16.1.2009

Onko Battlestar Galacticalla kilpailija?

Seepraleggingsit in action. Fiilis muuttuu täysin vaihtamalla kumpparit sääriä nuoleviin ylipolvensaappaisiin. Kokeilin myös maustaa asua käyttämällä poikkiksen vyötä lanteilla, mutta uusi viskoosipaita menetti sen myötä erinomaisen laskeutuvuutensa, joten jätin sen lopulta pois. Teepparista on uhkaavasti tulossa uusi jumitusvaatteeni.

zebora3
zebora2
zebora1
T-paita ja seepraleggingsit - American Apparel, villatakki - Filippa K, saappaat - Ten Points, koru - Kaipaus, design Paola Suhonen

Leppoisa asu tulikin tarpeen luennolla, jonka aikana tuli vääntyillä ihmeellisiin asentoihin. Tämä siksi, että taaempana istuneet olisivat nähneet paremmin yhdessä tasossa olevien penkkirivien yli valkokankaalla pyörineen dokumentin elokuvaa edeltäneistä vempaimista ja kuvaesityksistä. Varsinaista venkoilua.

Myöhemmin viihdytin vielä itseäni aloittamalla Battlestar Galactican ensimmäisen kauden. Muistikuvani on, että koko ensimmäinen kausi on loistava ja pitää sisällään monta suorastaan nerokasta jaksoa ja ajatusta, mutta että toisella kaudella homma karkailee scifistä paikoittaiseksi fantasiaksi, käänteet saavat saippuaoopperamaisia piirteitä ja jaksoissa alkaa näkyä toistoa. Kolmannesta kaudesta en tiedä mitään. Yhtä kaikki, BG tulee niin kuulumaan sarjakokelmaani. Pilottijakson jälkeen olen jopa valmis julistamaan sen Farscapen vakavaksi kilpailijaksi. Tekoälypohdinnat ovat kuitenkin aina pop.

P.s. Nasa on havainnut, että Marsin ilmakehässä on metaania! Se voi tarkoittaa kahta asiaa: a) Mars on geologisesti aktiivinen, tulivuoria sun muuta b) Marsissa on elämää. Kumpi näistä ilmiöistä on metaanin takana, se on seuraava suuri arvoitus. Löytö kiihdyttää mielikuvitusta ja saa pohtimaan sitä vaihtoehtoa, että Marsin pinnan alla piileskelee pieneliöitä... Löytö, joka viimeistään osoittaisi sen, ettei elämä ole niin ainutlaatuinen ominaisuus kuin keskimäärin kuvittelemme sen olevan - sitä voi olla muuallakin kuin Maassa.

10 kommenttia :

Rubio kirjoitti...

Heh, meillä oli yliopistolla hirveet spekulaatiot heti ton metaaniuutisen jälkeen. Pian alkaa onneks astrobiologian kurssi, ni pääsee fiilistelemään lisää ajatuksella pienistä vihreistä miekkosista. (:

Idhren kirjoitti...

Rubio, astrobiologia kuulostaa kiehtovalta! Terveisin "halusin muksuna eksoplaneettatutkijaksi, mutta sitten tajusin, etten osaa laskea" :D

Emmanuelle kirjoitti...

BG eka kausi on loistava ja toinen meni vähä höpöhöpöksi. SE ei minua tosin haitannut. Sen sijaan veljeni kattoi kanssani ekan, mutta ei enää tokaa. :)

Kolmas on kesästä asti odottanut kaapissa, että kattoisin sen. Kiitos muistuksesta. Taidanpa aloittaa tällä viikolla.

Surullisinta on se, että neljäs taitaa olla viimeinen kausi. :/

Idhren kirjoitti...

Emmanuelle, toisaalta, minähän muistin, että bokseja on vain tuo kolme :P Mutta toisaalta, minusta sarjat on parempi lopettaa fiksusti ajoissa kuin venyttää ja venyttää ja venyttää loputtomiin :P Mut kerro sit miltä kolmas kausi on vaikuttanut!

Ranna kirjoitti...

Pöh, Galactica pyyhkii Farscapella lattiaa!

..Mistä tulikin mieleeni, että neloskauden vika puolikas pyörähtää tänään (vihdoinkin!) käyntiin. Parasta.

Idhren kirjoitti...

Ranna, mä olen selkeesti pahasti jäljessä ;P En edes muista missä kohtaa televisioesityksiä tipuin kelkasta. Joku vastarintaliike siinä oli cyloneilla muodostumassa... ;o

Ranna kirjoitti...

Ei Nelonen vissiin edes ole ehtinyt näyttää Suomessa kuin ne kaksi ekaa kautta.

Kumma kanava, ensin hommaa kaikkien yhtään mielenkiintoisten sarjojen lähetysoikeudet ja sitten joko laittaa ne eetteriin ihan käsittämättömiin aikoihin tai pihtaa jatkokausia vuositolkulla.

Idhren kirjoitti...

No eläpä kuule muuta virko. Ihme logiikka.

Emmanuelle kirjoitti...

Kattoin juuri kolmannen kauden neljä ekaa jaksoa putkeen ja se varmaab kertoo kaiken. Oi BG on rakkaus! Ts kolmas kausi on näiden perusteella kakkosta parempi. Kannattaa kattoa siis. Ihan vain nähdäkseen suhteellisen tukevan Apollon. Ei muita paljastuksia. :D

Tuohon Nelosen juttuun. Katsoin kaksi ekaa kautta nauhotuksina, koska sarja tuli vasta puolenyön jälkeen telkkarista. Ensin hypin onnesta puoli vuotta, kun sain tietää että BG tulee ja sitten se olikin noin huonoon aikaan...

Mutta onneksi on dvd-boksit. Eiköhän se neljäs kausikin sieltä ensi kesänä ilmesty. Tuo kolmonen taitaa olla ensi viikonloppuun mennessä nähty tätä vauhtia.

Idhren kirjoitti...

Emmanulle, OMG, tukeva Apollo :S

Nojoo, tässä just itselläkin BG-maratoni käynnissä :P Kakkoskaudenkin saisi tuolla 16-17 eurolla Kodin Ykkösestä, kun vaan menis ja hakis pois. Kolmosen kohdalla vois kai taas kärsivällisesti odotella alennuksia :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...