18.2.2009

Blogimiitti ja pukeutumispaniikki!

nahkabogat ja piraattipuolue
Nahkahousut/-leggingsit - Vila, t-paita - piraattipuolue, farkkuliivi - second hand, kengät - Tiger of Sweden

Olen ollut pienoisessa pukeutumispaniikissa siitä lähtien, kun päätin osallistua viikonloppuna pidettävään blogaajamiittiin. Housuiksi pääsevät nahkahousut, selvä, kengiksi luonnollisesti kelpaavat ihanat Tigerit (joskin liukkaan sään yllättäessä aion raahata mukanani maihareita ulkona liikkumista ajatellen, ihan vain oman turvallisuuteni tähden), mutta yläosa tuottaakin sitten ongelmia. Lyhyt jakku, okei, mutta paita. Se paita! Myös koruosasto vielä mietityttää.

Kloriittikokeiluni aihuttivat eilen päänsärkyä (muutenkin kuin liiallisesta myrkkyjen hengittämisestä), kun ei paidalle meinaa ilmestyä halutunlaisia kuvioita temppuilusta huolimatta... Joskus aiemmin pohdin jo piraattipuolueen paidan laittamista, mutta ihan niin läpinäkyvä en sentään haluaisi olla orastavan poliittisen aktivismini saralla. Vaan paremman puutteessa pidätän itselläni oikeuden muuttaa mieltäni. Olisihan se aikamoista peeärrää.

(Kuvasin ylläolevan kuvan jo aikoja sitten saatuani nahkapökät postiluukusta itselleni, tarkkasilmäinen huomaa, että vielä tuolloin lyhentämättömät lahkeet on kääräisty kaksinkerroin kenkien päälle.)

P.s. Arvontaan ehtii vielä tämän päivän aikana osallistua! Aikaa on vielä huomisaamuun kello kahdeksaan saakka! Jos haluatte tuplata mahdollisuutenne voittaa, blogilinkkien pitäisi ilmestyä ennen arvonnan sulkeutumista!

Tupla - P.s. Minulla on ollut tuuria luentojeni kanssa. Viime viikolla mediakulttuurin perusteiden aikaan tuli palohälytys ja koko rakennus tyhjennettiin, eilen olin menossa elokuvan historian luennolle vain huomatakseni, etteihän sitä opetusta pitänytkään tällä viikolla olla, ja että luentosalissa oli meneillään jonkin tahon kokous. Kiitos ja näkemiin.

17 kommenttia :

Crislia kirjoitti...

Kiitos, nyt iski pukeutumispaniikki minullekin. Olin ajatellut pukeutua oman tyylisesti leppoisasti, mutta sitten, jos sinne muut ihan oikeasti pukeutuvat jotenkin upeasti ja ihmeellisesti niin iik.

nadjastrange kirjoitti...

haha mulle on käyny monesti samalla lailla: kun vihdoinki jaksan raahautua sinne kouluun, on tunnit peruttu tms. se on niiiiiin ärsyttävää :D

ps. mullaki on vaatekriisi miitin suhteen!

Idhren kirjoitti...

Crislia, mä käytän kaikki tekosyyt saada tälläytyä, paha vaan, että siihen aina kuuluu olennaisesti se paiseilu :D

Nadja, tuplasamiksii!

Rubio kirjoitti...

Jep, jos yhtään helpottaa, ni pukeutumiskriisi jyllää täälläki - ei niin mitään käryä ja kaikki vähät ideatkin on vaan tuntunu ihan liian laimeita. Möks.

Heh, mä soitin just viime viikolla yhdelle siellä opiskelevalle kaverille ja se vastas puhelimeen näin: "*Naurua* Hei me ollaan just juoksemassa täältä luentosalista ulos, ku täällä löi palohälytykset päälle. Heh, soitan pian takas, ku tilanne vähän selkenee." Pieni maailma. :p

Lyra kirjoitti...

Sinulle on haaste blogissani, käy kurkkaamassa! :)

stazzy.net kirjoitti...

ymh. Mä oon vaan kateellinen kun "kaikki" menevät miittiin. :/ Susiraja tympii (niin saakurin monen muun asian lomassa)

Idhren kirjoitti...

Rubio, haha, tosiaankin, pieni on maailma :D

Lyra, kiitos siitä, täytyy toteuttaa se kunhan harmaat ja siniset aivosoluni raksuttavat... ;)

Stazzy, aww :( Me voidaan pitää oma miitinki sit kuhan eksyt Suomen maalle!

Pinja kirjoitti...

Vähän samanlaista vaatepaiseilua on ilmassa täälläkin.

Inka kirjoitti...

Hei, mäkin olen tuolla mediakulttuurin kurssilla :D Onneksi en jaksanut viime viikolla raahauta paikalle, olisi ketuttanut aika paljon...

Rhia kirjoitti...

Mä en oo vielä kerenny edes panikoida vaatteista kun olen jumittanu remonttivermeissä viimeviikon ja tämän viikon. Ajatustakaan en ole ehtinyt miittivaatteille suoda... Ehkä kohta olis jo aika miettiä ettei lauantai-aamuna tule paniikki ja myöhästys.

Idhren kirjoitti...

Pinja, samiksii. Inka, vau, maailma ON pieni :D

Rhia, ehkä hyvä niin! Eihän se lopulta niin paljoa aikaa vie vaatteita valita, kuin usean viikon paniikkeilusta voisi päätellä ;D

Ässä kirjoitti...

Nuo nahkapökät on ihanat! :o

Idhren kirjoitti...

Ässä, kiitti! :)

Anonyymi kirjoitti...

onko nuo vilan housut todella nahkaa? ystävälläni on todella, todella samannäköiset (ja vilasta ostetut). ne näyttivät nahalta, mutta olivat itseasiassa jonkunlaisen muovin ja polyesterin sekoitus : P mikä noiden hinta oli?

Idhren kirjoitti...

Anonyymi, ovat todella nahkaa, Vilalla on näistä tekonahkaversio ja sitten tämä aitonahaversio. Tekonahkaversiota voi bongailla ainakin Yummyn ja Auroran päältä :) Näillä oli hintaa se 98 puntaa.

Anonyymi kirjoitti...

Ei jumalauta, toi yhdistelmä on cooooooooool. Piraattipuoluepaita, nahkaleggarit... uuh mama.

linda sofia kirjoitti...

noi nahkaleggarit/housut on niiiiiiin kivat <3____<3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...