12.1.2009

Päässä kuhisevat murlocit

En kestä enää. Mmwwwrllglgrl! Tämä biisi on soinut päässäni koko kuluneen kellonympäryksen aamun pikkutunneista läpi luennon aina tähän hetkeen saakka. Mgllrlglrlgl!Kyseessähän siis oli World of Warcraftin hevimmän bändin, Level 70 Elite Tauren Chieftainin (nykyinen Level 80 Elite Tauren Chieftain) "I am murloc". Mwwgllrgll!

4 kommenttia :

tuimis kirjoitti...

:D voi ei! mä VIHAAN murloceja! ne on rumia ja pitää ärsyttävää ääntä ja ne AINA huomaa jos käyt yhden kimppuun... huoh.

terveisiä uudelta tilaajalta siis _o/

Idhren kirjoitti...

Tuimis, mut ainakin Lurky, Murky ja Gurky on ihan yliällösöpöjä ^^

Terkkuja hei sinnekin _o/

Anonyymi kirjoitti...

Voi ei. :D Tämähän oli kerrassaan ratkiriemukas. Mmmmrrggglllwwlggglrrrlll.

Universaali totuushan on, että miltei jokainen WoW-pelaaja on joskus korkeammalla levelillä palannut kostamaan niille pahuksen ilkeille murloceille... *köh* ... Vähintään silleen niin kuin ohi kulkiessaan... En tietenkään puhu itsestäni... (En yleensä saa sen kummempaa henkistä tyydytystä pikselien mäiskimisestä, vaan pelistä irti saamani viihde perustuu aivan muihin asioihin, mutta arcane explosion + pieni leveliset murlocit on kieltämättä oiva stressin purku keino.)

Voi minkä teit. Nyt minä kaipaan taas tuota peliä. Kyseinen tunne on toistunut sen verran usein viime viikkojen aikana, että ehkä minun pitäisi vähitellen saada nettini kuntoon ja ostaa WotLK ja pelata taas. Oikea elämäkin vain kaipaisi edelleen huomiota ja toisaalta tulee hiukan haikea mieli, kun tietää, ettei sitä ihan samaa vanhaa enää löydä pelin sisältä. Niin monet vanhat kuviot hajonneet ja tietää ettei sitä tiettyä porukkaa, jonka kanssa oli aina väsyneen ratkiriemukkaat keskustelut ihan mistä vain keskellä yötä pelatessa, enää ole. Täysin satunnainen rento hengailu hyvinkin erilaisten ihmisten kanssa(sellaistenkin, joihin ei ehkä oikeassa maailmassa olisi tutustunut vaikka olisi törmännytkin) oli ehdottomasti tuon pelin parasta antia.

Joka tapauksessa, oli minulla kai jotain oikeaakin sanottavaa. ^^

Tykkäilen blogistasi, ja jos mikään blogi on saanut minut tuntemaan että tarvitsen oman, niin se on tämä. Olen viime päivinä lueskellut Heijastuspintaa ja viihtynyt oikein hyvin. Yhdistät ihanasti vaatteet, tietyn turhamaisuuden, vakavammat asiat, hauskat asiat, satunnaiset mielipiteet ja ajatukset ja vähän kaiken. Tyylini on suurimmilta osin aivan erilainen, mutta silti luen blogiasi erittäin mielelläni. En oikeastaan varmaan edes haluaisi lukea tyyliblogia, joka olisi kuin suoraan omasta vaatekaapistani. Ja sitten tietyllä tapaa yllättävissä asioissa aivan erilaisesta tyylistä saattaakin löytää jotain tosi omaa.

Blogisi on inspiroiva monella tapaa. :)

Idhren kirjoitti...

Anonyymi, ihan ensiksi, kiitos pitkästä ja monipuolisesta viestistäsi! :)

Kyllä, kostoretket on täälläkin tehty ;P Oli jotenkin häiriintynyttä lahdata murlokkeja samalla kun Lurky katseli vieressä ja välillä tanssi iloisesti. ;o

Onpa tuo pelailu itseläkin jäänyt huomattavan vähälle, vaikka peliaikaa on ja Wotklin läpikahlaus lähes alkutekijöissään. Ajat muuttuvat, ihmiset vaeltavat ja mikään ei ole kovin pysyvää. Joitakin asioita aina katoaa, ja niitä jää kaipaamaan. Jospa sitä taas innostuisi tutkimaan ja seikkailemaan, löytään uuden näkökulman tai jotain :>

On hauska kuulla, että viihdyt blogissa ja löydät siitä jotain sinulle arvokasta - en ehkä äkkiseltään keksikään, mistä voisin olla otetumpi kuin siitä, että jokin sanomiseni tai tekemiseni inspiroi jollain tavalla toista ihmistä :)

Jos päätät aloittaa blogailun, niin tsemppiä sille! Jos et kirjoita yksityisesti, kerrothan sitten osoitteen? ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...