3.2.2009

Löytöjä mummolasta

Sain sukulaiskahvitteluilla mukaani jotakin todella kivaa! Nimittäin mummun ei-nin-vanhan kaulahuivin, jota hän ei itse ole voinut käyttää. Huivi on jotakin ohutta, mutta lämmintä materiaalia, hieman läpikuultava ja sopivasti rispaantuneen oloinen. Materiaalilappua ei ole, joten huivin koostumus uhkaa jäädä arvoitukseksi. Musta-valko-harmaaraidallinen huivi on kaunis ja leppoisa. Se myös kääriytyy mukavasti kaulan ympärille - varmasti näyttää upealta nahkatakin kaverina.

uusihuivi

uusihuivi2

Samalta reissulta sain mukaani vihdoin myös nahkahansikkaat, jotka ovat edelliselle käyttäjälleen liian pienet. Sisältä vuoratut hanskat ovat kädessä napakat ja mukavat, mutta ulkona sormet meinaavat vain yhä vuorista huolimatta palella. Kevätkelejä jälleen odotellessa...

gloves

Galactican kolmas kausi alkoi jännittävästi ja oudosti - monta wtf-äännähdystä on tullut päästettyä ihmiskuvioiden kehitystä seurattaessa. Katsoin neljä tai viisi ensimmäistä jaksoa putkeen toissayönä. Köh. Ei se voi kovin huono kausi olla, jos se onnistuu pitämään otteessaan näin tehokkaasti! Mutta voi Lee, minkä olet itsellesi tehnyt! x)

0 kommenttia :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...