20.2.2009

Helsingin blogimiitti ja lukkoon lyödyt bilevaatteet?

Olen ehkä kenties mahdollisesti luultavasti päätynyt ratkaisuun blogimiittipukeutumisessa. Hus kloriittipaidat ja piraattipuolueen propaganda, musta on nyt niin kamalan mustaa ja ulkonakin paukkuu pakkanen. Puenpa siis päälle ihoa nuolevan, vaaleanharmaan villapaidan, jossa on villan ohella muutama prosentti unelmanpehmeää kashmiria... Sitten vain kaulaan killuttimia ja ranteeseen nahkaa, ehkä vielä se suuri hakaneula takinkaulukseen ja näin blogaajamiittiluukki on valmis.

Nahkahousut alkavat vihdoin muotoutua jalkoihini, pehmeä nahka venyy yllättävän hyvin, kun sen kanssa jaksaa pari päivää hengailla. Nyt pökät on jo jopa kohtuullisen helppoa vetää jalkaansa, istuminenkin onnistuu jo normaalissa kulmassa. Ei siis tarvitse vääntelehtiä ratkiriemukkaan näköisesti ravintolaillallisella, Papa Giovannissa pasta-ateriaa mättäessä. Ravintolasta matka muuten jatkuu Myllypurosta vuokrattuihin tiloihin kotibileviboilla. Meitä ilmeisesti myös lahjotaan yllätyssponsorin lahjapussukoilla. Alkaako jänskättää koko ajan vain enemmän vai mitä häh?! Huomenna se jo on!

party outfit 1

party outfit 2

party outfit 3

party outfit 4
Nahkahousut- Vila, jakku ja ketjukoru - Gina Tricot, villapaita, toppi ja nahkaranneke - H&M, kengät - Tiger of Sweden, koirariipus - Kaipaus, kynsissä Essie - Over the Top

Koska olen aivan mieletön vilukissa, aion varautua jatkobileisiin farkuilla ja villasukkahousuilla, tämä lähinnä yöhön venyvää anoppilaan vetäytymistä ajatellen. Testikävely nimittäin osoitti, että parikin pakkasastetta pelkillä nahkahousuilla, olkoonkin, että niissä on vuori, ei yksinkertaisesti riitä. Aion varautua myös vaihtokengillä.

Alunperin meidän piti poikaystävän kanssa matkustaa Helsinkiin jo tänään, mutta koska poikkiksella on tiedossa omat bileet kaverinsa syntymäpäivien merkeissä, siirtyy lähtö optimistisesti toivoen lauantaiaamuun, realistisesti ajatellen lauantai-iltapäivään. Kamera lähtee matkaan, joten toivon mukaan miitistä kuvia on tiedossa jo sunnuntaina, mutta pidätän itselläni oikeuden hätätapauksessa nukkua koko sunnuntain, krapulaa tai ei. Yleensä ei. Väsäilen pari etukäteen väännettyä postausta noiden hetkien varalle, joten stay tuned!

18 kommenttia :

Rhia kirjoitti...

Noi housut näyttää päivä päivältä paremmilta =) Minä sen sijaan en ole juuri ajatuksen puolikastakaan uhrannut huomisen pukeutumiselle... Ehkä pitäs mennä penkomaan tota vaatehuonetta... Tai ehkä syön ensin ja menen sitten ...

Idhren kirjoitti...

Rhia, ei ajatus nälässä juokse, nimimerkillä huomattu on :)

linda sofia kirjoitti...

ihana asu! noi on niin kivat noi housut. <3

Idhren kirjoitti...

Kiitti! :)

Jenni kirjoitti...

Haa, ollaan pian myös paitasamiksia, koska tilasin juuri tuon saman neuleen. :D

Idhren kirjoitti...

Jenni, mahtavaa :D Se on kyllä loistava neule, palvellut hyvin kerrospukeutumisessa villakerroksena :P

Anonyymi kirjoitti...

sitten PALJON kaikkia kivoja kuvia!! :))) ja ois tälläselle uteliaalle kiva jos ois sitten kuvia paikasta ja niista sponssijutuista yms. :)

anpy

Idhren kirjoitti...

Anpy, joo, täytyy räpsiä niitä ahkerasti! :)

kaleidoscope kirjoitti...

hitto että näytätkin hyvältä!

ei muuta sanottavaa...

moonfish kirjoitti...

Tiedätkö muuten, että en ole tänään pariin otteeseen saanut yhteyttä Heijastuspintaan? Ensin muistaakseni aamulla noin puoli kahdeksan aikoihin ja sitten illalla 21 aikoihin. En ole ihan varma niistä kellonajoista kuitenkaan. Selain siis heittää jotain page load erroria blogisi kohdalla, muut sivut latautuvat ihan normaalisti. Ajattelin vaan ilmoittaa, että jos vika ei olekaan mun puolellani, vaan jossain muualla ja korjattavissa (?). Tai sit se on joku Bloggerin "ominaisuus".

Noin muuten terkkuja ja kivaa blogimiittiä.

Idhren kirjoitti...

Kaleidoscope, kiitos! :)

Moonfish, hmm, mulle on yhden kerran tullut tuo. Täytyy laittaa tekninen tuki tiirailemaan onko kaikki kunnossa, domainin tarjoajan puolella voisin yhtäkkiä kuvitella vian olevan, jos jossain... Oletko testannut auttaako sivun päivittäminen asiaan? Bloggerin puolelta sit olen useammankin blogin kohdalla huomannut sellaista bugitusta, että tekstit eivät näy. Saattaa vaatia parikin sivupäivitystä, että palaavat takaisin näkyviin. :F

moonfish kirjoitti...

Juu ei auta sivun päivittäminen. Painelin useamman kerran reloadia ja sitten vielä varmuuden vuoksi vähän ajan päästä uudelleen ja uudelleen :D Ei se löytänyt siis edes koko sivua, eli ei ollut kyse tekstien latautumisesta tms.

Idhren kirjoitti...

Moonfish, mystinen tapaus kyllä, mulla taisi sen oman errorini jälkeen kuitenkin aika nopeasti palata linjoille. Mutta eniveis, täytyy katsella tuota teknistä puolta, mutta veikkaus tosiaan, että domainin hostaajalla rykii jokin. Jos näin, ni vihasta palautetta jumalauta >_<

pnkd kirjoitti...

Vavavuum hottia. Olin jo ihan rauhottunu vaatekriisini kanssa, sitte tulin tänne kattelemaan...:< damn you.

MouMou kirjoitti...

Tuo asu on UPEA!:O

Idhren kirjoitti...

Kiitti ^^

Pnkd, nou stressi! :)

Anonyymi kirjoitti...

Vitti, Maria! Näytät ihan hiton hyvältä! Todella upea asu!

-T

Idhren kirjoitti...

Kiitti! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...