6.2.2009

Chinos: paljas nilkka on kuuma

Chinoshousut ovat jälleen tänä keväänä kuuma juttu. Pitkään tavallisia kangashousuja vältelleenä alan yllättäen lämmetä niille itsekin. Lahkeet nilkan yli käärittyinä ne näyttävät erittäin houkuttelevilta, joko korkokenkien tai vaikkapa tennareiden kavereina. Honey Junkie totesi aiemmin, että paljas nilkka (ja jokin muu ruumiinosa, jota en muista) on seksikkäämpi kuin tyypillisesti paljastelun kohteena olevat ruumiinosat. Makuja on monia, mutta tässä olen varauksella samaa mieltä. Tissivaot ovat jo vähän so last season.

Halensilta löytyisi tällainen ratkaisu:


Kuva: Halens

Gina Tricotilla näyttää olevan samantapaisia yksilöitä pastellisävyjen sateenkaarimaisessa kirjossa: Taas uusi tilaisuus yhdistää kertaheitolla kaksi eri trendiä. Ehkäpä päädyn vielä sovituskoppiin, kunhan kevät vielä etenee.

Lämpeneekö?

19 kommenttia :

Ilona kirjoitti...

Mä olen noita gt-pöksyjä parjannut vakaasti ilman live-kokemusta ko. housuista. Mainoskuvat eivät kolahda minuun ei todellakaan.

Epäilenkin vahvasti että housut on leikkausvaiheessa, tai ehkä jo kaavoittaessa, leikattu väärin ja siksi ne on vajaamittaiset :)

iinap kirjoitti...

tuossa Halensin kuvassa pöksyt näyttää ihan kivoilta, mutta pastellisävyt ovat taas inhokkejani. Enkä kyllä tämän malliseen kroppaan chinoja laittaisi, lantio korostuisi vaan turhaan.
En muutenkaan ole oikein tottunut tähän rennot housut-muotiin, sillä kuljin koko 8. ja 9. luokan löysissä farkuissa ja näin jälkikäteen en voi muuta sanoa kuin että phyi:D

Roosa kirjoitti...

Chinot himottaa kyllä vähän muakin, mutta täytyy kyllä ensin päästä testaamaan ihan päällä että miltäs ne näyttääkään mun 160 senttisessä varressani ;)

Idhren kirjoitti...

Ilona, hehe, mä en ole mainoksia tiirannut, katoin vaan liikkeessä, että jopa on harmonisesti aseteltu, pastellinen värisuora pyödällä :P

Iinap, mä taas ehkä voisin suosia mustaa (tai sitten kokeilla jotain hailakkaa sinistä), toi vaalea ruskea tai beige tai mikä nyt onkaan, on aina vähän niin ja niin mun kohdalla.. :F

Roosa, yhdyn, terveisin 158 senttiä :P

Ssu- kirjoitti...

Ei taida olla ihan mun juttu. Ei vaan iske, tiedä sitten miksi. Hmh.

Idhren kirjoitti...

Ssu-, aina ei vaan kaikki iske :)

Stazzy kirjoitti...

Ei iske. Ei etenkään beigenä, musta olisi jo vähän vähemmän bof. Jotenkin se, että noita näkyy joka toisessa blogissa on vienyt viimeisenkin kiinnostavuuden, ja sen ohella housuista tulee jotenkin hieman keski-ikäinen olo: Anttilan kuvaston nelikymppiset mallit.
(ei sillä, että nelikymppisyydessä olisi mitään vikaa, en vain halua itse pukeutua tyyliin, joka minusta tuntuu nelikymppiselle.)

Oikeestihan mä oon vaan kateellinen, koska 98% kangashousuista ei istu minun takapuoleni päälle.

veerra kirjoitti...

Multahan nuo löytyy, ei vaan tälle kropalle sovi. :/

dibb kirjoitti...

Allekirjoittaneella ovat nilkat niin paksut ja rumat, että niiden vilauttaminen olisi loukkaus kansakuntaa kohtaan... Melkeinpä voisin sanoa, että mieluummin vilauttaisin mitä tahansa muuta :D

katja kirjoitti...

Itse tykkään kyllä epämuodostuneessa ulkomuodossani eniten juuri nilkoista ja siksi nämä lausunnot paljaista nilkoista on niin kovin mieluiset! :D Olen samaa mieltä ;D

linda sofia kirjoitti...

en oikeen itte tiiä lämpeenkö tollasille vai en, ainaki aluks tuli sellanen hyireaktio, mut ehkä mustana vois käydä tollaset. :>

Sara kirjoitti...

Mulla on sellaiset siniset henkkamaukan chinot, mutta en tiedä käytänkö niitä ikinä :D Ehkä sitten, kun on vähän lämpöisempi.. jos viitsin :D Olisi pitänyt ehkä ottaa kokoa isommat, mutta en tajunnut enkä jaksanut ruveta vaihtamaan. :p

Miia kirjoitti...

Tykkään kyllä chinoista muiden päällä (tosin vielä pienellä varauksella) mutta yritän vältellä itse näiden reisieni kanssa retkahtamasta tähän tyyliin liikaa. ;D Enkä kyllä loppupeleissä edes tiedä olisiko mitenkään "mun juttu", vaikka tosiaan muiden päällä ihan toimiva onkin.

Idhren kirjoitti...

Ei ajatella mitään rikoksia muita kohtaan, jos puetaan päälle jotain, mikä itsestä tuntuu kivalta ;) Ei kai sitä tarkotus ole muita ensisijaisesti miellyttää, vai? ;) Jos ei ite tykkää ni toki sit.

Nilkkojen lisäksi olen mieltynyt myös solisluualueen näkemiseen, jokin siinä kaulan ja hartian rajapinnassa on todella.. herkkää :P

Jenni kirjoitti...

Oi, lämpenee lämpenee! Olen ehtinyt hankkia itselleni jo kolmet chinos-pöksyt eri väreissä. :D

Juliet kirjoitti...

Tuollaiset on ehdottomasti ostoslistalla.

juliet xxx

poster kirjoitti...

Eipä multa ainakaan näkyis nilkat GT:n chinoksista. Terveisin poster, 160cm ja pätkäjalkainen. :D

En oikein osaa sanoa, nappaako nuo vai ei. Riippuu täysin yhdistelystä! Jotkut yhdistelevät ne asuihin upeasti, mutta toisaalta ne saa helposti näyttämään myös kamalalta.

Idhren kirjoitti...

Poster, kääriä lahkeita? :P

poster kirjoitti...

Idu, joo ainahan niin voi tehdä, tietysti. :D
Mutta eipä oo mun ongelma varsinaisesti, kun en pahemmin housuissa enää nykyisin liiku, vaan hameet ja mekot on vieneet mun sydämen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...