22.2.2009

Blogimiittiraportointia!

Jos ei vielä tullut selväksi, niin blogaajamiitti oli iiiihan mahtavan loistava ja ihmiset ihania ja ohjelma kivaa ja ne lahjapussukat, wautsi, ja kaikki ihmiset whoa! Miittiin osallistuminen kustansi 11 euroa per nenä, jolla siis sai ruuan ravintolassa ja ohjelmaa itse miittipaikassa.

Image and video hosting by TinyPic
Pöydässä lasien takana Rhia ja Tiiti.

Kuten Annakin jo ehti raportoida omassa blogissaan, ilta alkoi illallisella italialaisessa ravintolassa, Papa Giovannissa. En ole erityisesti italialaisen ruuan ystävä, enkä liiemmin pidä juustosta, joten juustossa uitettu kanapasta ja lihapullapasta, josta puuttuivat lihapullat, eivät varsinaisesti vakuuttaneet minua, mutta pisteet muuten kivasta paikasta!

Siellä Idhren jo nurkassa valmistautuu illan legendaarisia ilmeitä varten ja kuuntelee Wiken Pasila-turinoita. Turisee toki itsekin. Kuva: Annan poikaystävä, eli Valtteri, eli hovikuvaaja

Image and video hosting by TinyPic
Asutaan Nooran kanssa samalla kadulla, mutta tavattiin ensimmäistä kertaa Helsingissä. Aika iso maailma!

Ilta jatkui Myllypurossa Kurkimäen Korttelitalolla. Ohjelman alkajaisiksi Anna lausui tervetulotoivotukset, esitteli SKT-Groupin edustajan, Mikon, joka kertoi tuotteista ja lupasi antaa niiden käyttämiseen ohjeita ja neuvoja. Ehkä illan tyylikkäimmät farkut! Olin muuten äimistynyt siitä, miten pitkä Anna on luonnossa. Toisaalta sain itse kuulla illan aikana ainakin viisi kertaa siitä, miten lyhyt itse olen. Nou hätä, olen sinut lyhyyteni kanssa ;).

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Hovikuvaaja Valtteri oli myös hovi-dj. Selkeästi eristetty muista.

Image and video hosting by TinyPic
Sitten ne lahjapussit... mmm...

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Iki-ihanat Laura (oik.) ja Sharon (vas.). Superherttaisia ja söpöjä tyttöjä. Kuten kuvasta myös näkyy, ihmiset toivat omat juomansa.

Image and video hosting by TinyPic
Mikon lisäksi porukan ainoa miesblogaaja, Silver.

Image and video hosting by TinyPic
Tätä syötiin paikan päällä: Annan äidin leipomaa kakkua (kyllä olikin hyvää!) ja erilaisia sipsejä. Limsatarjoilukin löytyi.

Image and video hosting by TinyPic
Sharon veti illan parhaan karaoke-esityksen. Käytiin mekin Wiken kanssa vetämässä Jemmica Laamasta, mutta siitä ei ikävä kyllä (ja onneksi) ole kuvia. Hah!

Image and video hosting by TinyPic
Tara ja Nadja - ihmisiä, joiden kanssa olisi kyllä pitänyt ehtiä jutskailemaan enemmänkin. Ens kerralla hei! Taustalla muuten Tukholmasta asti tullut Minttu.

Taas istun reunassa ja taas osaan ilmeillä. Oikea meininki! Vieressä kameraan tähyilee suloinen Crislia. Kuten hänkin kirjoitti, en minä oikeasti ole niin pelottava, kuin vakuuttavimmat mielipidetekstini saattavat antaa ymmärtää. Sain pituuteni kommentoinni ohella kuulla tämänkin parin kertaa illan aikana. :) Kuva: Valtteri

Image and video hosting by TinyPic
MouMou, the Disco Queen! Itselleni mieleen tulee tanssiva tulijumalatar - kattokaa nyt, miten se hehkuu ja on kuin pimeydessä lepattava liekki. Energiaa tällä likalla piisasi! Myöhemmin MouMou ja Polkadots riemastuttivat ihmisiä jätesäkkisilikonirinnoilla. Toivottavasti jompikumpi julkaisee tästä blogissaan kuvamateriaalia ;).

Image and video hosting by TinyPic
Lauran korokepohjagladiaattoritappajakorkkarit olivat uskomattomat. Myös Eliiinalla oli huippumakeat kengät, mutta kuva niistä oli niiden muistikortin data erroreiden joukossa. :(

Image and video hosting by TinyPic
Eliiina, Wikke ja minä kaveriposessa. Tsekatkaa muuten Wiken ihana, sininen hame!

Image and video hosting by TinyPic
Oltii Wiken kanssa kenkäsamiksia, ainakin melkein. Molemmilla oli jalassa Tiger of Swedenin Mae 99 -malliset popot, minulla nilkkurimalli, Wikellä avokas. Mitä upeita kenkiä!

Image and video hosting by TinyPic
Carrie tuli taloon... Eikun siis, meille järjestettiin muotikilpailu, jossa tehtävänä oli tuunata roskapussista muotiluomus. Polkadotsin reikämeko oli kerrassaan upea niittivyöllä ja nahkatakilla asustettu kokonaisuus. Voittoon kuitenkin sännähtivät Laura ja Tuhlaus tasaväkisen huutoäänestyksen päätteeksi. Alla oma, yliyksinkertainen luomukseni, johon lopulta ihastuin niin paljon, että toin sen jopa kotiin asti. Lol? Huomatkaa taas asenneilmeet.

