31.1.2009

Nolo avautuminen

Päivän vitutuslista:

- Kloriitti ja tekstiilien valkaisuaine eivät ole sama asia. Huomaa tämä käytettyäsi tuntikausia farkkujen liotukseen ja epätoivoiseen värimuutosten etsiskelyyn.

- Muka-radikaalius. Lapsettomuuden valitseva nainen oli radikaalia vuosikymmeniä sitten, ilosanoma on jo kuultu. Radikaalius ei tarkoita puhkikulutettujen kliseiden toistelemista vaan kokonaan uudenlaisia ideoita ja ajattelutapoja.

- Paskasiivoisuus. Omani ja muiden.

- Viikon ruokia ostettaessa pitäisi tarkkaan tiirata, ettei leikkelepaketin parasta ennen -päiväys ole puolivälissä ruokaviikkoa.

- Maanantaina hankkiudun ronkittavaksi hammaslääkäriin. Puolitoista vuotta hammaskiven poistosta ja hieman jo alkaa ikenissä vihloa. Käyttäkää, lapset, sitä hemmetin hammaslankaa!

- Kyvyttömyys muuttaa omaa mielipidettä paremman mielipiteen edessä. Pätee niin itseeni kuin muihinkin. Erityisesti muihin. Minäminäminä ja MUN mielipide.

Ei pahaa ilman hyvää: vastoinkäymisten edessä tulisi nähdä myös asioiden toinen puoli ja kaivaa jostain muutama kivakin asia. Ettei vaan jää paha maku päivästä suuhun!

Päivän positiiviset asiat:

- Tekotaidepläjäys semi-onnistui.

- Pasila alkaa viiden minuutin päästä.

- Jääkaappi on täynnä hyviä ruoka-aineksia, joista vielä loihditaan päivän (tai illan) ruoka.

- Battlestar Galactican kolmas tuotantokausi.


Päivän opetus tulee tässä:

4 kommenttia :

Stazzy kirjoitti...

Kah, lanseerasin sanan. Mut sori että aiheutti ahdistusta.
Hyvät illat, mä aion juoda olutta ja pelata lasersotaa.

Idhren kirjoitti...

Eiei, asian sanoiksi pukeminenhan on vapauttavaa ;D

Hyvää illanjatkoa, me täällä tsiikaillaan telkkaria ja alotellaan se ruuanlaitto, kunhan tästä toi Euroviisujen "äänestetään kaikki huonot jatkoon" -farssi loppuu >_<

Crislia kirjoitti...

Pasila <3

Idhren kirjoitti...

Samastun ihan tuttimaakariin. <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...