13.2.2009

Essie-kynsilakka: Over the Top

over the top2

Kuten mainitsin arvontani yhteydessä, minäkin sain oman Essie-kynsilakan arvonnan palkinnot sponsoroineelta Carpelan Cosmeticsilta. Sävykseni valikoitui tummanharmaa, kimalteleva sävy Over the Top. Alkuun hileisyys pisti empimään, olenhan jo mieltynyt kovasti mattasävyihin, mutta lähempi tarkastelu paljasti harmaahileen herkullisuuden. Ei sentään jättiglitteriä ollut!

Kynnellä yksi kerros lakkaa näytti mukavasti keskitummalta, eläväiseltä harmaalta, toinen kerros tummensi sävyä, ja melkein jo voisi puhua hiilenharmaudesta. Idhren approves. Nytpä kynteni sointuvat arkimeikissä käyttämääni harmaaseen Macin silmänrajauskynään.

Essien lakkoja on hehkutettu ja hypetetty kerta toisensa perään niiden helposta levittyvyydestä. Rähmäkäpälä epäili voimakkaasti, miten helppoa kynsien lakkauksesta voi ylipäätään saada, Mavalan sudilla kun oli juuri opittu oikeat otteet. Olin kuitenkin aidosti yllättynyt. Mavalaan verrattuna Essien suti on pieni ja näpsäkkä kuin sisäkkösihteeri: sillä on huomattavan helppoa tehdä tarkkaa jälkeä, ja lakkapensselistä tuntuu levittyvän maalia kynnelle suhteellisen oikea määrä.

Automaattivempain suti ei ole, joten kynsiään koristavan täytyy itsekin yhä hieman arvioida, kuinka voimakkaasti pyöräyttää sudinta pullon sisäpintaa vasten ennen kynnen operoimista. Edelleen myös jonkinlaista silmä-käsikoordinaatiota tarvitaan. Minä kun jo luulin, että pullo pomppaisi kävelemään ja hoitaisi lakkauksenkin ihan itse. Kyllä ne sormenpäätkin saa lakkaan yhä sotkettua, jos yhtään viitsii yrittää.

Tuomio: Jos minun pitäisi lähteä autiolle saarelle yksi kynsilakkamerkki mukanani, niin... No, kyllä te pystytte päättelemään vastauksen. Kyllä me siellä toimeen keskenämme tulisimme.

over the top1
Kynsilakka: Essie - Over the Top
(Hileet taittavat valoa mukavasti siniseen, hyvin ovela efekti. Hyvin jjjjjännä... Liikaa Pasilaa.)

4 kommenttia :

Riina kirjoitti...

en yleensä tykkää mustista kynsistä, mut toi sävy näyttää upealta !

Idhren kirjoitti...

Riina, toi on huomattavasti pehmeempi ku ihan musta :) /me tykkää.

winda kirjoitti...

Oh, joku lakka vielä parempaa kuin Mavala... Täytyy kokeilla! Oon kanssa niin rähmäkäpälä että sotken sen lakan kanssa julmetusti, ja sen vuoksi metsästän kaupoista sitä helpoiten levittyvää lakkaa. Tällä hetkellä luotan siis Mavalaan, mutta taidampa antaa Essielle tilaisuuden päästä ykköskynsilakakseni :)

Hei muuten, linkitän sut ihan justiinsa, ja höpisenkin siinä jotain, niin käy kurkkaamassa että onhan se ihan ok :)

Idhren kirjoitti...

Winda, mä oikeesti epäilin kans, Mavala on kuitenkin aika kätsy, mutta tuon pienen pensselin ansiosta kyllä Essie on vielä vähän parempi :P Tai siis, mun kouraan, toki ihmiset on erilaisia, jollekin se vähän isompi suti on varmaan helpompi :P

Kaikki ookoo, saa linkittää vapaasti ja höpinä on aina jees ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...