11.1.2009

Titaaniset korvakorut

En juurikaan ole korvakoruihmisiä. En nauti korvieni koristelusta, ja useimmiten korvissani killuvat vain yksinkertaiset napit, jotka estävät reikiä menemästä umpeen. Tähän asti olen käyttänyt isältäni ylioppilaslahjaksi saamiani Kalevala korun Lähde-sarjan korvanappeja, ja hopeiset killuttimet pienellä kivellä ovat toki kauniit, mutta niiden miinuspuoli on se, että taustaan kerääntyy helposti töhnää. Koska koru on muodoltaan tynnyrimäinen, töhnää kertyy PALJON. Ällöttävää ja epäkäytännöllistä, myös hankalaa puhdistaa.

Niinpä olinkin täpinöissäni törmätessäni sattumalta Stockmannilla näihin, mattapintaisiin, titaanisiin ja kuperan kolmiomaisiin korvanappeihin. Pakkauksessa lukee Blomdahl. Ne ovat yksinkertaisuudessaan erittäin viehättävät, ja muistattehan vielä titaanirakkauteni syttymisen. Himmeä hohto...


korvis1
korvis2

9 kommenttia :

Minea kirjoitti...

Minulla taitaa olla juurikin nuo samat Lähde-sarjan napit jatkuvuuskäytössä, mutta se töhnän kerääntyminen on kyllä ällöttävää ja ärsyttävää! Joskus reiän ympärys on myös aivan punainen ja tulehtuneen oloinen näistä koruista johtuen, plaah..

SK kirjoitti...

Paljon nuo ihanuudet mahtavat maksaa ?

Mie olen myös ihastunut titaanisiin koruihin, tällä hetkellä lempparikorvikset on Ninjasta miesten valikoimasta hankitut titaaniset, leveät pienet renkaat. Nuo olisi vähän enemmän naiselliset, voisi käyttää juhlissakin. Veikkaan niiden tosin kaatavan budjettini ihan täysin :(

Idhren kirjoitti...

Minea, kohtalontoverini! Joo, tuttua myös tuo punaisuus ja jopa kipeys. Sais olla suunnilleen joka toinen päivä putsaamassa noita taustoja, mutta eihän semmosta kukaan jaksa. Näissä onneksi ei tuota ongelmaa ole.

SK, hintaa oli pyöreä 35 euroa. Onhan se tyyristä pienestä palasta metallia, mutta toisaalta kun niitä korvakoruja tulee harvoin hankittua... :P Hmm, voiskin joskus käydä Ninjassa miesten osastolla. Pilgrimin miestenmallisto vakuutti minut siitä, että miesten koruista löytyy riittävästä potkua ja särmää minun makuuni :D

tuijja kirjoitti...

Hienot, nuo napit voisin kelpuuttaa myös omiin korviini! Yhdyn myös edellisiin kommentteihinne sen verran, että itse ostan nykyisin suurimman osan koruistani juurikin miesten osastoilta.

Idhren kirjoitti...

Tuijja, kiitos! :) Samiksia löytyy siis enemmänkin ;)

Anna-Maria kirjoitti...

Olen ihan samanlainen korvisten käyttäjä kuin sinä. Nyt ei tosin ole ollut pitkään aikaan mitään korviksia käytössä, onkohan mulla edes reikiä enää? Grr...Nuo kolmiot ovat todella ihanat, tuollaisia voisi harkita. Täytyy katsastaa myös se Ninjan miesten osasto, josta on ennenkin tehty hienoja löytöjä (tosin poikaystävän korviin).

Idhren kirjoitti...

Anna-Maria, suosittelen, valikoimassa oli myös neliömäisiä korviksia sekä kiiltävää pintaa matan rinnalla. Löytyy sieltä myös sellaiset, joihin on kiinnitetty metallinvärinen helmi :>

Emmanuelle kirjoitti...

Tosi ihanat korvikset, ehkä joskus raskisi ostaa samanlaiset/samantyyppiset.

Titaanissa on se hyvä puoli, että se ei allergisoi ollenkaan. Tämän opin, kun hankin kolmannet lävistykset korviin. Silloin korviin laitetut renkaat ovat yhä paikoillaan, koska eipähän tarvitse vaihtaa niitä jatkuvasti. Plus puhdistus on helpompaa. :)

Sen vaan olen huomannut, että jostain syystä kultaiset napit tummuvat jatkuvassa käytössä violeteiksi. Se ei ole mukavaa.

Juliet kirjoitti...

Rouheat. :D

juliet xxx

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...