20.1.2009

Nahkaliivi mielessäin

Liivit näyttäisivät olevan tulevan kevään ja kesän yksi trendeistä. Löysin viime kesänä Kaunottaresta ja kulkurista kivan farkkuliivin, mutta mikäänhän ei estäisi hankkimasta lisää. Viime viikolla taas löysin UFFista aivan mielettömän ihanan, mustan (ja ylihinnoitellun) nahkaliivin, mutta arvattavasti kokolapussa luki 38. Se oli minulle aivan liian iso. Kenties vastaani tulee vielä Se Oikea, joka maustaa asun kuin asun. Halensilta löytyisi tällainen herkkuyksilö, joskin nahkajäljitelmä ei materiaalina omalla kohdallani nappaa:
Jos olisi valmis luopumaan nahkaunelmasta, samasta putiikista löytyisi myös tällainen, väljä ja pitkä liivi:


Kuvat: Halens

Vaan ehkäpä kuitenkin pitäydyn kirpparimetsästyksessä - Se Oikea tulee varmasti vielä vastaan!

12 kommenttia :

Joy kirjoitti...

Molemmat liivit kyllä kauniit, mutta nahka on aina nahkaa ja tekonahka helposti tooodella hiostavaakin.

Asiasta toiseen: sinulla kun on tuo googlen kääntäjä käytössä, miten se toimii? Kääntääkö jotenkin ylimalkaisesti?

Idhren kirjoitti...

Joy, totta. Tekonahka ei vaatteissa juurikaan nappaa, kengissä sitten taas en ole hirveästi huomannut eroa aitoon, tosin kyllähän se erilaiselta näyttää. Aito nahka imho esteettisesti kivempaa.

Googlen kääntäjä on aika legendaarisesti hassu kääntämään, kokeile itse, tai lukase tämä postaukseni ;) -> http://heijastuspinta.blogspot.com/2008/06/knnkset-kukkivat-translations-flower.html

Joy kirjoitti...

OOkei, kiitän,kumarran ja lukasen!

Joy kirjoitti...

Ei himpsutti, HAAHHAHhahahhHAHHAhaHAHHAH!! Aika hulvatonta todella, varsinkin tuo takaisin psykiatriselle käännetty, huhhuh!

Idhren kirjoitti...

Joo, ne on aika psykiatrisia ;D Jos tulee joskus tylsää, voi leikkiä noiden kääntäjien kanssa ja riskeerata vatsalihaksensa kauheille krampeille ja kouristuksille :DD

r kirjoitti...

UFFissa on kyllä aina kaikki ihan liian ylihintasta. Mä en sieltä kyllä ikinä oikein löydäkään mitään, enkä mistään Tampereen kirppiksiltäkään. Helsingin kirppiksillä olis joidenkin blogien perusteella ihan erilaista, vois jopa löytää jotain HIENOO, useemmin kun about kerran elämässään heh. Toivottavasti sua silti onnistaa Tampereen kirppisten kaa liivimetsästyksessä :)

Idhren kirjoitti...

R, mulla on vähän samanlainen fiilis, tosin nyt en ole taas pitkään aikaan käynyt Treella muualla kuin Uffissa.. :F Mutta viime kesänä löysin Kaunottaresta ja kulkurista sen kulahtaneen mustan farkkuliivin, se on varsinainen helmi sen jakun ohella, mutta siihen ne sitten vähän niinkuin jääkin... Mutta pidetään lippu silti korkeella :)

linda sofia kirjoitti...

nahkaliivit on kyl kivoii! h&ms myydään sitä yhtä täydellistä <3_<3

Honey Junkie kirjoitti...

Täydellinen nahkaliiviyksilö löysi tiensä vaatekaappiini pari viikkoa sitten, siihen ihastuneena suosittelen lämpimästi! Postausta ja kuvia luvassa lähipäivinä ;)

Idhren kirjoitti...

Linda Sofia, wut, miksi en käynyt henkkamaukassa tänään :DD

HJ, sitä suurella mielenkiinnolla odotellessa ;)

Runway kirjoitti...

Halensille on varmaan palkattu uutta porukkaa töihin, sillä sinne on alkanut tulemaan ihan kivoja juttuja entisiin verrattuna!

Idhren kirjoitti...

Runways, täysin totta! Taso ihan eri kuin vielä pari vuotta sitten. Lindexhän koki saman ilmiön ;o

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...