17.1.2009

Rento neule ja halu olla kone

Voiko rennosta mennä vielä rennompaan? No totta maar. Poikaystävän neule niskaan, acid washit jalkaan ja maiharit töppösiin. Ollaan ihan suoraan jostain en-tiedä-mistä.

loosing7

loosing3

loosing4

loosing2

Loosing 8

loosing5

loosing1

Villapaita - H&M, farkut - Cheap Monday, buutsit - Vagabond

Olisipa valkoinen seinä ja kulunut puulattia. Mikä täydellinen tausta asukuvia varten.

Toissailtana alkanut Galactica-maratoni jatkuu. Tätä menoa ensimmäinen kausi on kahlattu läpi hyvin hyvin pian. Pian palan halusta muuttua itse cyloniksi ja istutan tämän seurauksena ihooni lukuisia metallinkappaleita, kuten tämä tyttö. Alan himoita tatuoinnin lisäksi microdermalia, tai paria. Muutama solisluun linjoja pitkin juokseva nappi, mm...

11 kommenttia :

patentti kirjoitti...

Aah, samanlainen kuin omat viimeaikojen rentoiluasut, maiharit on vain korvattu prätkäsaappailla ^^

Tosin nyt aloin himoitsemaan maihareita. Prkl.

Idhren kirjoitti...

Patentti, tiekkö, ensimmäistä virkettäsi lukiessasi ehdin jo kirota, että alanko kohta minäkin himoita prätkäbuutseja toden teolla :D On se hirveetä ;>

Idhren kirjoitti...

Lukiessasi, lukiessani, lukiessamme. Syytän krapulaa.

Wezz kirjoitti...

Onko sinulla koskaan käynyt noloja tilanteita, kun kuvailet rappukäytävässä itseäsi? Onko esim. joku onnistunut yllättämään sinut juuri hekumallisimmalla poseeraamishetkellä tai vastaavaa? Vai ovatko nuo teidän rapun asukkaat jo täysin tietoisia rappuvalokuvaus-sessioistasi ja he vain ajattelevat, että "Ja taas tuo kameratyttö venkuilee täällä rapussa ihme asennoissaan" ja sitten he vain jatkavat matkaansa kuin muina miehinä. Nolostutko jos sinut yllätetään vai kohautatko vain tyylikkäästi olkapäitäsi ja jatkat siihen mihin jäit?

Voisit vaikka tehdä postauksen nimeltä "Rappukäytävä kuvauksen ABC" tai "Rappukäytäväkuvauksen salat ja kikat" tms. Olisi kiva kuulla muutenkin miten tuommoinen rappukuvaus yleensäkin onnistuu, varmasti nimittäin paremmin kuin siellä itsesi luonnehtimassa sekasorto kodissasi:D Rappukäytävä on sentäs hieman "studiomaisempi" paikka, jos nyt siitä lähdetään.

hanbe kirjoitti...

Hmm.. Mietin tässä ku latasin kans ton Poladroid jutun koneelle, ja sitte ku se on ladannu sen kuvan siihen ja sitä kuvaa ku kattoo ni siinä on mulla aina semmonen "sormenjälki" jossai reunassa. Mietin vaa et saako sen jotenki pois vai mitä ihmettä ku en sellasta oo netissa olevissa poladroidkuvissa nähny kellään. Ettää.. :D ihan pakko kysyä vaikka itteni jokseenki tyhmäks tunnenki hehe.

veerra kirjoitti...

haha vastaan nyt idhrenin puolesta, mutta siellä polaroid-ohjelman asetuksissa (oikea alakulma, klikkaa oikealla sitä kuvaketta ja settings) niin sieltä saa säädettyä niitä :) viimesin välilehti jos oikein muistan.

Idhren kirjoitti...

Wezz, hehe, olen onnistunut aika hyvin välttämään nolot tilanteet, ellei nyt suoraan tuota tasoa ylemmistä ovista (kolme kappaletta) joku tule pihalle ratkaisevalla hetkellä, niin olen aika turvassa :P Laiskat ihmiset kun käyttää useimmiten hissiä ;)

Ja tosiaan, ainakin tämä nimenomainen rappukäytävä on tätä paikoitellen kaaoksenomaista yksiöitä kauniimpi kuvausympäristö :P Valoakin tulee kätevästi ja suurelta alueelta.

Hieno homma, että hanbelle löytyi veerrasta neuvoja :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihana asu. Noista farkuista varmasti on joku kysynyt ennenkin, mutta paljollako lähtivät matkaasi? Ne ovat täy-del-li-set!

Idhren kirjoitti...

Anonyymi, hintaa oli Tukholmassa noin 36 euroa, Suomessa ilmeisesti lähtevät about kympin kalliimmalla. Kiitos :)

linda sofia kirjoitti...

noi kengät on niin kivat!

Idhren kirjoitti...

Kiitos! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...