Catwalk-kuvat: Valtteri

Image and video hosting by TinyPic
Rubio oli ihana, yhtä hymyä ja onnistuu jätesäkissäkin näyttämään nostalgisen kauniilta. Upeaa!

Kimppakuva jätesäkkikisaan osallistuneista. Mahtavan upeaa! (Klikkaa kuvaa isommaksi) Kuva: Valtteri

Oli siis ihan mahtava miitti! Illan päätteeksi suunnistimme Llauran, Crislian ja sori-nyt-mä-jo-taas-unodin-kenen kanssa kimppataksilla keskustaan ja siitä junalla eteenpäin. Itse jäin Pasilaan, jossa poikaystävä onneksi tuli asematunnelilla vastaan (hiljaista kuin kuolemassa siellä oli, ryöstäjiä ja raiskaajia enemmän huoletti tavaramäärän paino ja se, miten saan raahattua ne anopille asti).

Kuten Nelliina jo ehti hihkua, seuraava miitti pitääkin sitten meidän tamperelaisten järkätä tänne Mansen puolelle. Otetaan keväämmällä uusiksi?

17 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Hmm, eikös tuossa Sharonin ja Lauran kuvassa sinulla ole mennyt nimet väärinpäin, Sharonhan istuu vasemmalla ja Laura oikealla!

Anteeksi pikkumaisuuteni, mutta oli PAKKO!

Idhren kirjoitti...

Hoh, niinpä siinä kävikin :D Hyvä että mainitsit! Korjasin :) Sitä se teettää kun nysvää tarpeeksi kauan näiden systeemeiden kanssa ;D Onneks kohta alkaa Oscarit o/

Joy kirjoitti...

Kivoja kuvia, teillä on varmasti ollut tosi hauskaa :). Ehkä ensi kerralla liityn mukaan, Treelle olisi muutenkin kiva tulla!

wikke kirjoitti...

ää jee ja hyviä kuvia! Mä laitoin vaan ihan muutaman kuvan vaan blogiin, mut mulla on joitaki lisää, mm. hyvä kuva susta ko kuvaat tota sun kakkusipsi-annosta :D laitanko s-postiin vai minne?

nörtti kirjoitti...

Hmm. Mikä oli mainittujen blogaajien yhteinen nimittäjä?

Silja kirjoitti...

Hitsi ku kivoja kuvia, teillä on varmasti ollut mukavaa.
Varsinkin tuo jätesäkkikilpailu näyttää hupaisalta(:
Ihmettelen kyllä miten anna on saannut yksin kasattua miitiin ja saannut vielä hankittua lahjat kaikille, pisteet annalle.

MouMou kirjoitti...

Ääh, silikonikuva tulee kyllä myöhemmin. Ainakin Tuhlauksen blogissa!:D

Stazzy kirjoitti...

Äääh. Kärsin kateudesta taas täällä, ihan vihreänä.
Mut kiva että oli hauskaa, mainio miitti tosiaan saatu jätkättyä!

mangolisa kirjoitti...

Raah, kuvia katsoessa tulee mieleen, että hyvä kun tämä harakka ei lähtenyt mukaan:D On kyllä ollut tosi hyvä meininki. Kuvat eivät valehtele:D

sarakissa kirjoitti...

Näyttää hauskalta :D ihan loistava tuo Moumoun tanssimiskuva!

Idhren kirjoitti...

Joy, kannattaa! :)

Wikke, vaikka sinne joo :D

Nörtti, http://anonyyminurkka.foorumit.fi/

Silja, joo hatunnosto sille :P Mainostajat tietysti ihan innoissaan jakamassa tuotteita ku kerran melkein neljäkymmentä blogaajaa potentiaalisesti levittämässä ilmasta mainosta :D

MouMou, ou jeah! :D

Stazzy, harmi ettet ollu mukana :/ Mut hyvä meininki siel tosiaan oli :)

Mangolisa, hyvä juttu, jos kuvista välittyy se tunnelma :D

Sarakissa, on kyllä! ^^

Noora kirjoitti...

Apua, oon päässyt kuvaan :D Ehkä meidän pitää joku ilta tavata tässä omalla kadulla ja mennä atlantikseen kaljoittelemaan. Tai saahan sieltä kahviakin varmaan. Voidaan ottaa miehetkin mukaan niin ne voi puhua vaan tietokoneista :D

Idhren kirjoitti...

Noora, hyvä on kuva sinusta! :) Hei kannatan kaljottelua, kätevästi siinä vieressä :D

Rubio kirjoitti...

Oi, ihanasti kirjotit, kiitos<3 Ja kiitos kuvasta myöskin! Käytin omassa raportaasissani muutamaa muutakin sun ottamaa kuvaa, mutta kerrothan jos se lisenssijuttu pitää jotenkin pistää näkyville. (: terv. pihalla kaikesta tekijänoikeuksiin liittyvästä

Idhren kirjoitti...

Rubio, kiva juttu, että tykkäsit kuvasta :) Kiitos luvasta käyttää sitä <3

linda sofia kirjoitti...

oli varmaan mukavat bileet! mää haluun kans seuraaviin :<

Idhren kirjoitti...

Linda Sofia, kannattaa rekata Anonyymifoorumille :) Linkki löytyy tästä samasta kommenttilootasta :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...