2.2.2009

Lex Nokia -vastamainos

Lex Nokiaa vastustamaan tehdyt vastamainokset ovat nähtävillä Urkintalaki.fi:n sivuilla. Vapaaehtoisvoimin ja -lahjoituksin tehdyt Perustuslaki- ja Isosisko-mainospätkät esitetään televisiossa tänään, huomenna ja keskiviikkona.Lex Nokian vastainen mielenosoitus pidetään Helsingissä 5. 2.

4 kommenttia :

babooshka kirjoitti...

Ihan asianmukaiset mainokset, vaikkakin paikoitellen hieman kornit :) Pitää ottaa huomioon, että ainakin minun käsittääkseni nuo oli pitkälti vapaaehtoistyönä tehtyjä.

Mutta jotenkin hassua, että Suomessakin aletaan amerikanmalliin kampanjoimaan telkkarissa lakimuutoksista. Kauhulla muistelen vieläkin kaikkien jenkkien uskontohihhulien Prop. 8 (kumotaan homoseksuaaleilta peruslain takaamia oikeuksia -jei) mainoksia, joita katsoin joko tippa linssissä tai ärjyen tietokoneelle.

Idhren kirjoitti...

Juu, kyllä nuo ihan mainoksilta ainakin näyttää ;)

Suomessa kansa on ollut aika hiljaista pullikoimaan vastaan - Internet-aikakaudella ihmisten organisoiminen ja suunnittelu kansallisella tasolla on entistä helpompaa ja mahdollistaa erilaisia toimintavaihtoehtoja - kuten nyt sitten vaikka ilmoittamisen ja rahankeruun netitse :P

Mitä useampi ihminen saatetaan tuosta tietoiseksi ja lietsotaan sitä "tää ei käy" -henkeä, niin idealistina haluaisin uskoa, että sillä olisi jotain painoa siinä, mitä päättäjät sitten tekevät :>

Rhia kirjoitti...

Suomalaiset on olleet aika perinteisesti lammas-kansaa kun verrataan moniin muihin maihin joissa noustaan barrikaadeille tämän tästä. Hienoa että vihdoin tähänkin on tulossa muutosta. Kävin allekirjoittamassa adressin, valitettavasti en pääse Helsinkiin torstaina muiden menojen vuoksi. Olen pitänyt Suomea oikeustajultaan suhteellisen siedettävänä paikkana, mutta tämä todistaa että ei noilla isoilla palleilla tavallisen ihmisen elämä paljoa nappaa. Pidetään vaan isot firmat ja isot pamput tyytyväisinä, paskat kansan oikeuksista. Pitänee varmaan muuttaa mettään asumaan, syödä pettua ja pukeutua nokkos-vaatteisiin ja käyttää pelkästään savumerkkejä viestintään.

Juliet kirjoitti...

Toivotaan että mainokset menisivät perille. Ei oikein lämmitä mieltä ajatus siitä että Suomi olisi menossa tuohon suuntaan.

juliet xxx

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...