20.2.2009

Kevät on sininen

Navy shoes
Navy shoes - by Idhren on Polyvore.com

Sininen on tämän kauden tautologia.

Sininen on ollut lempivärini viimeksi yläasteella. Kaappini suorastaan pursusi sinistä. Sitten kyllästyin siihen. Olin allerginen siniselle värille vuosikausia, mutta nyt olen taas alkanut lämmetä sille - sehän sopii mustan ja harmaan kanssa erinomaisesti yhteen, eikä valkoinenkaan ole huono vaihtoehto. Pupulandian Jenni hurmasi taannoin sähkönsinisillä kynsillään ja laivastonsininen on pikkuhiljaa hiipinyt ihoni alle American Apparelin mekkoni ansiosta.

Kuolaan muuten noita oikeanpuoleisia Marnin kenkiä. Vaalea puukorko sopii yllättävällä tavalla mustan ja sinisen mokkanahan kaveriksi, platform-pohja (suomenettuna korokepohja, fiksu minä) estää jalkoja väsymystä korkeissa koroissa. Olisivatko ihan täydelliset kesäkengät vai mitä! Keskimmäiset kengät ovat niin ikään Marnit - onko minulla uusi kengänkuolausmerkki? Onnekseni (ja myös harmistuksekseni) hinnat ovat turvallisesti ulottumattomissani.

Takaisin siihen siniseen. Kaupoissa on näkynyt runsaasti sinisen eri sävyjä, Elloksen kuvasto on sinistä täynnä ja Gina Tricotista löytyy varmaan jokaikistä vaatetta jossakin sinisen sävyssä. Tummansinisen ja sähkönsinisen lisäksi mieltä on alkanut kutitella hailakka, keskivaalea sininen, mutta kelailin päässäni, että kesän jälkeen ja sinisyysvillityksen laannuttua väri tuo minulle jälleen mieleen lähinnä sairaalat. Niinpä taidan pitäytyä siinä laivastonsinisessä ja sähköisissä viboissa.

6 kommenttia :

Anni kirjoitti...

Kappas en tiennytkään

Hienosti muuten teit ton (nyt tuli ajatuksenkatkos että miksi noita tollasia kokoelmakuvia sanotaan :))

Katja kirjoitti...

Sähkönsininen kiinnostaa täälläkin, kevyenä ja nätisti laskeutuvana kesäisenä yläosana. Lisäksi jotkut ooh niin upeat korkokengät voisin hankkia sinisenä! Jospa tuo sähkönsininen nyt löisi läpi Suomessakin, sitä on muutamana keväänä yritetty meille jo tuputtaa..
Omasta vaatekaapista löytyy nyt sinistä lähinnä vaan farkuista, mutta oi mitä farkkuja! Olen ilmeisen myöhäisherännäisenä innostunut korkeavyötäröisistä ja leveälahkeisista denimeistä. Kaikki kapeat farkkumallit alkavat mulla ajan myötä pussittamaan :/

Vimps kirjoitti...

Mustikansininen tai musteensininen sävy puhuttelee taas minua tällä hetkellä kaikkein eniten. Toimii farkkujen kanssa, samoin kuin valkoisen tai mustan, miksei myös harmaan.

On ihanaa tehdä löytöjä omasta vaatehuoneesta. Minulla on nimittäin muun muassa yksikin H&M:n väljä, hieman haalistuneen musteensininen teeppari, jossa on kivoja riekaleita pääntien yhteydessä. Ei uskoisi, että ostin kyseisen vaatekappaleen jo syksyllä 2004, niin ajankohtaiselta se näyttää tänään.

Nyt sitten ämpyilen, pitäisikö ostaa sinistä kynsilakkaa... mulla oli sellaista ala-asteella kuudennella luokalla!

Idhren kirjoitti...

Anni, tänks!

Katja, tieks, mä näin Henkkamaukalla supersiniset farkut, siis se sininen oli ihan uskomaton sävy :D Ei suorastaan sähköinen, sellainen vaalea sininen... Ehkä se oli neonsininen x) Emt, hyppäs kyllä silmille ja olin ihan "whoa". :D

Vimps, mustikansininen kuulostaa niin herkulliselta, että varmaan täytyy tykätä siitäkin :P

Mäkin ehkä päädyn hankkimaan kesäksi sinisen kynsilakan. Ehkä.

Jenni kirjoitti...

Minulla olisi aivan ihana sininen kaapu tuolla tuunauskorissa odottamassa viimeistä silausta. Kaipa se on pakko hoitaa salonkikuntoon nyt sitten. :D

Idhren kirjoitti...

Jenni, kuulostaa hyvältä! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...