16.2.2009

Haussa harmaa neuletakki

Kevät tulla tuksuttaa hitaasti, mutta varmasti. Vaatekaappi kaipaisi mustanpuhuvan väriskaalan kaveriksi jotain raikkaampaa, joka tässä tapauksessa voisi olla harmaa, vaalea neuletakki. Potentiaalisia ehdokkaita on tarjolla useampikin.


Filippa K:n vaaleanharmaa, merinovillainen taskuneuletakki (ks. kuva, vas.) on ohut, mutta lämmin, siis erittäin sopiva viileille kevätkeleille. Samanmoinen muuten löytyy myös Honey Junkielta. Omassa käytössäni takin musta versio on todettu aivan loistoinvestoinniksi, joten olisihan suorastaan järkevää investoida toisenkin kerran. Valitettavasti rahapussi (eikä poikaystävä) ei aina pidä näistä investoinneista... American Apparelin harmaamalmeerattu, myös taskuilla varustettu neuletakki ei ole aivan yhtä lämpimistä materiaaleista valmistettu (polyesteria, puuvillaa ja rayonia), mutta kaunis se silti on. 135 euroa vastaan 44 euroa.

Myös Halens tarjoaa oman vastineensa. Tämä vaaleanharmaa neuletakki on niin ikään varustettu taskuilla (tästä on muodostunut jo suoranainen kriteeri), ja mikä parasta, se on täyttä villaa. Kysymysmerkiksi jää, kestäisikö ihoni kytevää villaherkkyyttä. Merinovilla ei minua kutita, mutta ainakin aikaisemmin tavallinen villa on saanut aikaan syyhytysreaktioita... Yksilön hinta 49,90 euroa.

Kuva: Halens

Myös Elloksella on kilpailija. Puuvillasta ja modaalista valmistetussa takissa ei ole taskuja, mutta hintaa on vain kahdeksan euroa! Vaikeuksia.


Kuva: Ellos

Saa nähdä, mikä näistä päätyy vaatekaappiini, vai päätyykö mikään.

Mikä on suosikkisi?

9 kommenttia :

patentti kirjoitti...

Mulla on vastaava Zaran täysin merinovillainen yksilö johon olen aivan rakastunut. Saattaa kyllä mennä myyntiin koska on makuuni vähän liian tiukka :/

Pinja kirjoitti...

Tossa AA:n neuletakissa on kivoin malli ja väri. Filippa K:n neuletakki on mun makuun vähän liian syvään uurrettu.

Idhren kirjoitti...

Patentti, aww, harmin paikka :/ Pitänee tsekata Zara, tässä viikonloppuna kun tulee Helsingissä käytyä...

Pinja, AA:n neule on kyllä tosi mukavan näköinen, lisäkuvissakin näyttää maailman pehmoisimmalta vaatteelta ikinä!

Joy kirjoitti...

Olipas kiva postaus, itse olen myös harmaata neuletta katsellut! Yhden ostinkin lindexin poikien osastolla muutamalla eurolla, mutta haluaisin toisen, suoran mallisen. Kokosit tähän mukavasti juuri sellaisia. Minun suosikki on nyt selkeästi tuo Elloksen, hinta vaan on niin kohdallaan!! Ja jos ei rahasta olisi kiinni, valkkaisin tuon Halensin yksilön :)

salla kirjoitti...

Halensin näyttää aikas kivalta :---)

Sss kirjoitti...

Mun suosikkini noista on AA:n ja Filippan versiot. Kävin jo Honey Junkien blogissa ihastelemassa tuota viimeksi mainittua, ja olen nyt varovaisesti päättänyt, että kunhan henkilökohtainen lama ja pankkikriisi tästä selvenevät (talouteemme tupsahti Kelalta lähes 1000 euron lasku johtuen tulorajojen ylityksestä!), marssin tuon ostamaan.

Idhren kirjoitti...

Joy, kiva, jos tästä oli apua :) Halensin yksilö on kyllä sekin tosi kiva!

Salla, samiksia!

Sss, auts, ei kiva. Mutta lykkyä säästöprojektiin! :)

Rubio kirjoitti...

Mä olen tässä syksyn ja talven aikana hamstrannut neljässä värissä tota taskullista neuletakkia. Eniten muistuttavat malliltaan tota filippa K:n yksilöä, mutta vähäsen vähemmän syvällä kaula-aukolla. Ostopaikkana Zara, joten mäkin suosittelen vkloppuna pistäytymään siellä. (:

Idhren kirjoitti...

Rubio, joo, täytyy se tehdä ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...