todettakoon nyt tässäkin, että kyseessä on siis blogaajamiitti, jota Anna on kunnioitettavan tarmokkaasti ja ripeästi ollut järjestämässä (pointsit ja hatunnosto hei!). Miittiin osallistuu näillä näkymin 39 huitsin mahtavaa blogaajaa. Alkaa jo jänskättää!

6 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

mulla on ainakin inwearin neuletakkeja eikä ne oo kyllä yhtään nyppääntynyt, joten luulen, että toikin on suhteellisesn laadukas verrattuna hmrätteihin sikäli kun hinta näytti alennukksessa olevan suurinpiirtein sama :)

Anonyymi kirjoitti...

mites toi bloggaaja vs. blogaaja -jutun perustelut taas meneekään? mun silmään (ja korvaan) luonnollisemmalta kuulostais kaks g:tä. mutta tämähän kai on joku blogosfäärin normiasia, eikö vain?

Idhren kirjoitti...

Anonyymi, toivon mukaan näin on :)

Anonyymi, en tiedä siitä mitään, olen ollut siinä käsityksessä, että molempia muotoja käytetään. Mun suussa taas kaks geetä töksähtää hassusti, yhellä menee sujuvammin :P Tiedäpä sitten, jos joku tähän säännön jostain kaivaa, niin lupaan pyrkiä noudattamaan sitä :P

Ranna kirjoitti...

Minulla taas menee kahden g:n kanssa sujuvammin.
Luultavasti sen takia että yhdistän muodot diggailuun. Jos diggaan kahden g:n kanssa, niin tuntuu luonnolliselta myös bloggailla kahden g:n kera.

Mutta virallisesta säännöstä minullakaan ei ole mitään hajua.
Pitäis varmaan kysäistä Wahlsténin Sirkalta. :)

Idhren kirjoitti...

Mä muistan, että tästä on käyty joskus keskustelua Sirkan ja Kaarinankin kanssa perästi :D Jos saat jotain infoo niin kerro mullekin ;)

Pinja kirjoitti...

Kahdella G:llä se munkin suusta helpommin ulos tulee! :D Eiköhän toi InWearin paita pese mennen tullen esim. H&M:n ja GT:n teepparit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...