9.1.2009

Valkoista mustalla

Kuvia. Vaihteeksi käytän myös kirpparilta löytynyttä vyötä olan yli heitettävänä... korumaisena asusteena. Aiemmin nimesin sen jo soturinaisen vyöksi. Pitäisikin taas järjestää itsestään noin upeita kuvia.

ripping ripe 1

ripping ripe 3

ripping ripe 2
Paita - Lindex + DIY, vyö - second hand, korvakorut - Kalevala koru: Lähde

Huomatkaa myös uusi repimisprojektini. Tulin siihen tulokseen, etten viihdy Lindexin t-paitamekossa enää sellaisenaan, joten se saa toimia uusien kokeilujen kohteena. Projekti on vielä hyyyvin kesken, tarkoitus ei ole jättää repimistä vain toispuoleiseksi eikä vain lonkan peittäväksi, vaan jatkaa ja suurentaa aluetta dramaattisesti. Myös hiha on tarkoitus purkaa ihan kokonaan.

Alla oleva kuva myös demonstroi erilaisten materiaalien ja pintojen eläväistä olemusta - kokomusta ei välttämättä ole ollenkaan tylsä.

ripping ripe 4
Villasukkahousut - Falke

ripping ripe 5

Projektista lisää kuvia sitten, kun se joskus tulevaisuudessa tulee valmiiksi.

Kämppää ovat pitkin viikkoa käyneet tyypit katselemassa, tänä aamuna ihan kaksikin kaveria kävi mittailemassa seinien kosteutta. Tuomio: kovaa asumista vain! Edessä ei siis giganttisesta pessimismistä huolimatta olekaan jälleen mittavaa remonttia ja täten muuttoa, vaan elo saa jatkua entiseen malliinsa! Tätä pitää juhlia!

Jos joku ei seuraa kommenttibokseja, niin kävi siis ilmi, ettei veden tulvimisessa ollutkaan kyse hajonneesta putkesta, vaan yläkerran naapurin ylenpalttisesta vesiläträyksestä. Paskasiivoisuus kirjaimellisesti tukki viemärit.

9 kommenttia :

Midinetti kirjoitti...

Kerrohan, voiko noita oikeasti pestä ilman että nuo puretut osat ovat ihan klimpissä? Tuon langan kiharaisuuden ainakin luulisin pesussa katoavan. Pesetkö käsin vai koneessa? Näyttävät meinaan tosi hienoilta, mutta käytettävyys epäilyttää :D.

Idhren kirjoitti...

Midinetti, mä en vieläkään ole pessyt aikaisempia kokeilupaitoja, on tullut niin vähän niitä tässä talvella käytettyä, ettei ole ollut tarvis :D Mutta voisin epäillä, että käsinpesu olisi aika pop tuollaisille, tosin mistäs sitä tietää miten kätevä nuo olis puhdistaa vaikka pesupussissa :> Lupaan hei raportoida, kunhan joskus onnistun likaamaan paidat sen verran, että niitä raaskii läträtä ;D

Sugar Kane kirjoitti...

Onko toi purkamasi mekko puuvillaa vai mitä häh? Ja onko se sellasta vähän paksumpaa trikoota? Mä, joka en osta edes ale-teepaitaa sovittamatta, ostin ale-teepaidan sovittamatta, viskoosisen sellaisen, ja siitä vois olla ainesta "mekkoon".

Mä oon yrittänyt purkaa sellaista ohutta puuvilla(sekoitetta?)a olevia paitoja, mut muu ei ole purkautunut kuin käsityöläisen hermo.

Tosi hyvä muuten tää sun blogin uusi ulkoasu, just tammikuisen raikas!

Idhren kirjoitti...

Puuvillaa joo, en ole tainnut kokeillakaan itse asiassa muuta :> Noissa on kyllä aina oma värkkäämisensä, mutta ainakin tuossa puuvillan kanssa kun vaan alulle saa homman, niin aika isoja osia saa purettua aika helposti, joitakin takkuja ja hermostuksissa repäistyjä reikiä lukuunottamatta.

Ja kiitti! Tilli sopii hyvin, se näyttää paitsi hauskasti verisuonistolta, myös paljaalta puun oksistolta :P Väreissä mulla oli jo kevät mielessä, mutta kyllähän se tammikuuhunkin taipuu ;) Keväämmällä voi ehkä sitten hempeillä ihan kukkagrafiikoilla.

S kirjoitti...

Ihan mielenkiinnosta: ootko vielä pessy noita purettuja vaatteita? Jos oot, niin miten ovat pesussa käyttäytyneet.

Niin ja munkin mielestä tämä uus ulkoasu oli ihanan pakkasmainen :) Mutta ehkä se johtuu vaan mun omituisesta pakkas- ja talvifetissistä.

- Sama supernainen, joka lenkkeilee pakkasella

S kirjoitti...

No hittolainen, siinähän tuota pesuasiaa olikin jo kysytty :) En jostain syystä huomannu tuota viestiä...

Idhren kirjoitti...

S, välillä sitä ei kaikkea huomaa :D Kah, hyvä homma, että supernainen hyväksyy ulkoasumuutokset ;)

arttu kirjoitti...

hihhii, laitoin lookbookin haussa "looks" hakuun ida (vaikka piti siis hakea henkilöä), niin johan tupsahti näytölle muutama Idhren ! ;) leggingsien ansiota :D

Idhren kirjoitti...

Arttu, hehe, mitä tuohon nyt sanois :D En osaa sanoa mitään x)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...