29.1.2009

Rokkia ja kasarihittejä

Kasarifiiliksissä mennään tällä kertaa.

casari1

casari2

casari3
T-paita - Zara, nahkatakki - H&M, acid wash farkut - Cheap Monday, kengät - Tiger of Sweden, rannekoru - Stockmann

Kuolaan MouMoun Tigi-kokoelmalle. Oma, neljästä hiustuotteesta koostuva arsenaalini kaipaisikin jotakin karheita luonnonkiharoiden karheutta siloittavaa ekstraa. Suomessa Tigi maksaa maltaita, ulkomailta tilattaessa hinnat ovat suorastaan naurettavia, vai miltä kuulostaa 30 euroa putelista vs. 12 puntaa samasta tuotteesta?

Tämän julkaistaessani istun kampaajatuolissa ja olen hankkiutumassa eroon juurikasvustani. Myös pituus saa arvatenkin jälleen maistaa saksenkärkeä ja tuhkaisen platinainen väri kirkastuu entisenlaiseen loistoonsa. Harkinnassani ovat jo hetken olleet myös oman juurikasvuni väriset, hyvin ohuet ja harvat raidat, josko tuolloin keskitummana esiin pukkaava juuri ei häiritsisi mielenrauhaani ihan niin helposti. Lopputulos saisi joka tapauksessa olla mahdollisimman kylmä, eikä edes paikoittainen harmauskaan haittaisi. Luonnollisuus saa minulta huutia, yllätyksellisyys ja odottamattomuus on kiinnostavaa. Saa nähdä mitä tapahtuu vai tapahtuuko tällä kertaa mitään niin jännittävää!

5 kommenttia :

Meflen kirjoitti...

Äh, en kyllä tajua miten onnistut ottamaan itsestäsi jotenkin noin onnistuneita kuvia. Nolaan tietysti itseni jonkun korkeamman kuvaajatahon silmissä, mutta minusta kuvasi ovat vain älyttömän ammattimaisia. Tykkään rajauksesta, valosta ja asennoistasi. Jotenkin onnistut saamaan elävyyttä kuviin ja vaatteet tuntuvat sitten viestivän jotain. Hienoja!

(Haluaisin joskus ostaa digijärkkärin ja alkaa kuvailla.. mieluiten ihmisiä.)

Idhren kirjoitti...

Meflen, olen hyvin otettu, jos niistä mielestäsi huokuu ammattilaisuus :) Oikeat ammattilaiset tietysti näkee läpi mun harrastelijaviritysten, mutta ainaki osaan asemoida itseni ;D Tosin jokaista onnistunutta kuvaa vastaa useampi ei-niin-onnistunut, pitäs olla joku peili, jonka kanssa poseerata :D Mutta kiitos, olen otettu kehuistasi :)

Jos valokuvausharrastus kiinnostaa, niin se on onneksi aika helppo aloittaa ilman järkkäriäkin, nykyiset pokkarit on niin hienostuneita vermeitä, että niillä pääsee liikkeelle :) Flickristä kantsii vilkaista yhteisö 100 strangers (tai jotain sinne päin), siinä tyypit ovat ottaneet hommakseen kuvata 100 itselleen vierasta ihmistä, eli käytännössö kadulla pysäytellä.. :> Tarkoitus tietysti kehittyä kuvaajana ja saada itseltä pois ujoutta lähestyä ihmisiä :P Eikä siellä kaikilla järkkäreitäkään ollut :)

linda sofia kirjoitti...

onpa kiva asu! pukee sua hyvin <3!

Idhren kirjoitti...

Kiitti :) <3

Juliet kirjoitti...

En osaa kuvata itseäni, ja jotenkin myös kuvattavana oleminen kökkii.. *kade*..

juliet xxx

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...