21.2.2009

Kevät on myös metallia ja imagoarskoja

Keväämmällä kiinnostaisivat paitsi resuiset ja lököttävät, vaaleat farkut, korkeat korot, vaaleat teepparit ja printtipaidat, myös särmikkäät ja ulkoasultaan graafiset jakut mielenkiintoisilla ja kekseliäillä yksityiskohdilla. Olen myös päättänyt vakaasti hankkia imagoarskat. Mitä tahansa, millä on kokoa, muotoa ja näköä. Yhdistäisin ihan kaikkeen alkaen nyt.

Metalli on myös kova sana.

Getting heavyly
Getting heavyly - by Idhren on Polyvore.com

3 kommenttia :

Emmanuelle kirjoitti...

Toi The End -teeppari olisi aika siisti.

En tiedä onko muut bloggarit vaikuttaneet minuun vai mitä, kun just entiset inhokit hento vaaleanpunainen ja vaaleat farkut ovat alkaneet houkutella.

Tosin hento vaaleanpunainen ei oikein sovi mulle(korostaa kalpeutta) ja vaaleat farkut tuo teinifiilikset, niin taidan jättää väliin. :D

Idhren kirjoitti...

Emmanuelle, heh joo, varmaan tää munkin kalpeus korostuis, mut toisaalta, on se niin söpö väri... :D Mutjoo, kaikki ei aina istu itselle, enmäkää tiedä miltä todellisuudessa näyttäisin noissa ;P

ladyam kirjoitti...

Kiiiivalta näyttää :) Vaaleat farkut on pakkohankinta ainakin tiukkoina, ajatus löysistä versioistakin tuntuu kivalta mutta en oo varma osaanko enää pillejen jälkeen elää niin löysästi :D Pakko kuitenkin kokeilla kunhan tulee vastaan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...