12.2.2009

Abina penkkareissa

Kolme vuotta sitten abiturientteina me olimme nuoria ja suuria maailman toivoja... Nyt me olemme... No, vähintään kokeneita avaruusmatkailijoita!

penkkarit2006-3

penkkarit2006-2

penkkarit2006-1

Kiitokset Marjutille kuvauksesta. Jediritareina Idu ja Mervi, prinsessa Leian sandaalit täyttää Mia. Ootte supermegahyperihkui!

Jedit saivat valkoiset tunikansa lakanoista, viitat syntyivät Punanaamion tuunatuista munkkikaavuista. Vyötärölle vyö ja housuiksi neutraalin väriset suorat housut. Jalkineina saappaantapaisia. Yleistä teemaa ei Saarijärven lukiossa oltu koskaan harrastettu, mutta kaveriporukat tietysti keksivät keskenään omiaan. Mukana oli mm. poikaryhmän muodostoma cheerleader-joukkue, asut lainattiin siskoilta ja tyttöystäviltä.

Mut me oltiin kyllä parhaita.

Myös Jenni! postasi omista penkkareistaan. Kerro sinäkin omistasi!

P.s. Muistakaa arvonta! Hyviä juttutoiveita ootte pistäneet tulemaan, jatkakaa samaa linjaa! ;D

Tupla-P.s. Poikkis on taas vaihteeksi työreissussa. Papukaijamerkki sille, joka tietää, mitä Idu taas tänä iltana syö!

Tripla-P.s. Piraattiasiaa: Edes EMI:n entinen johtaja ei pidä nettilataamista varastamisena. Per-Eirik Johansen linjaa tekijänoikeuden ja nettilataamisen suhdetta hyvin samankaltaisilla ajatuksilla, jotka kannattelevat myös piraattipuoluetta: "-- Kun kokonainen sukupolvi jo joka tapauksessa rikkoo tekijänoikeusrajoitteita, ainoa mitä voimme tehdä on löytää parempia toimintamalleja. -- Kukaan ei ole ikinä voittanut taistelua uutta teknologiaa vastaan.

P.s. Nro 4: Onnittelut 200-vuotiaalle Charles Darwinille! Merkkipäivän kunniaksi voikin vaikka katsoa Richard Dawkinsin luomaa, kolmiosaista dokumenttisarjaa "The Genious of Charles Darwin". Darwinin omiin töihin puolestaan voi tutustua The Complete Work of Charles Darwin Onlinessa.

6 kommenttia :

Crislia kirjoitti...

Meillä oli teemana meri, ja olin pukeutunut salaviinakauppiaaksi. Tosin ei vaan kukaan ehkä tajunnu mun pukua :D

Idhren kirjoitti...

Crislia, kuulostaa ihan mielettömän kekseliäältä :D

Runway kirjoitti...

Kaikilla muilla kouluilla tuntuu olevan joku teema. Meillä kaikki sai pukeutua miten halusi eikä meillä siis ollut mitään yhteistä teemaa. Vähän harmittaa kun tajusin vasta illalla että tänään olis ollu penkkarit, olisin halunnu nähdä ajelun!

Stazzy kirjoitti...

Ei meillä mitään teemaa ollu :D Joskin perinne lapseksi pukeutumisesta. Kivaa oli, mutta sadotin sarvikuonolaukkuni...

kilvia kirjoitti...

En oo ikinä kuullukaan mistään teemapenkkari-ideasta. :o Itse olin merirosvo keväänä 2005. Sain inspiraationi Gwen Stefanin musiikkivideosta, oujee! :P

Anonyymi kirjoitti...

Olisi kiva jos tekisit postauksen myös vanhojen päivästäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...